ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπερα θελω να αγορασω ενα κινητο για την κοπελα μου δωρο. Θελω να εχει τουλαχιστον 2gb ram, καλες καμερες και καλη αυτονομια.Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το xiaomi redmi note 3 και το σκεφτομαι πολυ αλλα θα ηθελα να δω και κανενα πιο φθηνο γιατι ειναι αρκετα ακριβο.Θελω να το παρω απο εξωτερικο και λογο τιμης αλλα και επειδη εχω καποια λεφτα απο μια αγορα που τελικα δεν την εκανα.Ευχαριστω πολυ
newsformobiles Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αν μας έλεγες μέχρι πόσα διαθέτεις και τι ψάχνεις, θα βοηθούσε. Πάντως η Xiaomi επιλογή είναι πολύ καλή και σίγουρα για αγορά από Κίνα.
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπερα θελω να αγορασω ενα κινητο για την κοπελα μου δωρο. Θελω να εχει τουλαχιστον 2gb ram, καλες καμερες και καλη αυτονομια. Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το xiaomi redmi note 3 και το σκεφτομαι πολυ αλλα θα ηθελα να δω και κανενα πιο φθηνο γιατι ειναι αρκετα ακριβο. Θελω να το παρω απο εξωτερικο και λογο τιμης αλλα και επειδη εχω καποια λεφτα απο μια αγορα που τελικα δεν την εκανα. Ευχαριστω πολυ 148€ με αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη 136 με αποστολή από κινέζικη και το λες αρκετά ακριβό.....
newsformobiles Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 148€ με αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη 136 με αποστολή από κινέζικη και το λες αρκετά ακριβό.....Βάση το kimovil ξεκινάει από τα 163€ στο banggod πάντως....http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-16gb Ανεξάρτητα, γι' αυτό λέω να μας πει πόσα και τι.
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Βάση το kimovil ξεκινάει από τα 163€ στο banggod πάντως.... http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-16gb Ανεξάρτητα, γι' αυτό λέω να μας πει πόσα και τι. http://www.dx.com/p/xiaomi-redmi-3-qcta-core-xiao-dragon-616-phone-w-5-0-tft-2gb-ram-16gb-rom-13-0-5-0mp-golden-424847?tc=EUR&gclid=CM3K8MHcpMsCFUrlwgodkRUFNw#.VthJlPk1_cs Αλλα Ναι να μας πει το κόστος που θέλει να έχει.
newsformobiles Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.dx.com/p/xiaomi-redmi-3-qcta-core-xiao-dragon-616-phone-w-5-0-tft-2gb-ram-16gb-rom-13-0-5-0mp-golden-424847?tc=EUR&gclid=CM3K8MHcpMsCFUrlwgodkRUFNw#.VthJlPk1_cs Αλλα Ναι να μας πει το κόστος που θέλει να έχει. Αυτό είναι το Redmi 3 ,όχι το Redmi Note 3 (174.20€ έχει στο dx)
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αυτό είναι το Redmi 3 ,όχι το Redmi Note 3 Τώρα που το λες.. δεν το πρόσεξα καν δεν αι απολοτζάιζ φορ μαι ποστ
Donalhioy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb-smartphone-td-fdd-version-pink.html http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-pink.html
ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπερα ευχαριστω για τις απαντησεις.Εγω ειχα δει αυτο με τα 3gb ram και το ειχα βρει με 200κατι ευρω γιαυτο ειπα οτι ειναι ακριβο.Αυτο π εχει 2gb ram ειναι καλο η αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα να παρω το αλλο με τα 3gb ram?Δεν ξερω και εγω ποσα ακριβως θελω να δωσω Θα προτιμουσα 100-150 αλλα αν αξιζει κατι θα εδινα και παραπανω.
jimz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα!Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από vickmall.Αρχικά είναι έγκυρο το site;Επίσης πάω να κάνω την παραγγελία και δεν μπορώ και από ότι μου είπαν φταίει η κατάσταση με τις ελληνικές τράπεζες και δεν μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό.Ξέρει κανείς κάποιο tip για να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος σκόπελος;Δεν παίζει να μην μπορώ να παραγγείλω λογικά με κάποιο τρόπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπερα ευχαριστω για τις απαντησεις. Εγω ειχα δει αυτο με τα 3gb ram και το ειχα βρει με 200κατι ευρω γιαυτο ειπα οτι ειναι ακριβο. Αυτο π εχει 2gb ram ειναι καλο η αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα να παρω το αλλο με τα 3gb ram? Δεν ξερω και εγω ποσα ακριβως θελω να δωσω Θα προτιμουσα 100-150 αλλα αν αξιζει κατι θα εδινα και παραπανω. Redmi note 2 η πρόταση μου καθώς πληροί όλα τα κριτήρια που έχεις θέσει και φυσικά την πολύ καλή υποστήριξη της κοινότητας.
newsformobiles Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα!Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από vickmall.Αρχικά είναι έγκυρο το site;Επίσης πάω να κάνω την παραγγελία και δεν μπορώ και από ότι μου είπαν φταίει η κατάσταση με τις ελληνικές τράπεζες και δεν μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό.Ξέρει κανείς κάποιο tip για να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος σκόπελος;Δεν παίζει να μην μπορώ να παραγγείλω λογικά με κάποιο τρόπο.Το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Για αγορές από το εξωτερικό υπάρχουν άπειρα θέματα στο διαδίκτυο και εδώ στο φόρουμ, ψάξτο λιγάκι.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Redmi note 2 η πρόταση μου καθώς πληροί όλα τα κριτήρια που έχεις θέσει και φυσικά την πολύ καλή υποστήριξη της κοινότητας. Ευχαριστω πολυ. Το note 3 πιστευεις τα αξιζει τα παραπανω λεφτα? Σκεφτομαι οτι μια φορα το αγοραζω και θα το εχει σιγουρα για καιρο οποτε δεν μπορω να αποφασισω πιο να παρω. Επισης με προβληματιζει το οτι δεν βγαινει η μπαταρια, αν κολλησει τι γινεται? Ευχαριστω και παλι
vchristod84 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ. Το note 3 πιστευεις τα αξιζει τα παραπανω λεφτα? Σκεφτομαι οτι μια φορα το αγοραζω και θα το εχει σιγουρα για καιρο οποτε δεν μπορω να αποφασισω πιο να παρω. Επισης με προβληματιζει το οτι δεν βγαινει η μπαταρια, αν κολλησει τι γινεται? Ευχαριστω και παλι Αξίζει με χίλια το 3αρι. Το έχω λίγες μέρες και είναι αψεγαδιαστο, μπαταρία τέρας... ΑΝ κολλήσει, home button+volume up μέχρι να κάνει επανεκκίνηση (αυτό νομίζω ισχύει στην πλειονότητα των Android τηλεφώνων)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ. Το note 3 πιστευεις τα αξιζει τα παραπανω λεφτα? Σκεφτομαι οτι μια φορα το αγοραζω και θα το εχει σιγουρα για καιρο οποτε δεν μπορω να αποφασισω πιο να παρω. Επισης με προβληματιζει το οτι δεν βγαινει η μπαταρια, αν κολλησει τι γινεται? Ευχαριστω και παλι Από την στιγμή που το ανώτατο ποσο που θέλεις να δώσεις είναι τα 150€, η αγορά του redmi note 3 είναι μεγάλη υπέρβαση και το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από την χρήση κι έτσι δεν μπορώ απόλυτα να σου πω την γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα