redhotstef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγω δεν ειμαι γατος Ειμαι ενας ανθρωπος με αισθηματα γεματος Κοιταζω το συμφερον μου διαβαζω εφημεριδα , και ναυτικο υπηρετησα για την γιαγια πατριδα.. Το γουργουρισμα που ακουγεται στο βιντεο βγαινει απο το στομα της η απο την κοιλια της ρε φιλε;; την ταιζεις καθολου τη καημενη;;
DDevil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ασπρε Γάτε γιατι δεν πας να βρεις καμια άσπρη γάτα να ξελαμπικάρετε παρέα? Φιλικα ο διπλός διάβολος. 2
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το γουργουρισμα που ακουγεται στο βιντεο βγαινει απο το στομα της η απο την κοιλια της ρε φιλε;; Δεν ξέρουμε πώς παράγουν οι γάτες το γουργουρητό. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Από τις φωνητικές χορδές είχε πει πρόσφατη έρευνα
Irene.j Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Από τις φωνητικές χορδές είχε πει πρόσφατη έρευνα Οταν λες προσφατη? Βασικα εκπλησσομαι λιγο.Το θεωρουσα δεδομενο.
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Soft kitty Warm kitty Little ball of fur...! Happy kitty Sleepy kitty Pur pur pur... Αυτο ακουω εγω... i m not crazy my mother had me tested! 4
astrosunnefo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Charles Baudelaire ~ Ο Γάτος Μες στο μυαλό μου περπατά,Όπως στο διαμέρισμά του, ένας ωραίος,Γάτος δυνατός, γλυκός και γοητευτικόςΌταν νιαουρίζει, μόλις που ακούγεται,Τόσο ο ήχος του είναι τρυφερός και διακριτικόςΑλλά η φωνή του είτε μαλακώνει είτε μαλώνει,είναι πάντα πλούσια και βαθιά.Να, η γοητεία του και το μυστικό του.Αυτή η φωνή που αναβλύζει κόμπο κόμποΚι εισδύει στα πιο σκοτεινά μου βάθηΣαν έπος πολύστιχο με γεμίζειΚαι μʼ ευχαριστεί σα φίλτρο !Αποκοιμίζει τους πιο σκληρούς πόνους !Έχει μέσα του όλες τις εκστάσεις !δεν του χρειάζονται οι λέξειςΓια να εκφράσει τις μεγάλες φράσεις.Όχι, δεν υπάρχει δοξάρι που νʼ αγγίζειΤην καρδιά μου, όργανο τέλειο,Και να κάνει πιο βασιλικάΝα τραγουδά η παλλόμενη χορδή της,Απʼ ό,τι η φωνή σου, γάτε μυστηριακέΓάτε αγγελικέ, γάτε μοναδικέ,Που όλα μέσα σου είναι, σα σε άγγελο,Το ίδιο τέλειος κι αρμονικός!-Από την καστανόξανθή σου γούναΑναδύεται άρωμα τόσο γλυκό, που κάποιο δειλινόΕυφράνθηκα χαϊδεύοντάς τηνΜια φορά, μόνο μια φορά.Είναι το φιλικό δαιμόνιο του τόπουΚρίνει, προεδρεύει, εμπνέειΤο καθετί μες το βασίλειό τουΊσως να είναι νεράιδα, ή Θεός;Όταν τα μάτια μου στο γάτο που αγαπώΣα μαγνητισμένα,Στρέφονται πειθήνιαΚαι κοιτάζω εντός μου,Έκθαμβος βλέπωΤη φωτιά απʼ τις χλομές του κόρεςΦάρους καθαρούς, ζωντανές οπάλιες.Που μʼ ατενίζουν σταθερά. 1
groot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Black and orange stray cat sittin' on a fence Ain't got enough dough to pay the rent I'm flat broke, but I don't care I strut right by with my tail in the air Stray cat strut, I'm a (Ladies' cat) I'm a feline Casanova (Hey, man, that's where it's at) Get a shoe thrown at me from a mean old man Get my dinner from a garbage can Meow Yeah, don't cross my path I don't bother chasing mice around, oh, no I slink down the alley looking for a fight Howling to the moonlight on a hot summer night Singin' the blues while the lady cats cry "Wild stray cat, you're a real gone guy I wish I could be as carefree and wild But I got cat class, and I got cat style" I don't bother chasing mice around I slink down the alley looking for a fight Howling to the moonlight on a hot summer night Singin' the blues while the lady cats cry "Wild stray cat, you're a real gone guy I wish I could be as carefree and wild But I got cat class, and I got cat style" Meow 2
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Από τις φωνητικές χορδές είχε πει πρόσφατη έρευνα Οταν λες προσφατη? Βασικα εκπλησσομαι λιγο.Το θεωρουσα δεδομενο. The mechanism by which cats purr is speculative. Ποια έρευνα λες cthl? Και μιας και γάτες και κθούλοι και ποιήματα, πάρτε και λάβκραφτ: Babels of blocks to the high heavens towering Flames of futility swirling below; Poisonous fungi in brick and stone flowering, Lanterns that shudder and death-lights that glow. Black monstrous bridges across oily rivers, Cobwebs of cable to nameless things spun; Catacomb deeps whose dank chaos delivers Streams of live foetor that rots in the sun. Colour and splendour, disease and decaying, Shrieking and ringing and crawling insane, Rabbles exotic to stranger-gods praying, Jumbles of odour that stifle the brain. Legions of cats from the alleys nocturnal. Howling and lean in the glare of the moon, Screaming the future with mouthings infernal, Yelling the Garden of Pluto's red rune. Tall towers and pyramids ivy'd and crumbling, Bats that swoop low in the weed-cumber'd streets; Bleak Arkham bridges o'er rivers whose rumbling Joins with no voice as the thick horde retreats. Belfries that buckle against the moon totter, Caverns whose mouths are by mosses effac'd, And living to answer the wind and the water, Only the lean cats that howl in the wastes. 3
andreapaog328 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 μαγκες με τις κουτες τι παιζει? ενω προφανως ολα τα γατόνια πανε και αραζουνε μέσα, ο δικός μου με γράφει επιδεικτικά σταρχιδια του. όπως επίσης οταν του βαζω κανα σκοινι κανα τετοιο μπας και παιξει λιγο, ουτε καν. καθεται αραγμενος και με κοιταει με στυλ τικανειαυτοςομαλακαςτωρα.
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 @ασπρο γατο Έκδοση Α : Φίλε να πας το μηχανάκι για ρυθμιση. Κάτι δεν πάει καλά με το μπουζι. Έκδοση Β : Να τρως πιο ελαφρια το βράδυ γιατί κάνει αερια και θορύβους το εντερικό σου. Ειλικρινά, καλό θα ήταν να βρεις σύντροφο, είτε γυναίκα ή γάτα (όποιο σου κάτσει πιο ευκολα) 2
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ειλικρινά, καλό θα ήταν να βρεις σύντροφο, είτε γυναίκα ή γάτα (όποιο σου κάτσει πιο ευκολα) Λογικα γυναικα, οι γάτες θελουν κοπο.
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Λογικα γυναικα, οι γάτες θελουν κοπο. πες μου οτι προσπαθησες να ... σφυριξεις γατα! 2
φιρίκι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Απο ψυχαναλυτική σκοπιά πάντως, οι γυναίκες ταυτίζονται με τις γάτες και οι άντρες με τους σκύλους. Κι' έτσι για να γουστάρουμε
tsakonas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Plot twist :ο άσπρος γάτος ψάχνει γάτο για αλλαξογατιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα