monoxromos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί φίλοι, Πριν από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ, μάλλον καθυστερημένα, με τα tablets. Διάβασα αρκετά, προβληματίστηκα περισσότερο και τελικά άρπαξα μια ευκαιρία κάπου στα 99 ευρώ ειδική προσφορά του Γερμανού.Το MLS ULTRA. Χωρίς προηγούμενη εμπειρία από ανάλογη συσκευή αλλά με πολύχρονη σχέση με τα laptops και τα desktop , το περιεργάστηκα και το…βασάνισα αρκετά. Λοιπόν αυτό το μικρό εργαλείο πέρα από αυτά που λέει το manual ( του μιλάς και σε ακούει, μεταφράζει κλπ. όλα αυτά ισχύουν και σε αφήνουν άφωνο) του πέρασα αρκετά προγράμματα όπως εφαρμογή τύπου word που γράφει άριστα, έναν browser τον dolphin που κάνει τα πάντα, εφαρμογή ηχογράφησης παρόμοιο με το cool edit, εγγραφή από εξωτερική πηγή, του σύνδεσα κανονική κονσόλα ήχου και γράφει θαυμάσια λόγο και μουσική , του συνέδεσα εξωτερικό μικρόφωνο για να κάνω εξωτερικές τηλεοπτικές μεταδόσεις μέσω skype,οι κάμερες του είναι σε ρύθμιση hd πολύ ευκρινείς. Πριν μια εβδομάδα το δάνεισα σε συγγενικό μου πρόσωπο που δεν γνωρίζει αγγλικά και όταν βρέθηκε στις Βρυξέλλες το χρησιμοποίησε σαν… μηχανικό διερμηνέα και τα κατάφερε πολύ καλά. Εμείς που τρέχουμε στα ρεπορτάζ βρήκαμε έναν απρόσμενο βοηθό. Το πάμε κοντά στον ομιλητή και μας μεταφέρει σε κείμενο με ικανοποιητική πιστότητα τις ομιλίες. Βέβαια ανάλογα και με τον τρόπο που εκφέρει το λόγο του ο ομιλητής. Το destinator επίσης ικανοποιητικό ίσως καλύτερο και από τον πλοηγό της ίδιας εταιρίας που είχα αγοράσει πριν δύο χρόνια! Όσο για λειτουργικότητα, πίστευα με τόσα προγράμματα που του έχω φορτώσει θα πήγαινε σαν τον αραμπά. Κι όμως τρέχει όπως πρώτα σχεδόν σαν καλό laptop. Το video είναι αρκετά καλό γιαυτό και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο του Σταθμού κάνουμε βιντεοσκόπηση ρεπορτάζ με το MLS. Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα μοντέλα ίσως να είναι ακόμη καλύτερα, αλλά αν δεν δοκιμάσω κάτι δεν εκφέρω γνώμη…. Και από τεχνική εξυπηρέτηση είμαι ικανοποιημένος στην αρχή χρειάστηκα κάποια βοήθεια, τους τηλεφώνησα και ένας τεχνικός μου εξηγούσε κάνα τέταρτο και απάντησε σε όσες απορίες είχα. Μου θύμισε τους πρώτους σταθερούς υπολογιστές που πήραμε πριν 10 χρόνια. Δοκιμάσαμε πολλούς και όλοι ήταν προβληματικοί, ώσπου ανακαλύψαμε τους dell και ησυχάσαμε. Τις λίγες φορές που χρειαστήκαμε βοήθεια, έρχονταν στα πλαίσια της εγγύησης δικοί τους τεχνικοί και μας τους ρύθμιζαν επί τόπου. Βλέπουμε και σας ενημερώνουμε. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από monoxromos
corsair04 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί φίλοι, Πριν από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ, μάλλον καθυστερημένα, με τα tablets. Διάβασα αρκετά, προβληματίστηκα περισσότερο και τελικά άρπαξα μια ευκαιρία κάπου στα 99 ευρώ ειδική προσφορά του Γερμανού.Το MLS ULTRA. Χωρίς προηγούμενη εμπειρία από ανάλογη συσκευή αλλά με πολύχρονη σχέση με τα laptops και τα desktop , το περιεργάστηκα και το…βασάνισα αρκετά. Λοιπόν αυτό το μικρό εργαλείο πέρα από αυτά που λέει το manual ( του μιλάς και σε ακούει, μεταφράζει κλπ. όλα αυτά ισχύουν και σε αφήνουν άφωνο) του πέρασα αρκετά προγράμματα όπως εφαρμογή τύπου word που γράφει άριστα, έναν browser τον dolphin που κάνει τα πάντα, εφαρμογή ηχογράφησης παρόμοιο με το cool edit, εγγραφή από εξωτερική πηγή, του σύνδεσα κανονική κονσόλα ήχου και γράφει θαυμάσια λόγο και μουσική , του συνέδεσα εξωτερικό μικρόφωνο για να κάνω εξωτερικές τηλεοπτικές μεταδόσεις μέσω skype,οι κάμερες του είναι σε ρύθμιση hd πολύ ευκρινείς. Πριν μια εβδομάδα το δάνεισα σε συγγενικό μου πρόσωπο που δεν γνωρίζει αγγλικά και όταν βρέθηκε στις Βρυξέλλες το χρησιμοποίησε σαν… μηχανικό διερμηνέα και τα κατάφερε πολύ καλά. Εμείς που τρέχουμε στα ρεπορτάζ βρήκαμε έναν απρόσμενο βοηθό. Το πάμε κοντά στον ομιλητή και μας μεταφέρει σε κείμενο με ικανοποιητική πιστότητα τις ομιλίες. Βέβαια ανάλογα και με τον τρόπο που εκφέρει το λόγο του ο ομιλητής. Το destinator επίσης ικανοποιητικό ίσως καλύτερο και από τον πλοηγό της ίδιας εταιρίας που είχα αγοράσει πριν δύο χρόνια! Όσο για λειτουργικότητα, πίστευα με τόσα προγράμματα που του έχω φορτώσει θα πήγαινε σαν τον αραμπά. Κι όμως τρέχει όπως πρώτα σχεδόν σαν καλό laptop. Το video είναι αρκετά καλό γιαυτό και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο του Σταθμού κάνουμε βιντεοσκόπηση ρεπορτάζ με το MLS. Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα μοντέλα ίσως να είναι ακόμη καλύτερα, αλλά αν δεν δοκιμάσω κάτι δεν εκφέρω γνώμη…. Και από τεχνική εξυπηρέτηση είμαι ικανοποιημένος στην αρχή χρειάστηκα κάποια βοήθεια, τους τηλεφώνησα και ένας τεχνικός μου εξηγούσε κάνα τέταρτο και απάντησε σε όσες απορίες είχα. Μου θύμισε τους πρώτους σταθερούς υπολογιστές που πήραμε πριν 10 χρόνια. Δοκιμάσαμε πολλούς και όλοι ήταν προβληματικοί, ώσπου ανακαλύψαμε τους dell και ησυχάσαμε. Τις λίγες φορές που χρειαστήκαμε βοήθεια, έρχονταν στα πλαίσια της εγγύησης δικοί τους τεχνικοί και μας τους ρύθμιζαν επί τόπου. Βλέπουμε και σας ενημερώνουμε. Στην αρχή όλα είναι καλά μακάρι να μην χρειαστείς ανταλλακτικά γιατί θα διαπιστώσεις ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει μεγάλο κενό στην προμήθεια ανταλλακτικών και το service ακριβά ανταλλακτικά που σε πολλές περιπτώσεις δεν αξίζει να φτιάξεις το tablet τα ανταλλακτικά δεν αποστέλλονται εκτός της εταιρία .και επειδή είναι κινέζικα τα δήθεν ελληνικά tablet υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ούτε η εταιρία να έχει διαθέσιμο stock στα ανταλλακτικά (δυο φορές μου έχει τύχει για προϊόν που είναι στην αγορά) και θα πρέπει κάποιος να ψάξει μονός του να βρει εάν και ….. απλά μακριά !!! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από corsair04
Holism Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Όταν κάνεις διαφήμιση στην MLS να προσέχεις να μην γράφεις σεντόνι γιατί ο άλλος έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα αφήσει το ipad και το surface του για να πάρει τις κινεζιες που διαφημίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα