Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα ενα αρθρο το οποιο ανεφερε οτι τα Windows 7 δεν θα ενημερωνονται πια για τους Skylake επεξεργαστες . Και επειδη ο καινουργιος μου PC θα εχει Skylake CPU δεν θελω να αναβαθμίσω στα windows 10 λογω της υπαρξης backdoor , spyware , etc . Η ερωτηση μου ειναι , μπορουν τα Windows 10 ρεαλιστικα να ρυθμιστουν / να τροποποιοιθουν με εναν τετοιον τροπο ωστε να μην υπαρχει αυτο το προβλημα ? Πραγματικα δεν νιωθω ενταξει ξεροντας οτι μπορει καμια ανωμαλη απο τους FBI με βλεπει να .... ( you know... *wink wink* ) . Το ξερω οτι υπαρχουν μερικα βιντεο που δειχνουν πως να απενεργοποιησω μερικα πραγματα , αλλα δουλευουν ? Μηπως υπαρχουν αλλα backdoors τα οποια δεν εχουν ανακαλυφθει ακομα ? Υπαρχει περιπτωση να ειμαι ασφαλεις με τα 10 η να μεινω μονο με Linux ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Η microsoft συλλέγει δεδομένα για να σου πασάρει διαφημίσεις με βάση τις προτιμήσεις σου, ποια FBI και nsa σκέφτεσαι 'οτι σε παρακολουθούν. Βάλε τα 10 και κάνε τα βήματα που υπάρχουν στο net για να κόψεις όσο γίνεται την 'παρακολούθηση'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...