stelios18120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω μετα απο μηνες χρησης ενος meizu m2 note και ενος xiaomi note 3 και λιγων ημερων ενος letv x600 (για να μην μιλησω για action cam και xiaomi powerbank επειδη το topic ειναι για κινητα) απλα προσκηνω και δεν ξαναδινω ποτε λεφτα σε "επωνυμο" κινητο. (ας αφησουμε στην ακρη τα φορουμ και τα προβληματα που λενε οτι βγαζουν ουτως η αλλως και τα επωνυμα βγαζουν αλλα με μικροτερη συχνοτητα.και τ λεω αυτο γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι αληθινα ετσι; δεν ξερουμε τι σκοπο εχει ο καθενας πισω απο ενα pc ) Μην ξεχναμε τα ψευτικα antutu scor κτλπ που κατα καιρους βγαινουν. Μιλαω απο προσωπικη πειρα με τα πιο πανω κινητα που περασαν και εχω στα χερια μου. Βεβαια οπως προειπαν αν δωσεις 100 ευρω και παρεις ενα doindong λογικο ειναι να ειναι μουφια.μιλαμε γ επωνυμα κινεζικα με χτισμενο ονομα και 10000% vfm κινητα. Ποτε μα ποτε στον κοσμο "επωνυμη" μαρκα δεν θα δωσει κινητο με τοση ram τετοιους επεξεργαστες και τετοια αναλυση οθονης και καμερας σε τετοιες τιμες οπως κανουν οι meizu-xiaomi και λοιπες εταιριες. Και ασε τους αλλους με τα note 4 να σκανε 800αρια και να τρωνε ηττα οταν τα βαζουμε διπλα διπλα και τους λεω το αγορασα 300 ευρω η και λιγοτερα.καλυτερα κινεζικη ναυαρχιδα με 300 ευρω παρα επωνυμη με 800 και χαμηλοτερα χαρακτηριστικα. (αποψη μου βεβαια) Αν παλι θελει καποιος να λεει εχω ΙPHONE ΟΥΑΟΥΥΥ ας δινει 700-800 να το χαιρεται και να λεει ναι ρε φιλε εσενα ειναι κινεζια (η γνωστη κομπλεξικη ατακα ασχετα αν ειναι 3 φορες πανω η κινεζια σε χαρακτηριστικα και ασχετα αν το μισο σπιτι του καθενος μας εχει κινεζικα προιοντα) Βγειτε απο τα cayenne να με κραξετε τωρα! Sorry για το σεντονι και συγνωμη αν κουρασα τα ματια σας και το κομματι του marketing που εχετε χτισει στο μυαλο σας μερικοι που λεει πανακριβο=τελειο και πουλαω μουρη στην καφετερια και το φθηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι κτλπ. 2
Fronimitis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ξέχασα να αναφέρω πως στην "έρευνα" που έκανα, έψαξα για "xiaomi mi 4 opinions" και όχι "xiaomi mi 5 problems". Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Δεν λέω ότι τα Κινέζικα είναι προβληματικά. Απλά λέω ότι έχουν λίγα περισσότερα προβλήματα από τα επώνυμα. ΥΓ: Αυτό με το service στα επώνυμα κινητά, 3 χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό και δεν χρειάστηκε ποτέ service το κινητό μ. Οπότε, μην δίνετε τζάμπα 700 ευρώ για κινητό, επειδή θα σας παρέχει service στην Ελλάδα. Μπορεί παρόλα αυτά τα προβλήματα να είναι μια χαρά λειτουργικό. Οπότε, μπορεί κάποιος να μην έχει θέμα που θα το έχει στη πρίζα κάθε 10 ώρες, που στο σκοτάδι δεν θα τραβάει όπως τα επώνυμα (δεν θα τον ενδιαφέρει καν η φωτογραφία), και να μην χρησιμοποιεί καν GPS. Έτσι, μια χαρα λειτουργικό είναι... Και να που πηρα galaxy s6 απο σκρουτζ 420€ και χρειαστηκε αλλαγη οθονης λογω του touch.Την αλλη μερα το ειχα πισω και δουλευε ρολοι. Και σκεψου να ειχα παρει καποιο απο Κινα 300€ και να παθαινε το ιδιο.1-2 μηνες θα εκανα να το δω πισω... Νταξει εγω σε αυτα τα λεφτα δεν το ρισκαρω. Επισης ξεκολλατε με τα 700-800αρια που λετε συνεχεια.Πεφτουν γρηγορα οι τιμες τιυς στο σκρουτζ.Λιγοι ειναι πια αυτοι που εχουν day one επωνυμη ναυαρχιδα στα χερια τους
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ξέχασα να αναφέρω πως στην "έρευνα" που έκανα, έψαξα για "xiaomi mi 4 opinions" και όχι "xiaomi mi 5 problems". Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Δεν λέω ότι τα Κινέζικα είναι προβληματικά. Απλά λέω ότι έχουν λίγα περισσότερα προβλήματα από τα επώνυμα. ΥΓ: Αυτό με το service στα επώνυμα κινητά, 3 χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό και δεν χρειάστηκε ποτέ service το κινητό μ. Οπότε, μην δίνετε τζάμπα 700 ευρώ για κινητό, επειδή θα σας παρέχει service στην Ελλάδα. Μπορεί παρόλα αυτά τα προβλήματα να είναι μια χαρά λειτουργικό. Οπότε, μπορεί κάποιος να μην έχει θέμα που θα το έχει στη πρίζα κάθε 10 ώρες, που στο σκοτάδι δεν θα τραβάει όπως τα επώνυμα (δεν θα τον ενδιαφέρει καν η φωτογραφία), και να μην χρησιμοποιεί καν GPS. Έτσι, μια χαρα λειτουργικό είναι... για το υ.γ. που είναι ίσως το μόνο λογικό που λες , οκ κι εγώ ποτέ δεν έπαθα τίποτα (4 χρόνια με κινέζικα) άλλος δεν θέλει να "ρισκάρει" και καλά κάνει για τα υπόλοιπα ε ειλικρινά δεν ξέρω ή έχει τόσα προβλήματα το Mi4 , σε σχέση με τις άλλες συσκευές της (βέβαια αν ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα στο myphone θα σου πουν "πάρτο" ) ή ψάχνεις ό,τι να ναι (το ότι ψάχνεις ό.τι να ναι είναι σίγουρο γιατί για το mi5 σχολίαζες κυρίως ενώ έψαχνες για το Mi4) ή πολύ απλά κοιτάς επιλεκτικά τα σχόλια (και ειδικά αυτό που βρίσκεις άκρη και στα σχόλια του gsmarena που είναι τύπου youtube ή σελίδας με αθλητικά και λέει ο κάθε ένας ό.τι του κατέβει)
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εκανες ερευνα mi4 problems και σου έβγαλε αποτελέσματα... Αυτο δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Οτι και να βγαλεις στο google θα σου βγάλει αρνητικά σχόλια. Η Xiaomi δεν ειναι κινεζια. Με 300 ευρω παίρνεις ναυαρχιδα. Η ιδια εταιρεία έχει και άλλες επιλογές με 150 ευρώ. Υπαρχουν και πιο φθηνές μαρκες αν δεν αντεχεις οικονομικα.
GiwrgosPapaas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μι 4 opinions έκανα... όχι mi 4 problems. Δεν είχα κανέναν λόγο να ψάξω αρνητικά αφού με ενδιέφερε και εμένα το κινητό. Και αν ήταν να αγοράσω κάτι γιατί όχι και xiaomi; έτσι το σκέφτηκα και είπα να δω σχόλια... Το ένα από αυτά που διάβασα ήταν αυτό: http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-reviews-6518.php
Belisarius Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι άλλο θα διαβάσουμε! Και τυγχάνει το Mi4 να είναι από τις λίγες συσκευές από Κίνα που έχω πιάσει στα χέρια μου. Κι εγώ αγοράζω μόνο Note και δεν μπορώ να πάω σε κινέζικο αλλά η Xiaomi έχει από τα καλύτερα quality controls. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από stormrain χαρακτηρισμοι
vanmour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχει πλάκα πώς πέσανε να φάνε τον ts οι κινεζόπληκτοι.... Οι ίδιοι που μπαίνουν και κάνουν flame και στα wp και iOS threads...
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχει πλάκα πώς πέσανε να φάνε τον ts οι κινεζόπληκτοι.... Οι ίδιοι που μπαίνουν και κάνουν flame και στα wp και iOS threads... ο ts άνοιξε ένα θέμα χωρίς κανέναν λόγο που είναι τις ίδια κατηγορίας με τα "μακρυά από τον τάδε isp" (και μέσα σε εισαγωγικά γιατί στο σπίτι μου στο χωριό δεν δίνει 24άρα αλλά πιάνω μόνο 10 ενώ απέχω μόνο 3 χιλιόμετρα από το κέντρο κλπ)
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω μετα απο μηνες χρησης ενος meizu m2 note και ενος xiaomi note 3 και λιγων ημερων ενος letv x600 (για να μην μιλησω για action cam και xiaomi powerbank επειδη το topic ειναι για κινητα) απλα προσκηνω και δεν ξαναδινω ποτε λεφτα σε "επωνυμο" κινητο. (ας αφησουμε στην ακρη τα φορουμ και τα προβληματα που λενε οτι βγαζουν ουτως η αλλως και τα επωνυμα βγαζουν αλλα με μικροτερη συχνοτητα.και τ λεω αυτο γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι αληθινα ετσι; δεν ξερουμε τι σκοπο εχει ο καθενας πισω απο ενα pc ) Μην ξεχναμε τα ψευτικα antutu scor κτλπ που κατα καιρους βγαινουν. Μιλαω απο προσωπικη πειρα με τα πιο πανω κινητα που περασαν και εχω στα χερια μου. Βεβαια οπως προειπαν αν δωσεις 100 ευρω και παρεις ενα doindong λογικο ειναι να ειναι μουφια.μιλαμε γ επωνυμα κινεζικα με χτισμενο ονομα και 10000% vfm κινητα. Ποτε μα ποτε στον κοσμο "επωνυμη" μαρκα δεν θα δωσει κινητο με τοση ram τετοιους επεξεργαστες και τετοια αναλυση οθονης και καμερας σε τετοιες τιμες οπως κανουν οι meizu-xiaomi και λοιπες εταιριες. Και ασε τους αλλους με τα note 4 να σκανε 800αρια και να τρωνε ηττα οταν τα βαζουμε διπλα διπλα και τους λεω το αγορασα 300 ευρω η και λιγοτερα.καλυτερα κινεζικη ναυαρχιδα με 300 ευρω παρα επωνυμη με 800 και χαμηλοτερα χαρακτηριστικα. (αποψη μου βεβαια) Αν παλι θελει καποιος να λεει εχω ΙPHONE ΟΥΑΟΥΥΥ ας δινει 700-800 να το χαιρεται και να λεει ναι ρε φιλε εσενα ειναι κινεζια (η γνωστη κομπλεξικη ατακα ασχετα αν ειναι 3 φορες πανω η κινεζια σε χαρακτηριστικα και ασχετα αν το μισο σπιτι του καθενος μας εχει κινεζικα προιοντα) Βγειτε απο τα cayenne να με κραξετε τωρα! Sorry για το σεντονι και συγνωμη αν κουρασα τα ματια σας και το κομματι του marketing που εχετε χτισει στο μυαλο σας μερικοι που λεει πανακριβο=τελειο και πουλαω μουρη στην καφετερια και το φθηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι κτλπ. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησουν και τα παραπανω στερεοτυπα.Ουτε δινουν ολοι 800αρες για Samsung/android κινητα ουτε για iphone(παρολο που τα δευτερα ειναι δημοφιλεστατα και λογω γυναικειου πληθυσμου). Να το θεω πιο απλα στα επωνυμα κινητα. Που νομιζετε οτι υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφερον αυτη την στιγμη.Στο Galaxy S7 των 730ευρω ή στο S6 των 390(ή ακομα και στο G4 των 310). Ουτε εγω βλεπω στο insomnia να ανοιγουν συνεχεια θεματα για 700+ευρω κινητα μην τρελαθουμε κιολας. Καλα τα κινεζικα για οσους ξερουν τι θελουν/ψαχνουν και το λεω και απο προσωπικη εμπειρια με OnePlusX. Κανενας πχ επωνυμος δεν θα σου δωσει κινητο με προεγκατεστημενη τελεια μεμβρανη οθονης. Αλλα ως εκει. Ουτε ποικιλια αξεσουαρ υπαρχει,το service αστα να πανε,Sar επισης ειναι ενα προβλημα σε αρκετες συσκευες και παει λεγοντας.
@topos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παντως εαν καλοσκεφθειτε οτι τα κινεζικα-> Α)Δεν εχουν το 23% φπα Β)Δεν πληρωνουν αλλες εταιριες για πατεντες/δικαιωματα Γ)Θα υποθεσω πως τα κινεζικα καταστηματα θα δουλευουν με πολυ μικροτερο περιθωριο κερδους. Εαν τα αθροιζαμε τα παραπανω δεν θα ειχαν χαμηλοτερες τιμες απο τα επωνυμα. Οποτε επειδη ειναι φθηνοτερα δεν ειναι απαραιτητα φθηνιαρικα και β διαλογης.
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το πρόβλημα δεν είναι με την Κίνα σαν χώρα. Το πρόβλημα είναι με τις Κινέζικες εταιρείες που βγάζουν μη ποιοτικά προιοντα. Άλλωστε, ακόμα και οι επώνυμες εταιρείες εκεί φτιάχνουν τα εξαρτήματά τους. Εκεί την πατάτε. Λέτε "ουαου" specs. 1) Okey 2) Τι να την κάνω τόση ΡΑΜ; επίσης, τι ΡΑΜ είναι; τι συχνότητα; δηλαδή σαν να μου λες ότι ένα PC που έχει 4GB DDR2 στα κάτι λίγα Mhz είναι καλύτερο από 2GB DDR3 1600Mhz 3) Σουπερ! ένα κινέζικο με ΓΑΜΑΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 3000mah. Το ότι τραβάει μπαταρία σαν νεράκι και κλαίνε όσοι τα αγόρασαν στα φορουμς το είδατε; 4) Κλαιν μαιν. και ένα κινητό με 200 ευρώ έχει μια πολύ καλή κάμερα 12mpx. Επίσης, οι φακοί τους έχουν θόρυβο και σε σκοτάδι είναι πιο μάπα από επώνυμο 200 ευρώ. 5) Το μόνο που θα συμφωνήσω. Δεν με απασχολεί η πλαστικούρα... ως shape το mi5 τα σπαει. Γενικά τα 300 ευρώ για επώνυμο με τέτοια specs είναι τζάμπα πράγμα. Για Κινέζικο όμως, με όλα αυτά τα προβλήματα που έγραψα πάνω, είναι αρκετά λεφτά. Α! ξέχασα να αναφέρω και το πρόβλημα με το GPS... δεν πειράζει, το ανέφερε ο πάνω πάνω. Ίσως φταίει που το βλέπω λογικά, χωρίς να υποστηρίζω τα Κινέζικα ή τα επώνυμα. Εγώ απλά έκανα μια έρευνα για τα Xiaomi (για να ξέρω ρε παιδί μου... αν είναι όντως τόσο καλά να μην δώσω τσάμπα 500 ευρώ για το επόμενο κινητό) και είδα ΠΟΛΛΑ σχόλια όπου είχαν τα παραπάνω προβλήματα. Δεν γίνεται τώρα να βλέπεις σε επώνυμο φόρουμ (gsmarena ¨ηταν στα 200 σχόλια ξέρω γω, οι 30 να γράφουν ότι είχαν πρόβλημα. είναι το 15%. Με ενοχλεί να πουλάνε προβληματικές συσκευές. Και όχι! δεν θα έδινα 700ε. Θα έπαιρνα κάτι με 400-450 (150~ παραπάνω από ένα xiaomi mi5) και θα έκανα καλύτερα τη δουλειά μ. Καλώς, μείνει εσύ κολλημένος στις απόψεις σου (τις οποίες τις αποδέχομαι) Η xiaomi είναι τεράστια εταιρεία και κάνει χρυσές πωλήσεις, αν αυτό εσύ δεν το καταλαβαίνεις τι να κάνουμε, δεν θα αγόραζε ο κόσμος σκουπίδια, Xiaomi σημαίνει ότι καλύτερο στην καλύτερη δυνατή τιμή (και όχι ενα πρόχειρο φθηνό κινητό) 1
GiwrgosPapaas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παντως εαν καλοσκεφθειτε οτι τα κινεζικα-> Α)Δεν εχουν το 23% φπα Β)Δεν πληρωνουν αλλες εταιριες για πατεντες/δικαιωματα Γ)Θα υποθεσω πως τα κινεζικα καταστηματα θα δουλευουν με πολυ μικροτερο περιθωριο κερδους. Εαν τα αθροιζαμε τα παραπανω δεν θα ειχαν χαμηλοτερες τιμες απο τα επωνυμα. Οποτε επειδη ειναι φθηνοτερα δεν ειναι απαραιτητα φθηνιαρικα και β διαλογης. τι β ρε συ; Ω+ Καλώς, μείνει εσύ κολλημένος στις απόψεις σου (τις οποίες τις αποδέχομαι) Η xiaomi είναι τεράστια εταιρεία και κάνει χρυσές πωλήσεις, αν αυτό εσύ δεν το καταλαβαίνεις τι να κάνουμε, δεν θα αγόραζε ο κόσμος σκουπίδια, Xiaomi σημαίνει ότι καλύτερο στην καλύτερη δυνατή τιμή (και όχι ενα πρόχειρο φθηνό κινητό) Δεν θέλω να προσβάλω κοινωνικές ομάδες ... αλλά δυστυχώς οι "άμπαλοι" παίζει να είναι και η πλειοψηφία. Τι νομίζεις; παντού και με όλες τις εταιρείες στηρίζονται στην άγνοια του κοσμάκι και τον κοροιδευουν στη μάπα. Χτες είδα -εδώ στο ινσομνια- ένα άρθρο με ένα παιδί που πήγε το τηλέφωνό του για Service και τον κοροιδευανε. (έτυχε να γνωρίζει κάποια ελάχιστα αυτός και καταλάβαινε ότι λέγανε παπαριές) --- Τέσπα, για να μην βγάζετε λόγια που δεν είπα, η γνώμη μου για τα Κινέζικα είναι: Τα κινέζικα είναι καλή επιλογή για τα λεφτά αυτά. Παρόλο που είναι όλο προβλήματα, είναι αρκετά λειτουργικά. (άλλωστε ποιον ενδιαφέρει η κάμερα; ποιον ενδιαφέρει ότι το βάζει 2 φορές/μερα στη μπρίζα; ποιος χρησιμοποιεί gps; ε βρε παιδί μ... και αν κολλήσει ξαφνικά 1 φορά τη μέρα δεν έγινε και κάτι)
Makis38 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αυτά τα xiaomi που αναφέρετε και υπεραμύνεστε οι περισσότεροι σ' αυτό το post, τα βλέπω, τουλάχιστον στο skroutz, με μνήμες 8 ή16, όπου σε άλλα post για επώνυμα και μη τις θεωρούν από ξεπερασμένες έως ανεπαρκείς, και σε τιμές άνω των 200€ όλα τους. Οπότε υπάρχει δικό σ' αυτά που λέει εφόσον περσινές ναυαρχίδες των 32 τουλάχιστον τις βρίσκεις στα 300-350€ τώρα.
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 τι β ρε συ; Ω+ Δεν θέλω να προσβάλω κοινωνικές ομάδες ... αλλά δυστυχώς οι "άμπαλοι" παίζει να είναι και η πλειοψηφία. Τι νομίζεις; παντού και με όλες τις εταιρείες στηρίζονται στην άγνοια του κοσμάκι και τον κοροιδευουν στη μάπα. Χτες είδα -εδώ στο ινσομνια- ένα άρθρο με ένα παιδί που πήγε το τηλέφωνό του για Service και τον κοροιδευανε. (έτυχε να γνωρίζει κάποια ελάχιστα αυτός και καταλάβαινε ότι λέγανε παπαριές) --- Τέσπα, για να μην βγάζετε λόγια που δεν είπα, η γνώμη μου για τα Κινέζικα είναι: Τα κινέζικα είναι καλή επιλογή για τα λεφτά αυτά. Παρόλο που είναι όλο προβλήματα, είναι αρκετά λειτουργικά. (άλλωστε ποιον ενδιαφέρει η κάμερα; ποιον ενδιαφέρει ότι το βάζει 2 φορές/μερα στη μπρίζα; ποιος χρησιμοποιεί gps; ε βρε παιδί μ... και αν κολλήσει ξαφνικά 1 φορά τη μέρα δεν έγινε και κάτι) Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιες απόψεις... Τις ίδιες που έχουν οι γονείς μου και οι παππούδες μου, οτι προέρχεται απο κινα είναι χαλια και φθηνο, Και του λεω πάντα, Αν σου δώσουν ενα χρυσω κόσμημα από Κίνα δεν έχει αξία, Δηλαδή με λιγα λογια το ίδιο μας λες και συ , Να βγάλουμε μια ετικέτα σε οτιδήποτε προέρχεται από Κίνα, ή να το θεωρούμε χαμηλης ποιότητας ή να το κοστολογουμε χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα