Bluestone Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τέλειωσα με τις πρακτικές εξετάσεις τον Νοέμβρη και ούτε με έχει ειδοποιήσει κανένας ούτε τίποτα. Διάβασα διάφορα threads σχετικά με αυτό και από τι κατάλαβα στους περισσότερους έκανε λιγότερο από δίμηνο. Εκτός από αυτό, ένας φίλος έχει κάνει αίτηση για το νέο δίπλωμα από τον Αύγουστο και ακόμα το περιμένει. Ούτε ο δάσκαλος μου δεν γνωρίζει. Καμιά ιδέα τι παίζει ή με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσω; Κάποιος μου 'πε να πάρω στην ΓΑΔΑ αλλά είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα μην παίρνω όπου να 'ναι και χάνω και τον χρόνο μου.
tsourakis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Συνήθως ο δάσκαλος οδήγησης τα γνωρίζει αυτά τα θέματα, πάρε ένα τηλέφωνο λογικά θα ξέρει. Για το δίπλωμα κυμαίνεται 1-2 μήνες αλλά επειδή έπεσαν και οι γιορτές υπάρχει έξτρα καθυστέρηση στο λατρεμένο υπουργείο. Εγώ πέρασα τις πρακτικές αρχές Νοέμβρη και μου ήρθε πριν 3 βδομάδες. Επίσης υπήρχε "ελαττωματική ποιότητα εκτύπωσης" και έπρεπε να ξαναπάω να βγαλω φωτογραφίες. Και το έμαθα ένα μήνα μετά αφότου πέρασα την εξέταση πορείας...
Bluestone Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Συνήθως ο δάσκαλος οδήγησης τα γνωρίζει αυτά τα θέματα, πάρε ένα τηλέφωνο λογικά θα ξέρει. Για το δίπλωμα κυμαίνεται 1-2 μήνες αλλά επειδή έπεσαν και οι γιορτές υπάρχει έξτρα καθυστέρηση στο λατρεμένο υπουργείο. Εγώ πέρασα τις πρακτικές αρχές Νοέμβρη και μου ήρθε πριν 3 βδομάδες. Επίσης υπήρχε "ελαττωματική ποιότητα εκτύπωσης" και έπρεπε να ξαναπάω να βγαλω φωτογραφίες. Και το έμαθα ένα μήνα μετά αφότου πέρασα την εξέταση πορείας... Τι να πω, κάθε φορά που τον ρωτάω μου απαντάει πως δεν γνωρίζει. Για αυτό με τις φωτογραφίες σε ενημέρωσαν οι ίδιοι; Βασικά ξέχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για δίπλωμα αυτοκινήτου. Παίζει ρόλο άμα είναι για μηχανή ή για αυτοκίνητο;
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τι να ξέρει ο δάσκαλος? Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι πόσο κάνουν γενικώς να βγουν τα διπλώματα, στις περισσότερες περιπτώσεις κάνουν από 1 ως 6+ μήνες. Δες μόνος σου εδώ: http://ns2.yme.gov.gr:16010/
Bluestone Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τι να ξέρει ο δάσκαλος? Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι πόσο κάνουν γενικώς να βγουν τα διπλώματα, στις περισσότερες περιπτώσεις κάνουν από 1 ως 6+ μήνες. Δες μόνος σου εδώ: http://ns2.yme.gov.gr:16010/ Αριθμό άδειας ή Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος, αυτά που τα βρίσκω; Ελπίζω όχι στο χαρτί που λέει ότι πέρασα τις εξετάσεις γιατί το έχει κρατήσει ο δάσκαλος.
Bluestone Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καμιά ιδέα για να επιταχύνουμε την διαδικασία; Κανένα τηλεφωνάκι να παίρνω κάθε μέρα;
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Τα νέα διπλώματα εκτυπώνονται από την διεύθυνση διαβατηρίων της αστυνομίας, η οποία κατηγορεί τις νομαρχίες για τις καθυστερήσεις, και αυτές με τη σειρά τους κατηγορούν την αστυνομία. Αν νομίζεις ότι με καθημερινό τηλεφωνάκι θα κάνεις κάτι, ψάξε βρες το και δοκίμασε.
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Έδωσα έξετάσεις 2 Σεπτεμβριου πρακτική, το δίπλωμα το πήρα στα χέρια μου 7 Δεκεμβρίου/15.Στο υπουργείο του Χολαργού έδωσα σήματα. Προσοχή δεν είσαι καλυμμένος έφοσον δεν το έχεις παραλάβει. Μέ το καλό όταν το παραλάβεις να δηλώσεις το όνομα σου στην ασφάλεια του αυτοκινήτου ως νέος οδηγός.Έχεις επιβάρυνση 10% και είναι υποχρεωτικό για 2 χρόνια. Όντως απο τη διεύθυνση διαβατηρίων πλέον εκτυπώνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Έδωσα έξετάσεις 2 Σεπτεμβριου πρακτική, το δίπλωμα το πήρα στα χέρια μου 7 Δεκεμβρίου/15.Στο υπουργείο του Χολαργού έδωσα σήματα. Προσοχή δεν είσαι καλυμμένος έφοσον δεν το έχεις παραλάβει. Μέ το καλό όταν το παραλάβεις να δηλώσεις το όνομα σου στην ασφάλεια του αυτοκινήτου ως νέος οδηγός.Έχεις επιβάρυνση 10% και είναι υποχρεωτικό για 2 χρόνια. Όντως απο τη διεύθυνση διαβατηρίων πλέον εκτυπώνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή Υπαρχουν δυο επασφαλιστρα : Ενα για τον πρωτο χρονο απο οταν πηρε καποιος το διπλωμα ασχετα με την ηλικια του Εαν ειναι κατω απο 23 επασφαλιστρο μεχρι να συμπληρωσει τα 23 Ακομα και αν δεν τα βαλεις στο πακετο η ασφαλεια του πατερα για παραδειγμα θα καλυψει τυχον παθοντα αλλα θα εχεις προστιμο καπου στο 60% επι της ετησιας βασικης ασφαλισης. 1
meletis_m Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Υπαρχουν δυο επασφαλιστρα : Ενα για τον πρωτο χρονο απο οταν πηρε καποιος το διπλωμα ασχετα με την ηλικια του Εαν ειναι κατω απο 23 επασφαλιστρο μεχρι να συμπληρωσει τα 23 Ακομα και αν δεν τα βαλεις στο πακετο η ασφαλεια του πατερα για παραδειγμα θα καλυψει τυχον παθοντα αλλα θα εχεις προστιμο καπου στο 60% επι της ετησιας βασικης ασφαλισης. Σωστά ξέχασα να το διευκρινήσω 1
dimitrisOP Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τι ειναι αυτό το επασφαλιστρο? Καινούργια πατέντα? Πρώτη φορά το ακούω Εγώ όταν πήρα δίπλωμα το αυτοκίνητο του πάτερα μου οδηγούσα για κάνα 2 χρόνια και δεν είχα κάνει κάτι τετοιο
NickTG Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πριν 10 χρόνια που είχα βγάλει δίπλωμα υπήρχε κανονικά πάντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πριν πολλες δεκαετιες που πηρα αυτοκινητο αλλα ειχα ηδη διπλωμα αρετα χρονια πριν και ημουν και μεγαλος δεν ειχα επασφαλιστρο αλλα οπως εγραψα ειχα ηδη πολλα χρονια το διπλωμα
dimitrisOP Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 6 χρόνια έχω το δίπλωμα αλλά κάτι τέτοιο δεν είχα κάνει.. άμα έχεις ασφαλιστή της προκοπής....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα