Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλό είναι να μιλήσεις με τη razer να τους πεις όλο το ιστορικό πως έχει και ποιο είναι το πρόβλημα και εκείνοι θα σου απαντήσουν για να λυθεί το πρόβλημα. Ήταν λογικό να μη το φτιάξουν όπως είπες και εσύ δε μπορούν να βάλουν χέρι όσο υπάρχει η δυνατότητα επισκευής ή αντικατάστασης μέσα στην εγγύηση απο τη κατασκευάστρια εταιρεία. Και τοτε τι το εκαναν το ποντικι στο Πλαισιο???Επαιζαν lol ενσυρματα με αυτο και ειπαν να το επιστρεψουν πισω??Τουλαχιστον αν δεν θελουν να το στειλουν στην razer ή δεν ξερω και γω τι ας κοψουν ενα πιστωτικο ή καλυτερα να δωσουν τα χρηματα πισω να παει να παρει ενα αλλο. 2
La_MoRt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και τοτε τι το εκαναν το ποντικι στο Πλαισιο???Επαιζαν lol ενσυρματα με αυτο και ειπαν να το επιστρεψουν πισω??Τουλαχιστον αν δεν θελουν να το στειλουν στην razer ή δεν ξερω και γω τι ας κοψουν ενα πιστωτικο ή καλυτερα να δωσουν τα χρηματα πισω να παει να παρει ενα αλλο. Πλαίσιο speaking man... ένα όνομα μια αξία. Είναι σα τη mastercard!!! 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πλαίσιο speaking man... ένα όνομα μια αξία. Είναι σα τη mastercard!!! Ναι βρε απλα θα μπορουσε ο ts να το ειχε δοκιμασει εκει οταν το πηρε να δει αν οντως εγινε δουλεια και αν δεν ειχε γινει τιποτα μπορουσε να απαιτησει πιστωτικο ή επιστροφη χρηματων.
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πες τους να παρεις τα λεφτα σου πισω και να παρεις καλυτερο mouse, αν θελεις raz0rz λαμπιονια να τα κανεις set παρε ενα DA που εχει και εναν απο τους καλυτερους sensors atm(και εγω το chroma εχω και αλλαξα 7-8 top tier mice μεχρι να καταλάβω οτι εχει τον πιο snappy cursor) και με τα ρεστα ενα καλυτερο mousepad γιατι με αυτο θα διαλύσεις τα mouse feet πολυ γρηγορα, υπαρχουν αρκετα fast cloth pad μιας και θες παγο..
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πες τους να παρεις τα λεφτα σου πισω και να παρεις καλυτερο mouse, αν θελεις raz0rz λαμπιονια να τα κανεις set παρε ενα DA που εχει και εναν απο τους καλυτερους sensors atm(και εγω το chroma εχω και αλλαξα 7-8 top tier mice μεχρι να καταλάβω οτι εχει τον πιο snappy cursor) και με τα ρεστα ενα καλυτερο mousepad γιατι με αυτο θα διαλύσεις τα mouse feet πολυ γρηγορα, υπαρχουν αρκετα fast cloth pad μιας και θες παγο.. Καλα για να του δωσουν τα χρηματα πισω χλωμο το κοβω.Πιο πολυ για πιστωτικο θα του πουνε αν δεν τον πειραζει.
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παιδια το ποντικι δεν εγινε σερβισε στο πλαισιο αλλα στην αντιπροσωπεια της ραζερ στην αθηνα
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παιδια το ποντικι δεν εγινε σερβισε στο πλαισιο αλλα στην αντιπροσωπεια της ραζερ στην αθηνα Αυτος ειναι και ο λογος που τουλαχιστον στα ποντικια προτεινω Logitech(ανεξαρτητως μοντελου πραγματικα). Αν δεις υπαρχει τεραστιο κειμενο απο αλλο συμφορουμιτη στον οποιο οπως μπορεις να δεις αν διαβασεις ειχε ενα καρο θεματα http://www.insomnia.gr/topic/559124-razer-ouroboros-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ Και παλι η αντιμετωπιση που ειχε λαβει ηταν το λιγοτερο απαραδεκτη(οπως παραδεχεται και ο ιδιος ώντας κατοχος αρκετων razer προιοντων αλλα και δεδομενου της αξιας του ποντικιου). Δες εδω ποσους μηνες ηταν στο περιμενε μονο και μονο για να του δωσουν στο τελος ενα ρημαδο πιστωτικο. Γιαυτο και ειμαι τοσο κατα της razer. Οκ εβγαλε προβλημα δεκτο.Το Support ομως που εχουν ειναι κατωτατου επιπεδου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα