ARTHURLUFFY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλημερα τελικα σκεφτομαι να παρω το note 3 μιας και λενε ολοι οτι ειναι κορυφη αλλα δεν ξερω πιο να παρω βλεπω πολλα διαφορετικα και θελω βοηθεια.Θελω αυτο με τα 3gb ram αλλα το βρηκα σε δυο εκδωσεις.Η μια παιρνει micro sd και εχει 16mp camera cpu: Qualcomm Snapdragon 650 64bit 1.8GHz,Hexa Core και Gpu:Adreno 510 και η αλλη χωρις micro sd 13mp camera cpu:MTK Helio X10 Octa Core, 2.0GHz και gpu: PowerVR G6200Η πρωτη εκδωση μονο με προπαραγγελια ποια ειναι καλυτερη?
leo06 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το Pro βέβαια,http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html in stock
Diamback Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 καλησπέρα κι από μένα παίδες ...ξέρει κανένας που έχει πάρει κινητό από το Vickmall poses περίπου μέρες κάνει.... θα τον περάσουμε το μήνα η μπα ? Έχω κάνει παραγγελιά το redmi Note 3 PRO 3/32 στις 1 Μαρτίου !από το site μου είπαν 20-30 μέρες αλλα το φοβάμαι αυτό μη γίνει 20-30 εργάσιμες και πάμε στο 2μηνο
Donalhioy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχω κάνει παραγγελιά το redmi Note 3 PRO 3/32 στις 1 Μαρτίου ! εδω ρε φιλε απο μαγαζι στην οδο σου παραγγελνεις και κανει 2-3 εργασιμες.. απο κινα και σε λιγοτερο απο 4 μερες αρχισες να ρωτας? τεσπα,,, 25-30 στην χειροτερη.. στην καλυτερη μπορει και 9...
aces Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 καλησπέρα κι από μένα παίδες ...ξέρει κανένας που έχει πάρει κινητό από το Vickmall poses περίπου μέρες κάνει.... θα τον περάσουμε το μήνα η μπα ? Έχω κάνει παραγγελιά το redmi Note 3 PRO 3/32 στις 1 Μαρτίου !από το site μου είπαν 20-30 μέρες αλλα το φοβάμαι αυτό μη γίνει 20-30 εργάσιμες και πάμε στο 2μηνο Ειναι νωρις ακομα εχουμε 5/3. Κανε υπομονη αυτο επρεπε να το ηξερες εξ αρχης για παραγγελιες απο Κίνα. Παραγγελια 11/1 παραλαβη 29/1 συνολο 2.5 εβδομαδες τον Ιανουαριο '16 ειχα κανει.....Πηγε αρκετα καλα απο 20 εως 28-30 μερες κανει (μεσο ορο 20 μερες δηλαδη 3 εβδομαδες). Στην ιδανικη-καλυτερη περιπτωση καποιοι παρελαβαν σε 2 εβδομαδες (στη δικη μου εκανε 2.5 εβδομαδες) στη χειροτερη 3-3.5 εβδομαδες Αναφερομαι για συσκευες-αγορα απο Κίνα οχι για το EU stock στη Θεσσαλονικη. Θα το παρεις (λογικα) μεσα στο μηνα υπολογισε απο 16/3 μεχρι 24/3 περιπου (εκανα την αναλογια σε σχεση με τη δικια μου παραγγελια τοτε) για την παραγγελια τις 1/3. Οι παραγγελιες απο Κίνα πρεπει να ειναι συνειδητοποιημένη επιλογή υπολογιζοντας ολα τα θετικα (περισσοτερα) κ καποια 1-2 αρνητικα που και αυτα εξαλειφωνται με διαφορες λυσεις......τοπικά (Ελλάδα) εφόσον χρειαστεί
Diamback Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εδω ρε φιλε απο μαγαζι στην οδο σου παραγγελνεις και κανει 2-3 εργασιμες.. απο κινα και σε λιγοτερο απο 4 μερες αρχισες να ρωτας? τεσπα,,, 25-30 στην χειροτερη.. στην καλυτερη μπορει και 9... Ναι ρε παιδιά δεν είναι ότι βιάζομαι να το πάρω απλά ήθελα να μάθω αν θα πάμε σε δεύτερο μηνα γιατί κάνω παρα παρα πολλές αγορές από κίνα(ανταλλακτικά κυρίως) και πολλές από αυτές κάνουν και 2 μήνες να έρθουν...γι αυτό ρώτησα συγκεκριμένα για το site αυτό Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα