Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω τις επαφές μου στο κινητό αποθηκευμένες στο gmail λογαριασμό μου. Τον συγχρονισμό δεν τον έχω συνέχεια ανοιχτό παρά μόνο 1 φορά το βράδυ για να συγχρονίζονται email και επαφές που έχω προσθέσει - διαγράψει μέσα στην ημέρα. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα τελευταία παρατηρώ οι επαφές που σώζω στο κινητό όταν πατάω συγχρονισμό σβήνονται. Δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν καθόλου σαν επαφές ούτε στο κινητό ούτε στον λογαριασμό όταν μπαίνω από τον υπολογιστή. Καμία ιδέα;
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Άσε απλά τον συγχρονισμό ανοιχτό, για ποιο λόγο τον κλείνεις; Ο συγχρονισμός βρίσκεται εκεί για να σου συγχρονίζει τα δεδομένα με τις ανάλογες υπηρεσίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Άσε απλά τον συγχρονισμό ανοιχτό, για ποιο λόγο τον κλείνεις; Ο συγχρονισμός βρίσκεται εκεί για να σου συγχρονίζει τα δεδομένα με τις ανάλογες υπηρεσίες. Καθαρά για μπαταρία. Το θέμα είναι γιατί να συμβαίνει αυτό; Γιατί να μην ενημερώνει σωστά από κινητο => υπολογιστή ενώ από υπολογιστή => κινητό να ενημερώνει σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα