Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα Samsung Galaxy J5. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο, με μια μικρή εξαίρεση. Η οθόνη παραείναι ευαίσθητη, σε βαθμό που μπορεί να έχω το δάχτυλό μου ένα χιλιοστό πάνω από την οθόνη και αυτή να καταχωρεί αφή. Δυστυχώς σε αυτό το κινητό δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης, όπως σε κάποια άλλα Samsung. Πήρα και τη Samsung τηλέφωνο και μου είπαν ότι έτσι είναι από το εργοστάσιο. Έψαξα και στο internet, πολλοί είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα σε πάρα πολλές ακόμα Samsung συσκευές. Έβαλα και ζελατίνα στην οθόνη, αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Είχε κάποιος από σας το ίδιο θέμα; Πώς το λυσατε;Αν βάλω tempered glass θα μειωθεί η ευαισθησια της οθόνης;

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι που αλλαζει ειναι factory issue και ουτε με root mode/programmer mode υπαρχει κατι που να μπορεις να αλλαξεις ..

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη για τη λάθος υποενότητα στην οποία άνοιξα το thread αυτό. Παρακαλώ έναν αρμόδιο να μεταφέρει το thread εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ.

Δεν ειναι κατι που αλλαζει ειναι factory issue και ουτε με root mode/programmer mode υπαρχει κατι που να μπορεις να αλλαξεις ..

Αν βάλω tempered glass; Είδα διάφορες απόψεις στο ίντερνετ και διίστανται.

Δημοσ.

Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν είναι που αναζητάνε οι πιο πολλοί χρήστες των κινητών?

Να έχει πολύ καλή ευκρίνεια στην αφή!..Τι άλλο θέλεις¨?

Δημοσ.

Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν είναι που αναζητάνε οι πιο πολλοί χρήστες των κινητών?

Να έχει πολύ καλή ευκρίνεια στην αφή!..Τι άλλο θέλεις¨?

Ναι αλλά σε μένα πατιουνται μέρη που δεν πατάω όντως (το δαχτυλοαιωρείται περίπου ένα χιλιοστό πάνω), και αυτό πέρα του ότι είναι ενοχλητικό γενικά, ενοχλεί πολύ όταν είμαι πάνω στο πληκτρολόγιο διότι αλλού πατάω και άλλο καταχωρεί.

Δημοσ.

Δεν αλλάζει αυτό όμως... Με tempered glass δε θα έχει διαφορά, άμα ήταν να είχε διαφορά και να "έχανε" το touch δε θα έβαζε κανείς.

Δημοσ.

Δεν αλλάζει αυτό όμως... Με tempered glass δε θα έχει διαφορά, άμα ήταν να είχε διαφορά και να "έχανε" το touch δε θα έβαζε κανείς.

Μα δεν αναρωτιέμαι αν χάνεται το touch, αλλά αν ελαττώνεται έστω και λίγο η ευαισθησία, που είναι αυτό που ζητάω. Προφανώς αν χανόταν το touch τελείως δε θα αγόραζε κανείς και θα φαλιριζαν αυτοί που τα πουλούσαν.

Δημοσ.

το έχανε είναι μέσα σε "" και εννοώ να μειωνόταν η ευαισθησία του. Όχι δε θα γίνει κάτι τέτοιο με tempered glass.

Δημοσ.

το έχανε είναι μέσα σε "" και εννοώ να μειωνόταν η ευαισθησία του. Όχι δε θα γίνει κάτι τέτοιο με tempered glass.

Σορρυ, παράλειψή μου, δεν τα είδα. Μάλιστα, αυτό ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ για την πληροφορία ☺

Δημοσ.

Στα samsung υπάρχει μία επιλογή που αυξάνει την ευαισθησία για χρήση με γάντια. Μήπως το έχεις ενεργοποιήσει??

Sorry μετά είδα ότι το J5 δεν το έχει αυτό. ΑΚΥΡΟ!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...