Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το καινούριο μου pc στημένο από το eshop. Δυστυχώς χθες συνειδητοποίησα κάτι δυσάρεστο. Ο πύργος έχει 4 θύρες usb πίσω και 3 μπροστά. Από τις 3 μπροστινές η μία (usb 2) δεν λειτουργεί σωστά. Όποτε συνδέω μια συσκευή σε αυτή, την αναγνωρίζει ως "άγνωστη συσκευή". Η ίδια συσκευή σε οποιαδήποτε άλλη θύρα λειτουργεί κανονικότατα. Μελέτησα λίγο στο διαδίκτυο κάποιες λύσεις, τις δοκίμασα αλλά τίποτα: απεγκατάσταση/εγκατάσταση/ενημέρωση usb drivers (στη διαχείριση υλικού) και όλα τα windows updates. Η εικόνα στη διαχείριση υλικού με τη συσκευή συνδεδεμένη είναι αυτή που φαίνεται στο τέλος του ποστ. Ένας γείτονάς μου άνοιξε το κουτί μπας και βλέπαμε μήπως κάποιο καλώδιο είναι λασκαρισμένο, αλλά ήταν τόσο "πυκνοκατοικημένη" η κατάσταση μες στον πύργο που δεν το ρισκάραμε περαιτέρω. Πήρα τηλέφωνο στο eshop και μου είπαν το εύκολο: στείλ'το να το ελέγξουμε. Έχω ξενερώσει πραγματικά γιατί αυτό σημαίνει 1 τουλάχιστον βδομάδα χωρίς τον βασικό υπολογιστή του σπιτιού. Υπάρχει μήπως κάτι ακόμα που μπορώ να δοκιμάσω πριν υποστώ την ταλαιπωρία της επιστροφής του πύργου; :(

post-78802-0-36506600-1457023718_thumb.png

Επεξ/σία από Etherovamon
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι λείπουν και καμία 20 αρια driver απο τον υπολογιση πάντως

Σε πρώτη φάση εγώ πάντως θα έβαζα και του οδηγούς που λείπουν και να τεστάρω το λειτουργικό το πέρασες εσύ ή αυτοί ?

• Like 1
Δημοσ.

σε εκείνο το σημείο είναι 2 usb2 και 1 usb3. Όλους τους υπόλοιπους drivers τους πέρασα πριν λίγο από το site της μητρικής. το ένα usb2 ωστόσο εξακολουθεί και δεν λειτουργεί.το καλώδιο είναι εντάξει και το λειτουργικό το πέρασα εγώ.

Δημοσ.

Μήπως έχει άλλο καλώδιο για εκείνο αν βάλεις πάνω ένα κινητο θα δωσει ρευμα για να φορτωσει

Δημοσ.

σε εκείνο το σημείο είναι 2 usb2 και 1 usb3. Όλους τους υπόλοιπους drivers τους πέρασα πριν λίγο από το site της μητρικής. το ένα usb2 ωστόσο εξακολουθεί και δεν λειτουργεί.το καλώδιο είναι εντάξει και το λειτουργικό το πέρασα εγώ.

Και τώρα θα ρωτήσω κάτι χαζό τελείως. Δοκίμασες άλλη συσκευή στη συγκεκριμένη θύρα να δεις αν λειτουργεί, μήπως το πρόβλημα πρόερχεται από τη συσκευή και όχι από το PC. Θα μου πεις είναι χαζό, όμως το έχω πάθει και κόντεψα να λύσω το μισό υπολογιστή.

Δημοσ.

Μήπως έχει άλλο καλώδιο για εκείνο αν βάλεις πάνω ένα κινητο θα δωσει ρευμα για να φορτωσει

Συνδέοντας το καλώδιο ενός κινητού το κινητό παίρνει ρεύμα αλλά δεν μπορώ να μπω στο εσωτερικό του κινητού. Και πάλι διαβάζει άγνωστη συσκευή

Και τώρα θα ρωτήσω κάτι χαζό τελείως. Δοκίμασες άλλη συσκευή στη συγκεκριμένη θύρα να δεις αν λειτουργεί, μήπως το πρόβλημα πρόερχεται από τη συσκευή και όχι από το PC. Θα μου πεις είναι χαζό, όμως το έχω πάθει και κόντεψα να λύσω το μισό υπολογιστή.

Όλους αυτούς τους συνδυασμούς. φίλε μου, τους δοκίμασα στην αρχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...