soteras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, Η παραπάνω μιτρική μου παρουσιάζει το εξής θέμα ενώ γυρνάνε όλα τα φουρφούρια δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα μπορεί στις 2.000 προσπάθειες η 5 να έχιυν θετικό αποτέλεσμα να και να δείξει εικόνα. Έχω δοκίμασει άλλο τροφοδοτικο/ραμ/γραφικων/να τον βγάλω απο το κουτί/να αφήσω πάνω μόνο μιτρική ραμ /γραφικ΄βν αλλάτ τίποτα/επίσης όταν δεν δείχνει εικόνα δεν κάνει και το μπιμ ότι άνοιξε αλλά ούτε τα μπιπ αν βγάλψ κάποια ραμ. Να υποθέσω ότ η μιτρική μας άφησε χρόνους ή μπορει να θέλει θλασάρισμα το βιος
La_MoRt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ε ριν βγάλεις το τελικό πόρισμα αφού έχεις δοκιμάσει όλα αυτά κάνε και το φλασάρισμα του BIOS και αν πάλι δεν....
soteras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ε ριν βγάλεις το τελικό πόρισμα αφού έχεις δοκιμάσει όλα αυτά κάνε και το φλασάρισμα του BIOS και αν πάλι δεν.... Το θέμα είναι ότι φλασάριμα καθώς δεν έχω εικόνα δεν μπορώ να κάνω και θέλω άλλες γνώμες πριν βρω άτομο για τέτοια δουλειά
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Έχεις συνδεδεμένο το speaker για να ακούσεις μπιπ? Αν έχει βέβαια υποδοχή για speaker ή είναι ενσωματωμένο. Αν έχει κλείνεις το ρεύμα, βγάλε τις μνήμες, πάτα το κουμπί για 10 sec και βγάλε και την μπαταρία για 1 λεπτο. Ξανά βάλε την μπαταρία αλλά όχι τις μνήμες. Μην συνδέεις ούτε κάρτα γραφικών. Ακούς τότε μπιπ?
soteras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχεις συνδεδεμένο το speaker για να ακούσεις μπιπ? Αν έχει βέβαια υποδοχή για speaker ή είναι ενσωματωμένο. Αν έχει κλείνεις το ρεύμα, βγάλε τις μνήμες, πάτα το κουμπί για 10 sec και βγάλε και την μπαταρία για 1 λεπτο. Ξανά βάλε την μπαταρία αλλά όχι τις μνήμες. Μην συνδέεις ούτε κάρτα γραφικών. Ακούς τότε μπιπ? Το δοκιμασα και αυτο τίποτα ουτε μπιμ ουτε τίποτα ακόμα και χωρίς τίποτα δοκιμασα πάνω ούτε μπιμ και ένα ένα δοκιμάσα δηλαδή να κουμπόσω μόνο ραμ ώστε να κάνει τα μπιμ για τον επεξεργαστη αλλά τίποτα.Μετά από 200 προσπάθιες όμως μπορεί να ανοιξεί κανονικά σαν να μην τρέχει κάστανο άν όμως τον κλείσω ή τον κάνω restart το χάος για αυτό έχω στραφεί σε φλασάρισμα του βιος ξανά μήπως και έχει φάει σκάλωμα.Υπόψιν έχει το τσιπάκι που βγαίνει η μιτρική και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει κανά μηχάνηματάκι που να φλασάρει το bios. Όταν όμως ανοίξει μετά από 200 φορές κάνει κλασικά ένα μπιμ ότι όλα ειναι κομπλέ
arrows Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Aφού τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά πιθανότατα κάποιος πυκνωτής να έχει διαροή κάποιο mosfet να είναι αρπαγμένο κάτι πάνω στην μητρική οπτικά δεν θα βγάλεις άκρη, μια ελάχιστη πιθανοτητα δίνω να μην ακουμπά καλά η ψύκτρα του northbridge, απο εκεί και πέρα δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω εφ όσον ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά και άρχισε να παρουσιάζει αυτή την ασταθή λειτουργία το bios update είναι απλώς χάσιμο χρόνου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα