giantzeron Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,ειμαι κατοχος ενος Mi4 αρκετους μηνες...και σκεφτομουν ενα upgrade αγοραζοντας το Note 3 pro ( snapdragon )// Πιστευτε πως αξιζει το κοπο ; Η μηπως να δω καποιο αλλο μοντελο ? Κυριως με ενδιαφερει η υπαρξη 4g / sd card / καμερες καθως και η επιπλεον αυτονομια.Απλα δεν θα ηθελα κατι λιγοτερο ποιοτικο απο το mi4 το οποιο θεωρω και κορυφη .Ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Από Mi4 πας σε Mi5. Προσωπική άποψη, αλλά δεν νομίζω να αξίζει όποια άλλη αναβάθμιση.
giantzeron Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 δυστηχως ετυχε να εχω την 3g εκδοση.....για αυτο και το σκεφτομουν αν και δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα εχει τελικα + την μεγαλυτερη αυτονομια βεβαια μια που ειμαι μονιμως με ανοιχτα δεδομενα..... :/
karaLRS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Και εγώ την 3g έχω.. Νομίζω δεν αξίζει να αφήσεις το άριστο mi4 για μια χαζομάρα.. Πιάνω 1.8mb/sec... Δηλαδή τι παραπάνω χρειάζεσαι για browsing από το κινητό;;
giantzeron Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Σε τι υστερεί το note 3 pro σε σχέση με το mi4?
karaLRS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Σε κάμερα σίγουρα καθώς και σε ποιότητα κατασκευής... Από εκεί και πέρα να αλλάζεις κινητό γιατί χρειάζεσαι 4g είναι χαζομάρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα