La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδια best στα 100 maximum ευρω? Δε μπήκες στο κόπο καν να διαβάσεις το νήμα από την αρχή ε; Στην αρχή υπάρχει η ίδια ερώτηση και παίρνει απάντηση. 1
benign Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε μπήκες στο κόπο καν να διαβάσεις το νήμα από την αρχή ε; Στην αρχή υπάρχει η ίδια ερώτηση και παίρνει απάντηση. Οχι μονο αυτο αλλα δεν λεει και τι ακριβως μηχανημα εχει.Θεωρητικα μπορει να μην χρειαζεται καν τροφοδοτικο των 100 ευρω, Απο εδω και στο εξης οσοι βαριουνται να διαβασουν λιγες σελιδες πριν η να ειναι αρκετα ενημερωτικοι δεν θα πρεπει να παιρνουν απαντηση.Εγω για αυτον τον λογο εχω σταματησει να ασχολουμαι στο να δινω απαντησεις εδω και καιρο,και πολλοι αλλοι παλιοι χρηστες εχουν εξαφανιστει. Ασε που μερικες φορες πας να βοηθησεις και ερχονται καποιοι ασχετοι ,νεα μελη και λενε βλακειες και σε βριζουν κιολας οταν παρατηρεις τα σφαλματα τους. 3
arrows Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οταν έχεις την απαίτηση να πέρνει κάποιος ενα ποστάρισμα στα σοβαρά και να εγκαλεί και ο γράφοντας του τους άλλους για οπαδισμό, φανατίλα ημιμάθεια συνεπώς ανοησία και γράφει στα σοβαρά " Και την Enermax πότε την έμαθαν κάποιοι εδώ στο forum; Όσα χρόνια είμαι κανείς δεν πρότεινε ποτέ Enermax; Τώρα πώς ξαφνικά έγινε της μόδας" Και έχει και την απαίτηση να σεβαστούν την άποψη του, θα πρέπαι πρώτα ο ίδιος να έχει μια ιδέα για αυτά που γράφει και όχι απλά να κάνει copy paste λινκ για θέματα που ο ίδιος δεν κατανοεί, Πάω στοιχημα πως αν ανοίξουμε ενα τροφοδοτικό δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι τι με τετοια άποψη που έχεις, αν εσένα δεν σου λέει απολύτως τίποτε custom design, τοπολογία και επιλογή parts που έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες στο R&D της εταιρίας κατέληγξαν να σουδώσουν ένα προιόν που θα δουλεύει ακριβώς με τα specs που υπόσχεται, και όχι αισιόδοξα stickers, pcb κονσέρβα έτοιμο απο τρίτο κατασκευαστή, single rai, και χτίζουμε ενα όνομα rma αφού ε΄χει προυπολογιστεί και ενας εύλογος αριθμός fails, τότε ναι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την ξέρει την enermax κανείς και είδικά στο insomnia ΕΔΩ έχεις δίκιο, όπως και κανένας δεν ήξερε τους xeon S1366 και τώρα πολλοί ανακάλυψαν την silver bullet, ενώ κατι site στο εξωτερικό τους ανακάλυψαν εδω και κανα 4αρι χρόνια well done Eδω είπαμε ή corsair και μετά το χάος, δεν μου κάνει λοιπόν τίποτε εντύπωση απο όσα ακούγονται γράφονται κλπ γι αυτό ενω σωρό κομπιουτερομάγαζα κλείνουν ενώ το πλαίσιο ανοίγει νέο κατάστημα σύντομα Αθήνα
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οταν έχεις την απαίτηση να πέρνει κάποιος ενα ποστάρισμα στα σοβαρά και να εγκαλεί και ο γράφοντας του τους άλλους για οπαδισμό, φανατίλα ημιμάθεια συνεπώς ανοησία και γράφει στα σοβαρά " Και την Enermax πότε την έμαθαν κάποιοι εδώ στο forum; Όσα χρόνια είμαι κανείς δεν πρότεινε ποτέ Enermax; Τώρα πώς ξαφνικά έγινε της μόδας" Και έχει και την απαίτηση να σεβαστούν την άποψη του, θα πρέπαι πρώτα ο ίδιος να έχει μια ιδέα για αυτά που γράφει και όχι απλά να κάνει copy paste λινκ για θέματα που ο ίδιος δεν κατανοεί, Πάω στοιχημα πως αν ανοίξουμε ενα τροφοδοτικό δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι τι με τετοια άποψη που έχεις, αν εσένα δεν σου λέει απολύτως τίποτε custom design, τοπολογία και επιλογή parts που έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες στο R&D της εταιρίας κατέληγξαν να σουδώσουν ένα προιόν που θα δουλεύει ακριβώς με τα specs που υπόσχεται, και όχι αισιόδοξα stickers, pcb κονσέρβα έτοιμο απο τρίτο κατασκευαστή, single rai, και χτίζουμε ενα όνομα rma αφού ε΄χει προυπολογιστεί και ενας εύλογος αριθμός fails, τότε ναι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την ξέρει την enermax κανείς και είδικά στο insomnia ΕΔΩ έχεις δίκιο, όπως και κανένας δεν ήξερε τους xeon S1366 και τώρα πολλοί ανακάλυψαν την silver bullet, ενώ κατι site στο εξωτερικό τους ανακάλυψαν εδω και κανα 4αρι χρόνια well done Eδω είπαμε ή corsair και μετά το χάος, δεν μου κάνει λοιπόν τίποτε εντύπωση απο όσα ακούγονται γράφονται κλπ γι αυτό ενω σωρό κομπιουτερομάγαζα κλείνουν ενώ το πλαίσιο ανοίγει νέο κατάστημα σύντομα Αθήνα Τώρα πραγματικά τι σχέση έχει όλο αυτό με το γεγονός ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι απλά αδιάφοροι και κάνουν ερωτήσεις χωρίς να διαβάσουν πρώτα; Γιατί για αυτό συζητάμε μήπως ήθελες να γράψεις σε άλλο θέμα;
sfakattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ξεκινησα να διαβαζω παιδια και βλεπω οτι στο θεμα μαλωνουν λες και ειναι οπαδοι της corsair ή της xfx... οταν τα μισα posts ειναι offtopic καβγαδες τοτε να προσεχετε πως εκφραζεστε...
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλό θα ήταν όταν ρωτάς κάτι έστω να δίνεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεται για να σε βοηθήσει κάποιος.Επιπλέον η ερώτηση για το τροφοδοτικό είναι πρώτη πρώτη οπότε μη λες για μαλώματα γιατί αν έστω είχες ξεκινήσει να διαβάζεις το θέμα θα είχες λύσει την απορία σου χωρίς να φτάσεις στις διαφωνίες απλά δε το διάβασες....
pnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οταν έχεις την απαίτηση να πέρνει κάποιος ενα ποστάρισμα στα σοβαρά και να εγκαλεί και ο γράφοντας του τους άλλους για οπαδισμό, φανατίλα ημιμάθεια συνεπώς ανοησία και γράφει στα σοβαρά " Και την Enermax πότε την έμαθαν κάποιοι εδώ στο forum; Όσα χρόνια είμαι κανείς δεν πρότεινε ποτέ Enermax; Τώρα πώς ξαφνικά έγινε της μόδας" Και έχει και την απαίτηση να σεβαστούν την άποψη του, θα πρέπαι πρώτα ο ίδιος να έχει μια ιδέα για αυτά που γράφει και όχι απλά να κάνει copy paste λινκ για θέματα που ο ίδιος δεν κατανοεί, Πάω στοιχημα πως αν ανοίξουμε ενα τροφοδοτικό δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι τι με τετοια άποψη που έχεις, αν εσένα δεν σου λέει απολύτως τίποτε custom design, τοπολογία και επιλογή parts που έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες στο R&D της εταιρίας κατέληγξαν να σουδώσουν ένα προιόν που θα δουλεύει ακριβώς με τα specs που υπόσχεται, και όχι αισιόδοξα stickers, pcb κονσέρβα έτοιμο απο τρίτο κατασκευαστή, single rai, και χτίζουμε ενα όνομα rma αφού ε΄χει προυπολογιστεί και ενας εύλογος αριθμός fails, τότε ναι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την ξέρει την enermax κανείς και είδικά στο insomnia ΕΔΩ έχεις δίκιο, όπως και κανένας δεν ήξερε τους xeon S1366 και τώρα πολλοί ανακάλυψαν την silver bullet, ενώ κατι site στο εξωτερικό τους ανακάλυψαν εδω και κανα 4αρι χρόνια well done Eδω είπαμε ή corsair και μετά το χάος, δεν μου κάνει λοιπόν τίποτε εντύπωση απο όσα ακούγονται γράφονται κλπ γι αυτό ενω σωρό κομπιουτερομάγαζα κλείνουν ενώ το πλαίσιο ανοίγει νέο κατάστημα σύντομα Αθήνα Σου απαντάω mr. arrows μια τελευταία φορά, μιας και αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα. Από τον τρόπο που γράφεις και εκφράζεσαι μόνο φαίνεται πολύ καλά με πόσο φανατισμό σκέφτεσαι για τα θέματα αυτά. Πώς μπορεί κανείς να συζητήσει μαζί σου έτσι; Αυτό που έγραψα για την Enermax είναι αλήθεια. Στο insomnia τα τελευταία 2-3 χρόνια που συμμετέχω πολύ σπάνια προτείνονται Enermax. Ίσως κάποια στιγμή στο παρελθόν να έχω προτείνει και εγώ συγκεκριμένο μοντέλο. Τώρα ξαφνικά, όμως, έγιναν της μοδός. Και με την μόδα δεν τα πάω καλά, γιατί κρύβει ψυχολογισμούς και ιδεοληψίες. Αν ξαφνικά έβλεπα μέλη να προτείνουν συστηματικά και με φανατισμό Corsair ας πούμε, πάλι θα διαφωνούσα. Όσο για το 1366 και τους Xeon, έχεις αργήσει αρκετά. Κάνε ένα search στο Insomnia να δείς πόσες φορές έχει προταθεί στο παρελθόν. Εσύ έχεις κάνει εγγραφή και πριν 5 μήνες. Δεν είσαι λίγο φρέσκος για να νομίζεις ότι έφερες τα πάνω-κάτω στο Insomnia; Είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε έντονο μήνυμά σου. ΑΝ θέλεις συζήτηση, ηρέμησε πρώτα, και εδώ είμαστε για να τα πούμε.
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω να τα πείτε σε Pm να μη χαλάτε και το θέμα πως το βλέπετε; 1
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 παιδια μια διευκρυνηση.... στην παραγγελεια π εκανα απο το ε σοπ παρεγγειλα αυτο http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-750w-sf-750p14xe-p-PER.811710 το οποιο η περιγραφη που εχουν αντιστοιχει στο model δλδ στο SF-750P14XE αλλα η ονομασια που εχουν SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX αναφερεται σε μοντελο SF-750P14XE (ΗΧ) το θεμα ειναι ενα μπερδεμα,αν οντως ειναι το μοντελο HX να το παρω; εδω οι διαφορες http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=18&ID=116&lang= http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=8&ID=3&lang= εγω πιστευω πως το καλυτερο μοντελο ειναι το SF-750P13XE σκετο λογο το οτι εχει 14αρι fan,και κατι με μεγιστο outpot ειδα στα 800w ! τι να κανω παιδες; τωρα το πηρα χαμπαρι. βεβαια σε λγ θα περασω απο το καταστημα για να μου πουν τελικα ποιο σκατα ειναι το προιον..
pnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 To HX είναι νεότερο μοντέλο. Δεν νομίζω να βρείς την παλιά σειρά πουθενά, εκτός αν έχει ξεμείνει σε κανένα μαγαζί στοκ. Τα 800W που είδες είναι peak power. Μπορεί το καινούργιο να έχει ακόμα παραπάνω. Δεν σε αφορά όμως αυτό. Η ουσιαστική διαφορά είναι ο ανεμιστήρας. Δεν έχω ακούσει παράπονα όμως για τον 12άρι. Ήσυχα τροφοδοτικά είναι γενικώς. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ναι αλλα γενικα οσο μεγαλυτερος ανεμηστηρας τοσο καλυτερο air flow.. anyway..τοτε οποιο μοντελο κ ναναι να το παρω; τι να κανω;
pnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ναι αλλα γενικα οσο μεγαλυτερος ανεμηστηρας τοσο καλυτερο air flow.. anyway..τοτε οποιο μοντελο κ ναναι να το παρω; τι να κανω; Οπωσδήποτε, το μέγεθος παίζει ρόλο αλλά και σε άλλους τομείς, όπως ο θόρυβος. Τα 750W είναι αρκετά παραπάνω από ο,τι πραγματικά χρειάζεσαι και έτσι ίσως ποτέ δεν θα χρειαστεί ο ανεμιστήρας να γυρίσει τόσο γρήγορα ώστε να ακουστεί θόρυβος, και αυτό είναι που σε νοιάζει βασικά. Με 109€ είναι εξαιρετική αγορά, νομίζω. Μη διστάζεις. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αρα ειτε ειναι το μοντελο με 12αρι ανεμηστηρα ειτε μοντελο με τον 14αρι ανεμηστηρα το τσιμπαω;
pnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αρα ειτε ειναι το μοντελο με 12αρι ανεμηστηρα ειτε μοντελο με τον 14αρι ανεμηστηρα το τσιμπαω; Ακόμα εδώ είσαι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα