Runner25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ειχα αγορασει περσι το εν λογο ποντικι απο πλαισιο απο την αρχη δεν φορτιζε σωστα και νομιζα οτι εφταιγε η μπαταρια του και ολο ελεγα θα την αλαξω, φετος ομως παρολο που την αλλαξα συνεχισε το προβλημα εβαζες το ποντικι στη βαση ξεκινουσε κανονικα η φορτιση και μετα ανασβονηναν ολα μαζι τα λαμπακια χωρις να φορτιζει το πηγα στο πλαισιο πριν 3 εβδομαδες και με ειδοποιησαν σημερα οτι το επισκευασαν. ερχομαι εδω να ρωτησω μπαινει χερι σε αυτα και γενικα τι πρεπει να προσεξω γιατι δεν εχω καμια ορεξη να μπλεκω μαζι τους
La_MoRt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κανονικά όχι. Δε νομίζω να το ανοίξανε να επισκευάσουνε κάτι. Το έχεις πάρει στα χέρια σου δουλέυει σωστά;
Runner25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 οχι ακομη δεν πηγα να το παρω μαλλον πρεπει εκει πρωτου παραλαβω να το βαλω να το δω
La_MoRt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αυτό είναι σίγουρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δε θα συ πούνε τίποτα τρελό του τύπου το χαλάσες πάλι και τέτοια κουλά. Αυτά τα ouroboros σαν απόδοση τουλάχιστον είναι καλά; Γιατί από προβλήματα έχουν ένα σωρό τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς όσο δουλέυει;
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αυτό είναι σίγουρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δε θα συ πούνε τίποτα τρελό του τύπου το χαλάσες πάλι και τέτοια κουλά. Αυτά τα ouroboros σαν απόδοση τουλάχιστον είναι καλά; Γιατί από προβλήματα έχουν ένα σωρό τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς όσο δουλέυει; Razer ειναι τι περιμενεις.Κατα τα αλλα μαρεσει που μερικοι λενε οτι την κραζουμε τυχαια την εταιρια αυτη.140ευρω σχεδον ποντικι και τα προβληματα ενα βουνο. Ποιοτητα μηδεν. Κριμα που συνεχιζει ο κοσμος και τους στηριζει ... 1
La_MoRt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλά εγώ ρωτάω από περιέργεια όχι για να αρχίσουμε "πόλεμο" του τύπου όχι δεν είναι καλή όχι είναι καλή. Πληροφοριακά και μόνο αν όταν δουλεύει τουλάχιστον είναι τόσο ποιοτικό όσο αρμόζει στη τιμή του.
Runner25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 μια χαρα εινια τα razer απλα θελουν να χεις παρα δεν ειναι φθηνα. la mort εγω fps παιζω κυριως και ειναι πολυ καλο με εχει βοηθησει αφανταστα σε συνδιασμο με το mouse pad που πηρα της razer παλι το spex ειναι λεπτο σαν τσιγαροχαρτο και το ποντικι γλυσταρει επανω λες και ειναι σε παγο και στο diablo 3 επισης με εχει βοηθησει αν και θα προτιμουσα να το παιζω με χειρηστηριο, παιζει αραγε με joystick εγω που εβαλα το δικο μου ενα razer sabertooth τιποτα δε δουλεψε 1
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 μια χαρα εινια τα razer απλα θελουν να χεις παρα δεν ειναι φθηνα. la mort εγω fps παιζω κυριως και ειναι πολυ καλο με εχει βοηθησει αφανταστα σε συνδιασμο με το mouse pad που πηρα της razer παλι το spex ειναι λεπτο σαν τσιγαροχαρτο και το ποντικι γλυσταρει επανω λες και ειναι σε παγο και στο diablo 3 επισης με εχει βοηθησει αν και θα προτιμουσα να το παιζω με χειρηστηριο, παιζει αραγε με joystick εγω που εβαλα το δικο μου ενα razer sabertooth τιποτα δε δουλεψε Λογικο να λες οτι ειναι μια χαρα τα razer οταν οτι περιφερειακο εχεις ειναι απο αυτη την εταιρια Επισης για το Diablo στο pc ειναι για mouse και keyboard.Αν θες να το παιξεις με controller μονο σε κονσολα. Για το Ouroboros το ειχε και ενας φιλος μου(του οποιου του παρουσιασε και αυτου ολως τυχαιως προβλημα οπως και το προηγουμενο ποντικι του το Naga Molten).Ναι σαν αισθηση ειναι καλο(εν μερη το περιμενεις για την τιμη του)και οι ρυθμισεις που εχει στο σωμα του ποντικιου ειναι οντως ωραιες.Παρολα αυτα ειναι τελειως απαραδεκτο οταν ενα απο τα ακριβοτερα ποντικια της αγορας και να παρουσιαζει τοσα προβληματα.Γιατι ειμαι σιγουρος οτι και αρκετοι αλλοι χρηστες θα εχουν προβληματα οπως με τα περισσοτερα προιοντα αυτης της εταιριας. Καλά εγώ ρωτάω από περιέργεια όχι για να αρχίσουμε "πόλεμο" του τύπου όχι δεν είναι καλή όχι είναι καλή. Πληροφοριακά και μόνο αν όταν δουλεύει τουλάχιστον είναι τόσο ποιοτικό όσο αρμόζει στη τιμή του. Κανενας πολεμος δεν χρειαζεται να αρχισει.Οσοι ψιλο ασχολουνται και εχουν ψαξει λιγο τι παιζει για τα προιοντα αυτης της εταιριας γνωριζουν οτι δυστηχως δεν παιρνεις οτι πληρωνεις. ''Πολεμο'' δεχομαστε μονο απο τις αλυσιδες μαγαζιων στην Ελλαδα(πλεον και τα seven)που εχουμε γεμισει παντου με προιοντα razer... Τουλαχιστον ο συμφορουμιτης παραπανω ειναι καπως πιο τυχερος μιας και με βαση οτι γραφει μπορουσε τουλαχιστον να παιξει ενσυρματα. 1
Runner25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω φιλε fulgore εχω ναι 4 περιφερειακα και δικαιουμαι να εκφερω αποψη εσυ αληθεια ποσα εχεις να υποθεσω κανενα εε εγω παιδια λεω να πατε αλλου να παιζετε τις χαζομαρες σας το παντικι και το mousepad εχει απισευτη ακριβεια και ταχυτητα και ειχα πολλα ποντικια ολα ναυαρχιδες το πληκτρολογιο δεν ειχα αλλο μηχανικο για να συγκρινω αλλα πολυ στιβαρο χωρις καθολου Lag και δε χανει εντολη το sabertooth gamepad απλα απιστευτο τα κουμπια ειναι σαν μηχανικο πληκτρολογιο γενικα πολυ καλο χειριστηριο το μονο μειον το καλωδιο αλλα ευτυχως εναι 3 μετρα + το gamepad ερχεται με σκηρη θηκη και με βολευει παρα πολυ το παιρνω μαζι μου οταν παω στο κολητο να παιξουμε εσυ φιλε fulgore για πες μας την αποψη σου αντε να σε δω Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από Runner25
La_MoRt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εγω φιλε fulgore εχω ναι 4 περιφερειακα και δικαιουμαι να εκφερω αποψη εσυ αληθεια ποσα εχεις να υποθεσω κανενα εε εγω παιδια λεω να πατε αλλου να παιζετε τις χαζομαρες σας το παντικι και το mousepad εχει απισευτη ακριβεια και ταχυτητα και ειχα πολλα ποντικια ολα ναυαρχιδες το πληκτρολογιο δεν ειχα αλλο μηχανικο για να συγκρινω αλλα πολυ στιβαρο χωρις καθολου Lag και δε χανει εντολη το sabertooth gamepad απλα απιστευτο τα κουμπια ειναι σαν μηχανικο πληκτρολογιο γενικα πολυ καλο χειριστηριο το μονο μειον το καλωδιο αλλα ευτυχως εναι 3 μετρα + το gamepad ερχεται με σκηρη θηκη και με βολευει παρα πολυ το παιρνω μαζι μου οταν παω στο κολητο να παιξουμε εσυ φιλε fulgore για πες μας την αποψη σου αντε να σε δω Μου αρέσει που είπα να μη ξεκινήσει αντιπαράθεση δηλαδή πάλι καλά που δε ξεκίνησε. Τεσπά εγώ έκανα την ερώτηση από καθαρή απορία γιατί παρόλα τα προβλήματα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη εταιρεία πολύς κόσμος τη προτιμάει. Εκτός από το πολύ καλό marketing που αυτό είναι αδιαμφισβήτητο πλέον θα ήθελα να ξέρω και το πραγματικά πρακτικό κομμάτι της χρήσης αυτών των περιφερειακών από ανθρώπους που τα έχουν δουλέψει. Εγώ διαβάζοντας τα προβλήματα αυτής της εταιρείας και βλέποντας λίγο τις επιλογές μου δε θα πήγαινα σε αγορά κάτι τέτοιου αλλά απλά να μαθαίνουμε και κάτι.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εγω φιλε fulgore εχω ναι 4 περιφερειακα και δικαιουμαι να εκφερω αποψη εσυ αληθεια ποσα εχεις να υποθεσω κανενα εε εγω παιδια λεω να πατε αλλου να παιζετε τις χαζομαρες σας το παντικι και το mousepad εχει απισευτη ακριβεια και ταχυτητα και ειχα πολλα ποντικια ολα ναυαρχιδες το πληκτρολογιο δεν ειχα αλλο μηχανικο για να συγκρινω αλλα πολυ στιβαρο χωρις καθολου Lag και δε χανει εντολη το sabertooth gamepad απλα απιστευτο τα κουμπια ειναι σαν μηχανικο πληκτρολογιο γενικα πολυ καλο χειριστηριο το μονο μειον το καλωδιο αλλα ευτυχως εναι 3 μετρα + το gamepad ερχεται με σκηρη θηκη και με βολευει παρα πολυ το παιρνω μαζι μου οταν παω στο κολητο να παιξουμε εσυ φιλε fulgore για πες μας την αποψη σου αντε να σε δω Ωραια λοιπον ακου και την γνωμη μου. Ειμαι τωρινος κατοχος Razer Hammerhead,σχετικα ικανοποιητικα για τα χρηματα τους αν και λιγο ακριβα. Ημουν πρωην κατοχος Razer goliathus control το οποιο στα 2 χρονια κατοχης μου ειχε ξεφλουδισει ενα μερος του. Επισης εχω απο φιλο το Naga Molten(για souvenir πλεον) το οποιο κλασσικα χαλασε το αριστερο κλικ και δεν του το καλυπτε το τοπικο καταστημα απο εγγυηση. Και πρωην κατοχος Razer Electra τα οποια για τα χρηματα τους(τα πηρα used)ηταν μια χαρα μπορω να πω.Αλλιως σε full price τιμη ηταν δυστηχως υπερκοστολογημενα. Οσο για gamepad που αναφερεις εχω προφανως τα xbox controllers για το Razer Sabertooth αν και εχει πολλες ρυθμισεις ειναι πανακριβο αν θυμαμαι καλα και ενσυρματο??? Επισης για την ιστορια ποντικια ναυαρχιδες δεν υπαρχουν.Δεν ειμαστε την κατηγορια smartphones
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 επανερχομαι με το θεμα και εγινε αυτο που φοβομουν το ποντικι δε φτιαχτηκε και μου φαινεται λογικο πως μπορουν να βαλουν χερι αλλωστε. τωρα τι να κανω τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το ξαναστειλουν αν τους παω αυτο σημαινει αναμονη αλλες 3 βδομαδες για αλλαγη ουτε λογος να στειλω μαιλ στη ραζερ τι να κανω
La_MoRt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλό είναι να μιλήσεις με τη razer να τους πεις όλο το ιστορικό πως έχει και ποιο είναι το πρόβλημα και εκείνοι θα σου απαντήσουν για να λυθεί το πρόβλημα. Ήταν λογικό να μη το φτιάξουν όπως είπες και εσύ δε μπορούν να βάλουν χέρι όσο υπάρχει η δυνατότητα επισκευής ή αντικατάστασης μέσα στην εγγύηση απο τη κατασκευάστρια εταιρεία.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 επανερχομαι με το θεμα και εγινε αυτο που φοβομουν το ποντικι δε φτιαχτηκε και μου φαινεται λογικο πως μπορουν να βαλουν χερι αλλωστε. τωρα τι να κανω τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το ξαναστειλουν αν τους παω αυτο σημαινει αναμονη αλλες 3 βδομαδες για αλλαγη ουτε λογος να στειλω μαιλ στη ραζερ τι να κανω Το καλυτερο οπως και με την περιπτωση της logitech θα ηταν αν μιλαγες με razer για να μπορεσεις εστω αν δεν γινεται η επισκευη να παρεις πιστωτικο ή τα χρηματα πισω. Ετσι εγινε και σε αλλη περιπτωση συμφορουμιτη που ειχε θεματα με το εν λογω ποντικι αναμονη δεν ξερω και εγω ποσο μονο και μονο για να του πουν στο τελος πιστωτικο αφου δεν εβλεπαν φως στο τουνελ. Για τα παραπανω που εγραψα παντως δεν ειδα απαντηση αλλα ας το αφησουμε καλυτερα για αλλη στιγμη. 1
La_MoRt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το καλυτερο οπως και με την περιπτωση της logitech θα ηταν αν μιλαγες με razer για να μπορεσεις εστω αν δεν γινεται η επισκευη να παρεις πιστωτικο ή τα χρηματα πισω. Ετσι εγινε και σε αλλη περιπτωση συμφορουμιτη που ειχε θεματα με το εν λογω ποντικι αναμονη δεν ξερω και εγω ποσο μονο και μονο για να του πουν στο τελος πιστωτικο αφου δεν εβλεπαν φως στο τουνελ. Για τα παραπανω που εγραψα παντως δεν ειδα απαντηση αλλα ας το αφησουμε καλυτερα για αλλη στιγμη. Η αναμονή αν θυμάμαι καλά τότε για εκείνη τη περίπτωση που αναφέρεις ήταν γύρω στους 4 μήνες και το κατάστημα που είχε αγοραστεί το ποντίκι ήταν το public. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα