White_Cat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα ! Παιδιά δεν ξέρω εσείς τι λέτε, πάντως εγώ έχω έναν αγαπημένο ήχο που τον θεωρώ το καλύτερο νανούρισμα του κόσμου. Το έχω γράψει σε CD και το βάζω στο CD Player της κρεβατοκάμαρας να παίζει επί ώρες μεσα στη νύχτα. Ακούστε εδώ άμα θέλετε : Σας ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος 5
φιρίκι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν θα με πείραζε να το αφήσω το βράδι να παίζει αυτό, αν και δεν το συνηθίζω, άντε ν' αφήσω το ράδιο να παίζει καμμιά φορά.Οι γάτες είναι εξωγήινοι άρχοντες του Ζεν και τους αξίζει ο αμέριστος σεβασμός μας
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά δεν ξέρω εσείς τι λέτε, πάντως εγώ έχω έναν αγαπημένο ήχο που τον θεωρώ το καλύτερο νανούρισμα του κόσμου. Το έχω γράψει σε CD και το βάζω στο CD Player της κρεβατοκάμαρας να παίζει επί ώρες μεσα στη νύχτα. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.. 11
Razor_7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τους δισκους τους βγαζεις μετα εξω να διωχνουν τα περιστεργια?
thomasG4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το έχω γράψει σε CD και το βάζω στο CD Player της κρεβατοκάμαρας να παίζει επί ώρες μεσα στη νύχτα. Προσωπικά θα έβαζα κάτι τέτοιο:
groot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι Ναι... όντως. Μόνο που δεν ζούσαν αρκετά για να το εξελίξουν. Μέσο lifespan στα 50 χρόνια... είναι λίγος καιρός.
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Άσπρε Γάτε, κάνε μας λιγάκι νιαρρρρ και ηχογράφησέ το και δώσε download link. Φιλικά, Nenya 4
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν παίρνεις απλώς μια γάτα και γράφεις σιντί. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα