harisg7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, έχω ανοίξει μπρος πίσω το laptop αλλά τη μπαταρία δεν τη βρίσκω πουθενά. Αν κάποιος είχε κάποια στιγμή αυτό το μοντέλο, μπορεί μήπως να ενημερώσει που στο καλό είναι κρυμμένη; Υπάρχει μήπως περίπτωση να μην έχει καθόλου; Λέω μήπως...
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μην κοιτάς μόνο ένα ασημί πράγμα. Μπορεί να είναι καμουφλαρισμένη
harisg7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το έχω υπ' όψιν μου αλλά δεν βλέπω τίποτα τέτοιο μέσα.
sil_unique Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Λοιπόν αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από το πληκτρολόγιο αριστερά κοντά εκεί που κουμπώνει το μόντεμ. Η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη αλλά κολλημένη επάνω στην μητρική. Εχει μικρότερη διάμετρο από τις συνηθισμένες 2032. Καμιά φορά είχε για κάλυμα ένα μαύρο αυτοκόλλητο.
harisg7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Λοιπόν αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από το πληκτρολόγιο αριστερά κοντά εκεί που κουμπώνει το μόντεμ. Η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη αλλά κολλημένη επάνω στην μητρική. Εχει μικρότερη διάμετρο από τις συνηθισμένες 2032. Καμιά φορά είχε για κάλυμα ένα μαύρο αυτοκόλλητο. Όταν λες δεν είναι αφαιρούμενη, τι εννοείς; Δεν αλλάζει; Γιατί η δική μου έχει παραδώσει πνεύμα...
coolerman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πρέπει να λυθεί το λάπτοπ για να την αφαιρέσεις,ισχύει αυτό που λέει ο sil. https://www.google.gr/search?q=cell+button+bios+hp&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWv-__vKXLAhXCtRQKHWLtARwQ_AUIBigB#tbm=isch&q=battery+bios+hp+laptop+zv&imgrc=qARB3V1Mn4oqHM%3A
sil_unique Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αλλάζει αλλά θέλει κολλητήρι. Είναι επαναφορτιζόμενη και φορτίζεται όσο το μηχάνημα είναι στο ρεύμα. Εαν είναι καιρό εκτός μπορεί να έχει αδειάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα