pc-neon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ποιο αξίζει γενικά σαν κινητό γενικά ποιο από τα 2 έχει καλύτερη διάρκεια στην μπαταρία είδα το βίντεο του L BS και το s6 edge έβγαλε 4 ώρες σχεδόν σε game και (watching youtube videos) 5 ώρες 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_edge-review-1236p3.php http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5-review-1326p3.php Αν θες το κινητο κυριως για youtube και παιχνιδια τοτε προφανως πας στο S6 edge Κακη αυτονομια το S6 edge σε σχεση με το Z5 αλλα το S6 εχει καλυτερη οθονη/χρωματα προφανως αρα διαλεγεις εσυ τι θες.
pc-neon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 γενικά σαν κινητό απο αυτά τα δυο ποιο θα επέλεγες ??
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω Z5. Προσωπικά οι Amoled πλέον δεν μου πολυαρέσουν, επειδή τα χρώματα δεν είναι καθόλου πιστά. Το YouTube υποτίθεται πρέπει να το δείχνει κόκκινο αλλά είναι πορτοκαλί. Επίσης, καλύτερη μπαταρία, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και πιο καθαρό skin 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Συνολικα θεωρω ανωτερο το Ζ5 γιατι εχει πολυ καλο στερεο ηχο ενω το s6 οχι,ειναι αδιαβροχο ενω το s6 οχι,εχει καλυτερη μπαταρια,λογισμικο,εχει ραδιο ενω το s6 οχι,εχει επεκταση μνημης ενω το s6 οχι,καμερες ειναι πολυ κοντα,απο οθονες γουστα ειναι αυτα,σε αλλους αρεσει η amoled σε αλλους οχι!!Δεν θα εδινα ποτε 460 για το edge.
Mpompo27 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είχα το edge και είναι ένα πάρα πολύ καλό και όμορφο. Το θέμα σε αυτά τα κινητά θα δεις ελάχιστες διάφορες λειτουργικά για εμένα πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο για να μην το βαρεθείς..
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω Z5. Προσωπικά οι Amoled πλέον δεν μου πολυαρέσουν, επειδή τα χρώματα δεν είναι καθόλου πιστά. Το YouTube υποτίθεται πρέπει να το δείχνει κόκκινο αλλά είναι πορτοκαλί. Επίσης, καλύτερη μπαταρία, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και πιο καθαρό skin Φίλε μου δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις με amoled πάντως στο Note 4 μια χαρά κόκκινο φαίνεται και δεν είναι ιδέα μου γιατί ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και 6s plus. Από εκεί και πέρα το edge άξιζει για την κάμερα του. Στα υπόλοιπα νομίζω το Ζ5 είναι ανώτερο
Belisarius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μα γράφει ο άνθρωπος πλέον. Δηλαδή η πράγματι υπερκορεσμενη του S3 μπορεί και να του άρεσε. Γενικά το να μην βρίσκει κανείς ωραίες τις amoled είναι καθαρά θέμα άγνοιας. Κι εγώ είχα πέσει στη παγίδα παλαιότερα να αναπαράγω αυτά που διάβαζα αλλά ευτυχώς έμαθα. 1
pc-neon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 δεν εχω χρησιμοποιηση οθόνη amoled πανο απο 2 ώρες αλλά όσο την χρησιμοποιησα μου φάνηκε αρκετά καλη ευχαριστω για της απαντήσεις θα παω να δω και απο κοντά το s6 edge και το z5 και θα αποφασίσω αλλα κλίνω ποιο πολύ στο s6 edge
heavyrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η amoled ειναι οτι καλυτερο σε τεχνολογια υπαρχει αυτη τη στιγμη. Για οσους δεν αρεσουν τα εντονα χρωματα η samsung σου δινει 4 επιλογες χρωματικου τονου να επιλεξεις. 1
pc-neon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ωραία..θα πάω να δω και από κοντά τη παίζει και θα αποφασίσω...σας ευχαριστώ όλους για της απαντησεις σας..
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παρεμπιπτόντως για Note 4 μίλησα παραπάνω. Αν το βάλεις δίπλα σε G4, είναι πορτοκαλί αυτό που δείχνει το note
heavyrain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 η επιλογη τονου χρωματος υπαρχει απο εποχες νοτε 3 (αν οχι απο παλαιοτερα), οποτε μαλλον θε ηξερες οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να το αλλαξεις για να κανεις τη συγκριση. 1
Harris2001 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αν και δεν πιστευω πως τα android κινητα ειναι αξοοπιστα θα ελεγα το z5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα