black66.gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.Πήρα καινούριο SSD 250gb και θέλω να αντικαταστήσω τον OCZ Agility 3 120 gb που έχω το λειτουργικό(Windows 10) και κάποια άλλα μικροπρογράμματα. Τα παιχνίδια μου τα έχω σε άλλον SSD.O καινούριος δίσκος συνοδεύεται με το λογισμικό Acronis για κλωνοποίηση δίσκων.Αν κάνω κλωνοποίηση τον παλιό με τον καινούριο θα έχω κανένα πρόβλημα μετά; Τα προγράμματα θα τρέχουν όλα κανονικά; Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι τα παιχνίδια,ΒF3,BF4 origin,steam κλπ,αν θα ανοίγουν κανονικά.Θα χρειαστεί να κάνω κάτι τίποτα άλλο περισσότερο;
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Απο οτι κατάλαβα στον καινούργιο δίσκο θα περάσεις το λειτουργικό οποτε σου προτείνω να αφήσει το cloning και να περάσεις καθαρή εγκατάσταση τα windows με drivers κτλπ για να ειναι κομπλέ το μηχάνημα , το cloning καλό μεν αλλα πιστεύω οτι το κάνεις μονο οταν δεν έχεις χρόνο βιάζεσαι κτλπ και αποφεύγεις τα οποια προβλήματα μπορεί να βγούν απο το cloning
black66.gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι τι κάνω με τα παιχνίδια (είναι σε άλλο δίσκο) registry κλπ .Γιατί είναι κάμποσα GB και πρέπει να ξανακατεβάζω αρκετές μέρες.
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αφού ειναι σε αλλο δίσκο τα παιχνίδια δεν βλέπω καποιο πρόβλημα θα παίζουν κανονικά
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις κάτι σαν link σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία για τα games του steam. Δυστυχώς δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται μιας και δεν ασχολούμαι με το pc gaming, ένας φίλος μου το είχε αναφέρει κάποτε. Edit: Μάλλον αυτό θα βοηθήσει. http://lifehacker.com/how-to-move-a-pc-game-to-another-hard-drive-without-re-1714706774 https://www.reddit.com/r/Steam/comments/2llu8v/pointing_steam_to_already_downloaded_games_on/
black66.gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 OK.Η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής είναι εντάξει.Τον κλωνοποίησα αλλά όχι με το acronis αλλά με το EaseUS Todo Backup Free 9.1 .Δουλεύουν όλα ρολόι.Από τα 35 sec πριν,τώρα το pc κάνει 21-22 sec για εκκίνηση με όλα τα προγράμματα που έχω στην έναρξη!!!!Προς το παρόν όλα τα προγράμματα και παιχνίδια που δοκίμασα τρέχουν σωστά. edit: Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το hard sentinel pro τον βλέπει κανονικά σαν crucial mx200 250gb, το speccy τον βλέπει σαν τον παλιό ocz agility,αλλά όχι με 120gb που είχε αλλά κανονικά 250gb που έχει τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα