suruklemes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 το pc μου εδώ και μια βδομάδα, βλέπει τα ασυρματα δίκτυα αλλά δεν μπορέι να συνδεθεί. Τα 2 δίκτυα που έχω σπίτι μου, είναι και τα δύο ενεργά, ελεγμένα με κινητό και λαπτοπ. Μπορεί να χάλασε η κάρτα δικτυου του pc ή μήπως η μικρή μου κορουλα έχει αλλάξει τίποτα ρυθμίσεις (λατρέυει να παιζει πιάνο στο keyboard)?
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Mερικές σχετικά ευκολες δοκιμές για να βγαλεις καποια συμπεράσματα θα ήτανα)να κανεις hotspot το κινητο και να δεις αν μπορεις να συνδεθεις εκειβ)να δοκιμάσεις(αν υπάρχει) με usb καρτα δικτυου αν θα συνδεθείς τελικά στο wifi του σπιτιου
suruklemes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 α) δεν συνδέεται σε κανένα δικτυο. β) δεν εχω usb κάρτα δικτυου.
suffocater Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 α) δεν συνδέεται σε κανένα δικτυο. β) δεν εχω usb κάρτα δικτυου. Iσως τοτε απλα να πέθανε η εσωτερική του.. Νομίζω πως με μια εξωτερικη θα εισαι οκ. Κ μένα πεθανε πριν κανα μήνα σε ενα λαπτοπ. Δεν ειναι ακριβές,10-15 ευρω..
nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ποια κάρτα δικτύου έχεις; Αν έχει 2-3 κεραίες είναι όλες απάνω κομπλέ; Έσβησες / ξαναπέρασες τους Drivers της;
Lolarikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Βεβαιώσου ότι έχεις σωστές ρυθμίσεις ipV4 προτού κάνεις το οτιδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα