neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 παιδια εκανα φορματ την δευτερα....ολα κομπλε το φορματ πετυχε αλλα εχω ενα προβλημα με την καρτα δικτυου και δεν εχω ιντερνετ.....λογικα δενεχουν περαστει τα drivers....μπορει καποιοσ να μου τα βρει η εναν υπαρχει καμια αλλη λυση ?? ευχαριστω... η καρτα δικτυου μου ειναι η realtek rtl8139 family pci fast ethernet nic
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Οριστε http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Οριστε http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false αν πιασει αδερφε μου ευχαριστω πολυ.... Οριστε http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false δεν μπορω να το κατεβασω.. μηπως εχεις κανενα αλλο σιτε??
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατι δεν μπορεις? Καλυτερα να το κατεβασεις απο εκει που ειναι και το επισημο.
neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατι δεν μπορεις? Καλυτερα να το κατεβασεις απο εκει που ειναι και το επισημο. δν μου κανει βημα ουτε μου καεβαζει το για να το κανω ινσταλλ στο σταθερο Γιατι δεν μπορεις? Καλυτερα να το κατεβασεις απο εκει που ειναι και το επισημο. βρεικες τιποτα ??
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στο device manager σου δείχνει κάποιο θαυμαστικό, ερωτηματικό? Ποιο λειτουργικό?
neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στο device manager σου δείχνει κάποιο θαυμαστικό, ερωτηματικό? Ποιο λειτουργικό? πως μπορω να το βρω αυτο ? αν γινετε Στο device manager σου δείχνει κάποιο θαυμαστικό, ερωτηματικό? Ποιο λειτουργικό? στην διαχειριση συσκευων που παω......μου βγαζει ερωτιματικα....PCI DEVISE USB DEVISE ΕΛΕΝΚΤΗς ΔΙΚΤΥΟΥ ελεγκτης βινεου ελεγκτης διαυλου.....ειναι τα windows xp sp2 αυτα που εχω βαλει
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ανέβασε μια φωτό από το device manager αν θέλεις. Ποια μητρική έχεις?
neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ανέβασε μια φωτό από το device manager αν θέλεις. Ποια μητρική έχεις? πως το βλεπω αυτο ?
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγκατέστησε ένα free προγραμμα όπως το speccy και θα δεις πληροφορίες για όλο το σύστημά σου.
neutron101 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγκατέστησε ένα free προγραμμα όπως το speccy και θα δεις πληροφορίες για όλο το σύστημά σου.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις περάσει drivers. Πες μου ποια μητρική(motherboard) έχεις συμφωνα με το speccy ή ανέβασε μια φωτό με το speccy.
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Και περνα το sp3 αν θες να κανεις τα βασικα φιλε........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα