privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 xaxaxxa koryfaio bug Kai meta leme gia MS
dreamcast Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 ilos eixes den eixes to epaikses omws!!!??? den sou katse apo thn arxh kala to game!!den xreiazetai omws na synexizeis na to thabeis!! problhma emena pote den mou dhmiourghse!!kai to epaiza panta me ta desktop settings!! sto oti einai eukolo nai einai eukolo!! alla prosoxh OXI geloio!!!exei opws kai ta prohgoumena broken sword ta ups and downs!! kai mhn mou peis oti ta prohgoumena broken swords htan dyskola!(an ta exeis paiksei)
ilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε Dreamcast, Καταρχάς είμαι από τους μεγαλύτερους fan των BS (ειδικά του πρώτου). Ναι όντως τα δύο πρώτα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα (δεν θυμάμαι να κόλλησα πουθενά δηλαδή) ΑΛΛΑ ήταν όντως adventure. Το 3 εκτός από λίγα σημεία προς το τέλος δεν μου έδωσε αυτήν την εντύπωση (ειδικά μέχρι και το σημείο που πλακώνει ο Stompard στο Παρίσι ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ). Αν έδωσα την εντύπωση λοιπόν οτί είμαι πολέμιος των BS, θέλω να σε διαβεβαιώσω οτί κάνεις λάθος... Απλώς αναφέρω κάποια πράγματα που παρατήρησα και πιστοποίησα οτί όντως ισχύουν. Δεν είπα λοιπόν οτί το BS3 δεν είναι καλό game, απλώς δεν είναι καθαρόαιμο adventure. Τώρα αν πρέπει κάπου να στρέψουμε το μένος μας αυτή θα ήταν η revolution που έφτιαξε ένα παιχνίδι καθαρά για κονσόλες~~PS2 (φαίνεται και από το action system) και εγκατέλειψε το πολυδοκιμασμένο και αξιόπιστο point'n'click ! Για αυτό και βρίζω άλλωστε τις κονσόλες και όχι τα BS :wink:
dreamcast Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 etsi mpravo.twra milas swsta!authn thn apopsh thn dexomai!! prin ,apla eixes dhmiourghsei mia arnhtikh eikona tou bs3,pou den mporousa na dektw!! etsi apla h8ela na boh8hsw.giati mia kai erxontai xristougenna, kapoioi pou theloun na paiksoun kanena kalo game,na mhn nomizoun oti to bs3 einai fola.giati den einai!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.