Προς το περιεχόμενο

opera speed dial backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την έκδοση (περίπου) Opera 34+, υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνουμε backup τις σελίδες που έχουμε προσθέσει στο speed dial? Το speed dial που βγαίνει όταν ξεκινάς τον Opera. Ουσιαστικά, να παίρνουμε backup το speeddial. Μέσα από τα settings δεν έχω βρει κάτι.
Έχω ψάξει πολύ με google, αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.

Στη νέα Opera, το speeddial είναι απλά ένας φάκελος μέσα στα bookmarks, με όνομα speed dial.
Επειδή, όμως, στη νέα Opera, δεν υπάρχει επιλογή για export ή import, βάζεις αυτό το πρόσθετο, και κάνεις δουλειά (εν μέρει).

https://addons.opera.com/en/extensio...import-export/

Το πρόβλημα είναι ότι κάνει import/export όλα τα bookmarks. Εγώ θέλω μόνο τα τού speed dial. π.χ. Να τα κάνω export σε ένα pc, και import σε ένα άλλο.

Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις συγχρονισμο..εχει αρκετες επιλογες για το τι θα τραβηξει κ αν θυμαμαι καλα ειναι κ το speed dial μεσα σε αυτες.

δν ειμαι στο pc μου τωρα για να το τσεκαρω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για τον συγχρονισμό, θέλει να έχεις opera account. Δεν έχω, και δεν θέλω να φτιάξω. Ο λόγος:δεν ξέρω και γω πόσα usernames/passwords έχω σε σελίδες και forums. Έχω βαρεθεί (για να μην πω σιχαθεί) να φτιάχνω accounts. Με το παραμικρό, έχουν μάθει τώρα όλοι να ζητούν account.  :devil:

Αν υπάρχει κάτι άλλο...

Δημοσ.

δν ζηταει τπτ ενα username k pass απλως για να το συγχρονισεις με την αλλη συσκευη!το κανεις μια φορα κ το ξεχνας κλαιν,αν ξαναχρειαστει ποτε κανεις αλλο τσακ μπαμ.αυτα δν ξερω κατι πιο απλο  :P

Δημοσ.

Άντε καί το φτιάχνω. Ο συγχρονισμός πώς είμαστε σίγουροι ότι θα συγχονίσει μόνο το speed dial? Μήπως συγχρονίζει όλα τα bookmarks? Πώς γίνεται ο συγχρονισμός? Ανεβάζει στο π.χ. Opera cloud τα bookmarks σου, και όποτε θέλεις να συγχρονίσεις ένα pc, τα διαβάζει από κει, και τα στέλνει στο Opera τού pc? Κάπως έτσι δουλεύει?

Δημοσ.

Μεχρι κ το ιστορικο συγχρονιζει..αλλα εχει επιλογες πριν το κανεις!στη δικη μου περιπτωση συγχρονισα, εκανα αποσυνδεση γτ μονο να παρω δεδομενα εκεινης της στιγμης ηθελα κ τελος!ενος λεπτου δουλεια ειναι κ πολυ καλυτερη λυση απο import/export trust me

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...