Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα περασα απο το καταστημα τους ρωτησα,ρωτησαν τον υπευθυνο,με πηρανε τηλ μετα απο καμια ωρα και μου ανεφεραν πως το προιον ειναι αυτο που αναγραφεται στην περιγραφη...

αρα αυτο με το 14αρι φαν..

οποτε ειμαι gg

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι μονο αυτο αλλα δεν λεει και τι ακριβως μηχανημα εχει.Θεωρητικα μπορει να μην χρειαζεται καν τροφοδοτικο των 100 ευρω, Απο εδω και στο εξης οσοι βαριουνται να διαβασουν λιγες σελιδες πριν η να ειναι αρκετα ενημερωτικοι δεν θα πρεπει να παιρνουν απαντηση.Εγω για αυτον τον λογο εχω σταματησει να ασχολουμαι στο να δινω απαντησεις εδω και καιρο,και πολλοι αλλοι παλιοι χρηστες εχουν εξαφανιστει. Ασε που μερικες φορες πας να βοηθησεις και ερχονται καποιοι ασχετοι ,νεα μελη και λενε βλακειες και σε βριζουν κιολας οταν παρατηρεις τα σφαλματα τους.

Ξεκινησα να διαβαζω παιδια και βλεπω οτι στο θεμα μαλωνουν λες και ειναι οπαδοι της corsair ή της xfx... οταν τα μισα posts ειναι offtopic καβγαδες τοτε να προσεχετε πως εκφραζεστε...

Να προσεχουμε πως εκφραζομαστε και εσυ καλο θα ηταν να μην κοροιδευες τον κοσμο και να εχεις και απαιτησεις απο πανω.

Σου αναφερθηκε 2 post πιο πανω απο την απαντηση που εγραψες οτι δεν εχεις αναφερει το συστημα σου για να ξερουμε ποσα Watt σου χρειαζονται και ακομα και στο τελευταιο σου post απαντηση καμια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...