Προς το περιεχόμενο

Minor glitches Lg G4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hiya,

Έχω ένα LG G4 (H815) με MM (v20d-EUR-XX) και έχω μερικά θεματάκια απο τότε που το πήρα. Ένα ιδιαίτερα εκνευριστικό θέμα είναι το spacebar στο keyboard. Ενώ τα υπόλοιπα "κουμπιά" ανταποκρίνονται αμέσως, το συγκεκριμένο θέλει περισσότερη δύναμη. Είναι ένα θέμα που το έχουν κι άλλοι χρήστες και η λύση; 3rd party keyboard. Έχει καλυτερεύσει αλλά δεν έχει εξαλειφθεί.

Μερικές μέρες πριν είχα κατεβάσει τον Hola Launcher, έπαιξα λίγο μαζί του αλλά ρούφαγε τρελή κατανάλωση μπαταρίας, οπότε το έβγαλα και έβαλα Nova Prime. Καλό και πρακτικό, αλλά από τότε τρώει κολληματάκια η συσκευή, τι μπορώ να κάνω? Αλλαγή launcher, και αν ναι, ποιος?

Cheers

• Like 1
Δημοσ.

Launchers:

1) Nova

2) Apex

3) Next

4) Go

5) Launcher8

Πληκτρολόγια:

1) TouchPal X

2) Swype

3) SwiftKey

4) Google Keyboard

5) Hacker's Keyboard

6. Go Keyboard

Δημοσ.

Η λυση.... Σου στελνω το σαπιο ελεφον μου , που δεν εχει κανενα θεμα με το keyboard(ισως η μονη εφαρμογη που δεν εχει θεμα) , και μου στελνεις το g4... Πως σου ακουγεται;;

Δημοσ.

Saruman thanks mate, θα δοκιμάσω τους launchers. Από keyboard έχω το google που μου φαίνεται πιο... Stock & απλό.

Tsili, haha στείλε μαζί και την διαφορά ε :)

Δημοσ.

Εννοειται.... Φορτιστης,ακουστικα ΚΑΙ protector οθονης....λολ.... Ανικανοποιητη... Και πυραυλο να εχεις ,παλι παραπονα θα κανεις.... Γυναικεια φυση,βλεπεις

Δημοσ.

Έτσι είμαστε φίλτατε, δυστυχώς.. Έπεσες σε ξεροκέφαλη, αγύριστο κεφάλι, τελειομανήςκαι "εβραία", μη σου τύχει.

On topic, εκτός από τoν Hola, ποιος άλλος launcher έχει μαζί και themes?

Cheers

Δημοσ.

Έτσι είμαστε φίλτατε, δυστυχώς.. Έπεσες σε ξεροκέφαλη, αγύριστο κεφάλι, τελειομανήςκαι "εβραία", μη σου τύχει.

On topic, εκτός από τoν Hola, ποιος άλλος launcher έχει μαζί και themes?

Cheers

Ο GO
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από Nova Prime. Πολύ κοντά φτάνουν οι Action Launcher και Launcher X αλλά καλύτεροι, όχι. Επίσης πληκτρολόγια, Swiftkey η κορυφή, Google keyboard πολύ κοντά και Fleksy που είναι γρήγορο και διαφορετικό. Εμένα επειδή μου αρέσει η διάταξη του Google Keyboard δεν μπορώ με άλλο. Αυτά που λες πάντως στο δικό μου δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από Nova Prime. Πολύ κοντά φτάνουν οι Action Launcher και Launcher X αλλά καλύτεροι, όχι. Επίσης πληκτρολόγια, Swiftkey η κορυφή, Google keyboard πολύ κοντά και Fleksy που είναι γρήγορο και διαφορετικό. Εμένα επειδή μου αρέσει η διάταξη του Google Keyboard δεν μπορώ με άλλο. Αυτά που λες πάντως στο δικό μου δεν υπάρχουν.

Δεν ξέρω, δεν μου άρεσε καθόλου ο Nova Prime. Έβαλα τον ZenUI και έστρωσα. Τώρα για τα glitches που αναφέρω, τα είχαν αρκετοί χρήστες, όχι όμως όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...