ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το meizu kai to p8 τα έχω πιάσει στα χέρια μου και μ άφησαν καλή αίσθηση ιδιαίτερα το πρωτο έχει εξαιρετικό κρατήμα! Από μπαταρία πως είναι; Γιατί είναι όλη μέρα με το κινητό στ χέρι; Αν είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι τότε moto g3 που έχει πολύ καλή μπαταρία άνετα βγάζει 6.5 ώρες οθόνης
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αν είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι τότε moto g3 που έχει πολύ καλή μπαταρία άνετα βγάζει 6.5 ώρες οθόνηςΔηλαδη εσυ αποκλειες το redmi 3 και του λες για το moto g3....
kostas8080 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 1) Moto g 3 ................... Για κοπέλα huawei p8 lite Όμως αξίζουν τα 220 του lg gflex 2...Εντάξει δεν είναι τόσο ωραίο εξωτερικά αλλά νομίζω θα εκτιμήσει πολύ την κάμερα του
vchristod84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αα αμα ειναι ετσι πας στο Xiaomi Redmi 3 (16GB)με μπαταρια 4100mAh https://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html Να προσθέσω κι εγώ ότι - κατά τη γνώμη μου - είναι ο,τι καλύτερο για κοπέλα το συγκεκριμένο κινητό Αν είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι τότε moto g3 που έχει πολύ καλή μπαταρία άνετα βγάζει 6.5 ώρες οθόνηςΤο redmi 3 βγάζει τρελές ώρες ανοιχτής οθόνης!
Donalhioy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 το οukitel μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν powerband... απο επιδοσεις ειναι πολυ μετριο αλλα τουλαχιστον απο μπαταρια δεν θα ξεμινει ποτε.. γεμιζει σε λιγοτερο απο 4 ωρες και κραταει μια εβδομαδα με μετρια χρηση κατι σαν το νοκια 3310 1
ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δηλαδη εσυ αποκλειες το redmi 3 και του λες για το moto g3.... για το redmi δεν γνωριζω ουτε το εχω/ειχα γιαυτο πρότεινα το μοτορολα
newsformobiles Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 oukitel k10000Το βγάλανε σε διαγωνισμό είδα σήμερα το πρωί στο Facebook, το Coolicοοl, εάν το θέλει κάποιος.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αα αμα ειναι ετσι πας στο Xiaomi Redmi 3 (16GB)με μπαταρια 4100mAh https://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html Εσεις που προτεινετε κινεζικα κινητα απο Ελληνικα καταστηματα μπειτε τουλαχιστον στον κοπο να δει και που ειναι τα καταστηματα.... Να δω αντιδραση της κοπελας αν παθει κατι το κινητο....Τρεχα γυρευε να μιλησει με καταστημα που ειναι στην Αρτα!!! Επισης το Flex 2 ανεβηκε στα 239ευρω για οσους δεν το πηραν χαμπαρι https://www.skroutz.gr/s/5983545/LG-G-Flex-2-16GB.html?from=catspan
leo06 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εσεις που προτεινετε κινεζικα κινητα απο Ελληνικα καταστηματα μπειτε τουλαχιστον στον κοπο να δει και που ειναι τα καταστηματα.... Να δω αντιδραση της κοπελας αν παθει κατι το κινητο....Τρεχα γυρευε να μιλησει με καταστημα που ειναι στην Αρτα!!! Επισης το Flex 2 ανεβηκε στα 239ευρω για οσους δεν το πηραν χαμπαρι https://www.skroutz.gr/s/5983545/LG-G-Flex-2-16GB.html?from=catspan Επειδή εσύ μένεις Αθήνα αυτομάτως υπεθεσες ότι και αυτή μένει Αθήνα (μπορεί και να μένει), επίσης για εμάς που μένουμε εκτός Αθηνών δεν θα πρέπει να αγοράζουμε από καταστήματα της Αθήνας?
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Επειδή εσύ μένεις Αθήνα αυτομάτως υπεθεσες ότι και αυτή μένει Αθήνα (μπορεί και να μένει), επίσης για εμάς που μένουμε εκτός Αθηνών δεν θα πρέπει να αγοράζουμε από καταστήματα της Αθήνας? Το θεμα ομως ειναι οτι και να μην θες απο Αθηνα για διευκολυνση μπορεις να αγοραζεις και απο eshop. Αλλωστε μαλλον ξεχνας οτι εσυ καθεσαι λιγο παραπανω και ασχολεισαι και τα ψαχνεις για τα κινητα. Υποθετεις ομως οτι και ο αλλος(για κοπελα λεει )ασχολειται το ιδιο. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε για ποιο λογο αγοραζουν πολλοι απο public και Πλαισιο παρολο που και απο τιμες ειναι αστα να πανε και απο service και παει λεγοντας. Γιατι εχουν ενα διπλα τους αν τους τυχει κατι να πανε να ρωτησουν. Προφανως και αν εισαι εκτως Αθηνας καλο ειναι να το αναφερεις για να γνωριζουν οι αλλοι και να προτεινουν αναλογα.
Makeran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εδώ που τα λέμε, η Άρτα δεν είναι Κίνα, μπορεί να το πάει για service αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα