dtasop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 ANTEC TRUE POWER 430 H ENERMAX 365PE H ENERMAX 465PE.... ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΑ.... ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ : ~100€ ΤΟ 365PE ~120€ ΤΟ 430 TRUE ΤΑ ΑΝΤΕΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ !?! ΤΑ ΕΝΕRMAX ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ADJUSTER GIA TIS STROFES TOY FAN. TELIKA ΠΟΙΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ???
LuNaTiC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 an kai exo Hec 1 vote for antec de xero giati apla exo akousei oti einai kalytera
LL_NEO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Ανάμεσα στο 465 της Enermax και το 465 της Antec να προτιμήσεις το πρώτο. Απο την άλλη το Enermax έχει περίπου ίδια τιμή με το 550 της Antec το οποίο και θεωρείται ένα κλικ καλύτερο απο το 465 της Enermax. Επίσης στην πρώτη σελίδα, στις ειδήσεις, υπάρχε λινκ για συγκριτικό τεστ 10 τροφοδοτικών, το οποίο και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις
deathlok Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 epeidi erixa mia matia sto sgoritiko to antec to 420 den itan kai to kalitero(pros ekplixi mou mia kai i fimi tous einai poli megali!
Dark_son20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 diorthose ta kefalea plz.... kai enas stin enermax
kavaliotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδια και τα 2 καλα ειναι, δες τα χαρακτηριστικα τους και αποφασισε...Απλα και εγω ειμαι λιγο υπερ των Antec.. Ιδιως τα καινουργια με τα ledακια κτλ ειναι ομορφα και λειτουργικοτατα! Δεν ξερω αν το TrueBlue κυκλοφορει Ελλαδα..
Nfountou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Otan eixa parei thn palia mou EPOX 8KHA+ to support ths epox mou eixe pei oti den proteinoun Enermax psu gia ta mobo tous. Eixa ena Enermax 350W kai to mhxanmha ta eixe ftusei... GIa na doulepsei ok eprepe na katevasw apo to 1.4G sta 800Mhz... Mporei ta pio dunata psu vevaia na mhn exoun tetoia provlhmata.
kavaliotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Otan eixa parei thn palia mou EPOX 8KHA+ to support ths epox mou eixe pei oti den proteinoun Enermax psu gia ta mobo tous. Eixa ena Enermax 350W kai to mhxanmha ta eixe ftusei... GIa na doulepsei ok eprepe na katevasw apo to 1.4G sta 800Mhz... Mporei ta pio dunata psu vevaia na mhn exoun tetoia provlhmata. Καλα παιδια μην τρελλαθουμε κιολας, μην λεει ο καθενας οτι του κατεβει, αν ειναι δυνατον να λεγονται τετοια πραγματα, ο 1.4 δουλευει σουπερ και με 230Watts no name τροφοδοτικο...Ενταξει να ηρεμησουμε λιγο, εγω πιστευω οτι και τα Enermax και τα Αntec ειναι πολυ καλα τροφοδοτικα, να λειπει η παραπληροφορηση....
LL_NEO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Άντε πάλι με τα χαμηλά watt. Βρε καβαλιώτη μου υπάρχουν συστήματα με 1,4 και υπάρχουν ΚΑΙ συστήματα με 1,4. Μην είσαι έτσι απόλυτος.
kavaliotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 LL_NEO κοιτα το ποστ του παιδιου και μετα πες μου...Δηλαδη οποιος εχει ΕΡΟΧ και 1.4 δεν μπορει να δουλεψει με ΕΝΕRΜΑΧ 350αρι????? Αφου λεει οτι του το ειπε η ιδια η ΕΡΟΧ....Ελεος...
LL_NEO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Ρε συ ξέρεις τι κουβαλάει το σύστημα του ανθρώπου πάνω; Δεν έχω ένσταση ως προς το enermax, αλλά για τη βεβαιότητα με την οποία λες ότι δε χρειάζονται παραπάνω απο 230W. Με μέτριο 250W ο PIII 700 που είχα προ έτους με 2 σκληρούς, Plextor PX16x, Pioneer 103S και Asus52x τίναξε πέταλα. Προβλήματα αστάθειας ωσπου μια μέρα ΜΠΟΥΜ. Έβαλα και άλλο noname 250W και ξάνα τα ίδια. Ωσπου έβαλα ένα της πλάκας 350W και τα προβλήματα διορθώθηκαν. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο θα θέλαμε. Ναι θα μπορούσε ίσως με ένα σκληρό και ένα CD ίσως και να δουλέψει, αλλά πόσα τέτοια συστήματα ξέρεις και το κυριότερο είναι ικανός αριθμός αυτός ώστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα;
kavaliotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Αλλα λεει η γιαγια μου, αλλα ακουν τα αυτια μου... Ρε ξεκολλα, δεν σου λεω οτι δεν θελει πανω απο 230Watts, ελεος πια!!! Απλα ειναι αδυνατον και βαζω το χερι μου στην φωτια να λεει η ΕΡΟΧ οτι με ΕΝΕRMAX 350Watts δεν δουλευει ενας Αthlon 1.4GHz...Και ας εχει 2 σκληρους, 2-3 CD/DVD/CDRW κτλ κτλ κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.