GiwrgosPapaas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ο λόγος φυσικά για τα "φθηνά" Κινέζικα Smartphones. Πρόσφατα διάβαζα μερικά άρθρα για το Xiamo Mi 4 k 5, και η τιμή του θα είναι 300 ευρώ. Συγνώμη αλλά για Κινέζικο κινητό 300 ευρώ είναι πολλά. Μας πήρε χαμπάρι η Κίνα (τους Ευρωπαίους) ότι τα ακουμπάμε, και αρχίζει και πουλάει ακριβά. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω άλλα 100 να πάω στα 400 (ακόμα και 150, να πάω 450) και να πάρω ένα κανονικό ποιοτικό κινητό. Ψάχνοντας για τα Κινέζικα κινητά σε φορουμς, είδα ότι αρκετός κόσμος είχε προβλήματα όπως Μπαταρία Οθόνη Ξαφνικά κλεισίματα Κολλήματα Θερμαίνονται εύκολα Προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός και θεωρώ ότι 300 ευρώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για κινέζικο, όταν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο στα 400-450 από μια κανονική εταιρεία. Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τα κινέζικα κινητά των 300€ δεν έχουν τα προβλήματα που αναφέρεις. Τα κινέζικα κινητά των 300€ είναι ποιοτικά όσο και το Samsung των 700€. Αν τώρα πάρεις ένα giadoui με 100€ ναι πιθανά θα έχεις προβλήματα και θα πρέπει να ασχοληθείς με ρομ κλπ για να τα φτιάξεις. Xiaomi MI 4 στα διακόσια ευρώ... Με αντίστοιχα λεφτά στην Ελλάδα θα έπαιρνα μια πλαστική σαβούρα με 512 ram ή κάνα iPhone 3gs.. Έχεις ακουμπήσει κάνα σοβαρό κινέζικο κινητό πχ Huawei, xiaomi, Meizu ή απλά μπήκες να γράψεις;; 11
chipakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αν ο λόγος γίνεται για τα "φθηνά" Κινέζικα Smartphones τότε φυσικά και έχεις δίκιο .Το βασικό θέμα είναι η ποιότητα κατασκευής και τα Standarts . Οταν ο Κινέζος π.χ δεν έχει σωστό δέκτη GPS πάνω στο τηλέφωνο και η ποιότητα μεγαφώνου αλλά και μικροφώνου είναι χάλια πως να το περιγράψεις αυτό στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε κινέζου κατασκευαστή?? Θα το αγοράσεις θα το φας και θα προσπαθήσεις μετά να το μεταπουλήσεις κάπου αλλού για να φύγει από τα χέρια σου. Και να πω και κάτι άλλο?? Δεν θα αγοράζουμε 200 τηλέφωνα για να δούμε ποιο είναι το καλύτερο..............ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.............
TheAccountant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ο λόγος φυσικά για τα "φθηνά" Κινέζικα Smartphones. Πρόσφατα διάβαζα μερικά άρθρα για το Xiamo Mi 4 k 5, και η τιμή του θα είναι 300 ευρώ. Συγνώμη αλλά για Κινέζικο κινητό 300 ευρώ είναι πολλά. Μας πήρε χαμπάρι η Κίνα (τους Ευρωπαίους) ότι τα ακουμπάμε, και αρχίζει και πουλάει ακριβά. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω άλλα 100 να πάω στα 400 (ακόμα και 150, να πάω 450) και να πάρω ένα κανονικό ποιοτικό κινητό. Ψάχνοντας για τα Κινέζικα κινητά σε φορουμς, είδα ότι αρκετός κόσμος είχε προβλήματα όπως Μπαταρία Οθόνη Ξαφνικά κλεισίματα Κολλήματα Θερμαίνονται εύκολα Προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός και θεωρώ ότι 300 ευρώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για κινέζικο, όταν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο στα 400-450 από μια κανονική εταιρεία. Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συγνώμη αλλα δεν εχεις ιδεα τι λες. 1) γενικευεις τσουβαλιαζοντας ολες τις εταιριες υπο τον ορο "κινα" 2) συγκρινεις μηλα με βουρτσες... Αν θες να μου συγκρινεις πχ το Xiaomi Mi5 με το Galaxy S5... be my guest, αλλα τα χωρίζει το χάος σε τεχνολογικο επιπεδο. Δεν μιλάς για το ιδιο πράγμα. 3) Εχουμε αυτοκινητα που φοράνε τον ιδιο κινητηρα, τα ιδια ηλεκτρονικα, ειναι απο τα ιδια υλικα, ειναι απο σεβαστές εταιριες που παρέχουν και οι 2 την ιδια υποστήριξη.... Εσυ δλδ ποσο φτηνότερα θα θελες να είναι? Η μια εταιρια σου πουλα το προιον της στα 800 ευρώ και η αλλη στα μισά και βγάλε... Θεωρείς οτι αυτος που στο δίνει στα μισα σε κλεβει δλδ με κάποιο τρόπο? Φυσικά ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει τις επιλογές του... αλλα ας βάζουμε μερικά πράγματα στην θέση τους. Αν στα 3-4 κατοστάρικα θες ναυαρχίδα πας Κινα, αν θες παραδοσιακό κατασκευαστή πας στα 7-8 κατοσταρικα. End of story. @chipakos: στα 3 κατοστάρικα παιρνεις επωνυμοτατο κινέζο κορυφαιας κατασκευης και επιδόσεων.... Τώρα αν καποιος πάει σε κάτι τριτες κινεζοεταιριες-πειράματα ενώ έχει καλές επιλογες... προβλημα του. 4
kostas8080 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Συγνώμη αλλά : 1)snapdragon 820 2)4gb ram 3)3000mah 4)Καλή κάμερα 5)Ωραίο και ποιοτικό σχεδιασμό Και 3-3.5 κατοσταρικα τιμή σου πολύ τι να πω,Αγόρασε το αντίστοιχο της Samsung στα 760 ευρώ Και δεν καταλαβαίνω τον όρο κινέζικο, οταν αναφέρεσαι, σε Xiaomi... Απο τις ποιοτικοτερες συσκευές
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 θα έλεγα για "ενα ακόμα ανούσιο τοπικ" αλλά δε θα το πω 12
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Θα πρέπει να υπάρχει ένα dislike button στο πρώτο ποστ και όταν μαζευτούν δέκα-είκοσι τότε να σβηνεται... 4
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα ενα samsung s3 είχα δώσει ενα σκασμό λεφτά και οταν άνοιγες το access point έβραζες αυγά επάνω του, μετά λαγγαρε και μετά μπήκε στο συρτάρι, έκτοτε αγοράζω μόνο κινέζικα (κινεζοκορεατικα είναι ολα αλλά τεσπα) και είμαι μια χαρά μηδέν προβλήματα και αλλαζω και κινητο οποτε μου κανει κεφι. Αλλα το thl5000 που εχω τωρα το λατρεύω, δύσκολα θα το αποχωριστώ.
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Πήγα στην λαική και ο πωλητής μου έδωσε ένα σάπιο μήλο άρα όλα τα μήλα είναι σάπια Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω Καταρχάς δεν ξες τι θες , θες φθηνό; κοίτα για φθηνό , δεν γίνεται να θες φθηνό κινητό και να μου κοιτάς το xiaomi mi 5 , κοίτα για το redmi 3 Η τιμή δεν γίνεται να είναι χαμηλή σε κάποια πράγματα , θες χρυσό 24 καρατίων αμάξι ; ε και fiat να πάρεις θα το πληρώσεις πιο ακριβά από φεράρι πως να το κάνουμε , δεν είναι θέμα μόνο του κατασκευαστή Α επίσης η π.χ. η xiaomi ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ , οπότε ας πούμε χε...... για τον κάθε ευρωπαίο Ψάχνοντας για ποια Κινέζικα κινητά ; Γιατί πάλι ό.τι να ναι λες κι εγώ ψάχνοντας σε φόρουμ για κινητό είδα ότι ο άλλος είχε θέματα , αλλά σε πιο φόρουμ; για πιο κινητό; υπάρχουν 3243252532 διαφορετικά κινητά , προσδιόρισε το λίγο Ξεκολλήστε λίγο από την , προ 5 ετών , νοοτροπία του στυλ "κινέζικο είναι αυτό που έχει 5325 σιμ , κεραία τηλεόρασης, κάνει 20-30 ευρώ και τα πουλάνε στην λαική" Οχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να είσαι και μικρός , από μεγάλο άνθρωπο να το δεχτώ 1
thetruth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τα κινέζικα κινητά των 300€ δεν έχουν τα προβλήματα που αναφέρεις. Τα κινέζικα κινητά των 300€ είναι ποιοτικά όσο και το Samsung των 700€. Αν τώρα πάρεις ένα giadoui με 100€ ναι πιθανά θα έχεις προβλήματα και θα πρέπει να ασχοληθείς με ρομ κλπ για να τα φτιάξεις. Xiaomi MI 4 στα διακόσια ευρώ... Με αντίστοιχα λεφτά στην Ελλάδα θα έπαιρνα μια πλαστική σαβούρα με 512 ram ή κάνα iPhone 3gs.. Έχεις ακουμπήσει κάνα σοβαρό κινέζικο κινητό πχ Huawei, xiaomi, Meizu ή απλά μπήκες να γράψεις;; https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html 176,69 €
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html 176,69 € το p8 lite πιστεύω συμφέρει περισσότερο α είναι κινέζος σόρρυ δεν κάνει )))) 3
thetruth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 το p8 lite πιστεύω συμφέρει περισσότερο α είναι κινέζος σόρρυ δεν κάνει )))) δεν το εχω χρησιμοποιησει για αυτο δεν το προτεινα.. γενικα το point ειναι οτι με budget <200ε μπορεις οντως να αγορασεις κατι αξιολογο απο ελλαδα αν δεν θες να μπλεκεις με Κινα (εγγυηση, τελωνιο, διαθεσιμοτητα κτλπ)
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ο λόγος φυσικά για τα "φθηνά" Κινέζικα Smartphones. Πρόσφατα διάβαζα μερικά άρθρα για το Xiamo Mi 4 k 5, και η τιμή του θα είναι 300 ευρώ. Συγνώμη αλλά για Κινέζικο κινητό 300 ευρώ είναι πολλά. Μας πήρε χαμπάρι η Κίνα (τους Ευρωπαίους) ότι τα ακουμπάμε, και αρχίζει και πουλάει ακριβά. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω άλλα 100 να πάω στα 400 (ακόμα και 150, να πάω 450) και να πάρω ένα κανονικό ποιοτικό κινητό. Ψάχνοντας για τα Κινέζικα κινητά σε φορουμς, είδα ότι αρκετός κόσμος είχε προβλήματα όπως Μπαταρία Οθόνη Ξαφνικά κλεισίματα Κολλήματα Θερμαίνονται εύκολα Προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός και θεωρώ ότι 300 ευρώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για κινέζικο, όταν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο στα 400-450 από μια κανονική εταιρεία. Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ψαξε δες και την HTC που ειναι χρονια στο χωρο τι καταγωγη εχει σαν εταρεια.Η για την Huawei που εχει δωσει και το ονομα της στο Nexus. Βασικα ακομα και την Samsung ή LG τι καταγωγη εχουν. Ουτε καν οι γνωστες εταιριες δεν ειναι πχ Αμερικανικες ή Ευρωπαικες,απλα σε αυτο που υπερτερουν σε σχεση με τους κινεζους στην Ελλαδα καλως ή κακως ειναι η εγγυηση και τα πολλα αξεσουαρ/μπαταριες κλπ που μπορεις να βρεις σε σχεση με αλλες εταιριες οπως Xiaomi κλπ Επισης καποιες φορες εχουν και χαμηλοτερο Sar(πχ Samsung/LG). Α και επειδη ακριβως στην Κινα ειναι πολλες οι εταιριες θελει και μια καλη ερευνα αγορας αλλα και ψαξιμο μετα την αγορα για updates/roms. Ουτε ειναι τα πραγματα εν μερη τοσο τραγικα οπως τα περιγραφεις,ουτε βεβαια και τα παραπανω σχολια περιγραφουν τα πραγματα 100%. Και τα λεω ώντας πρωην κατοχος OnePlusX. Ειναι αστειο πως φτασαμε σε εποχη ο κινεζος να σου δινει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο αλλες επωνυμες εταιριες,βλεπε Apple και συγκεκριμενα στο iphone 6(και ειδικα 6 plus με το γνωστο θεμα του λυγισματος),να σε χρεωνει τα μισα χρηματα και να τον βριζεις κιολας.
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html 176,69 €Απλά το mi4 έχει καλύτερη μπαταρία, κάμερα, κατασκευή, επεξεργαστή, λογισμικό, οθόνη,3 gb ram, 16gb χώρο οπότε δεν συγκρίνονται Και έχει και 140€...
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 δεν το εχω χρησιμοποιησει για αυτο δεν το προτεινα.. γενικα το point ειναι οτι με budget <200ε μπορεις οντως να αγορασεις κατι αξιολογο απο ελλαδα αν δεν θες να μπλεκεις με Κινα (εγγυηση, τελωνιο, διαθεσιμοτητα κτλπ) ναι αλλά για android είναι λίγες οι επιλογές κι αυτές κυρίως ανάμεσα 150-200 (αν δε θες android κάνεις την δουλειά σου , και καλύτερα ίσως , με κάποιο lumia)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα