Προς το περιεχόμενο

sony z5 η samsung s6 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο αξίζει γενικά σαν κινητό γενικά ποιο από τα 2 έχει καλύτερη διάρκεια στην μπαταρία είδα το βίντεο του L BS  

και το s6 edge έβγαλε 4 ώρες σχεδόν σε game και (watching youtube videos) 5 ώρες    
  • Like 1
Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_edge-review-1236p3.php

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5-review-1326p3.php

Αν θες το κινητο κυριως για youtube και παιχνιδια τοτε προφανως πας στο S6 edge

Κακη αυτονομια το S6 edge σε σχεση με το Z5 αλλα το S6 εχει καλυτερη οθονη/χρωματα προφανως αρα διαλεγεις εσυ τι θες.

Δημοσ.

Εγώ λέω Z5. Προσωπικά οι Amoled πλέον δεν μου πολυαρέσουν, επειδή τα χρώματα δεν είναι καθόλου πιστά. Το YouTube υποτίθεται πρέπει να το δείχνει κόκκινο αλλά είναι πορτοκαλί. Επίσης, καλύτερη μπαταρία, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και πιο καθαρό skin

• Like 1
Δημοσ.

Συνολικα θεωρω ανωτερο το Ζ5 γιατι εχει πολυ καλο στερεο ηχο ενω το s6 οχι,ειναι αδιαβροχο ενω το s6 οχι,εχει καλυτερη μπαταρια,λογισμικο,εχει ραδιο ενω το s6 οχι,εχει επεκταση μνημης ενω το s6 οχι,καμερες ειναι πολυ κοντα,απο οθονες γουστα ειναι αυτα,σε αλλους αρεσει η amoled σε αλλους οχι!!Δεν θα εδινα ποτε 460 για το edge.

Δημοσ.

Είχα το edge και είναι ένα πάρα πολύ καλό και όμορφο.

Το θέμα σε αυτά τα κινητά θα δεις ελάχιστες διάφορες λειτουργικά για εμένα πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο για να μην το βαρεθείς..

Δημοσ.

Εγώ λέω Z5. Προσωπικά οι Amoled πλέον δεν μου πολυαρέσουν, επειδή τα χρώματα δεν είναι καθόλου πιστά. Το YouTube υποτίθεται πρέπει να το δείχνει κόκκινο αλλά είναι πορτοκαλί. Επίσης, καλύτερη μπαταρία, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και πιο καθαρό skin

Φίλε μου δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις με amoled πάντως στο Note 4 μια χαρά κόκκινο φαίνεται και δεν είναι ιδέα μου γιατί ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και 6s plus. Από εκεί και πέρα το edge άξιζει για την κάμερα του. Στα υπόλοιπα νομίζω το Ζ5 είναι ανώτερο

Δημοσ.

Μα γράφει ο άνθρωπος πλέον. Δηλαδή η πράγματι υπερκορεσμενη του S3 μπορεί και να του άρεσε. Γενικά το να μην βρίσκει κανείς ωραίες τις amoled είναι καθαρά θέμα άγνοιας. Κι εγώ είχα πέσει στη παγίδα παλαιότερα να αναπαράγω αυτά που διάβαζα αλλά ευτυχώς έμαθα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω χρησιμοποιηση οθόνη  amoled πανο απο 2 ώρες αλλά όσο την χρησιμοποιησα μου φάνηκε αρκετά καλη ευχαριστω για της απαντήσεις θα παω να δω και απο κοντά το s6 edge και το z5 και θα αποφασίσω αλλα κλίνω ποιο πολύ στο  s6 edge

Δημοσ.

Η amoled ειναι οτι καλυτερο σε τεχνολογια υπαρχει αυτη τη στιγμη. Για οσους δεν αρεσουν τα εντονα χρωματα η samsung σου δινει 4 επιλογες χρωματικου τονου να επιλεξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία..θα πάω να δω και από κοντά τη παίζει και θα αποφασίσω...σας ευχαριστώ όλους για της απαντησεις σας..

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως για Note 4 μίλησα παραπάνω. Αν το βάλεις δίπλα σε G4, είναι πορτοκαλί αυτό που δείχνει το note

Δημοσ.

η επιλογη τονου χρωματος υπαρχει απο εποχες νοτε 3 (αν οχι απο παλαιοτερα), οποτε μαλλον θε ηξερες οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να το αλλαξεις για να κανεις τη συγκριση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...