takatakaros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καληαπέρα σας! Έκανα format το λάπτοπ μου και από windows 8 που είχε του έβαλλα windows 7. Κατάφερα και έφτιαξα σχεδόν όλους τους drivers εκτός κάποιων για pci και το θέμα μου είναι ότι στο device manager πάνω στην κάρτα γραφικών μου gtx 950m της nvidia έχει τριγωνάκι και όταν το πατήσω λέει "Windows has stopped this device because it has reported problems". Έχω βάλει τους drivers που μπαίνουν αυτόματα από το nvidia experience και δοκίμασα να κάνω disable και enable και scan for hardware changes αλλά τίποτα. Το laptop μου είναι αυτό εδώ http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=89869&pcode=SHOW_PROD89869
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Απεγκατέστησε τους drivers με το DDU και εγκατέστησέ τους ξανά αφού τους κατεβάσεις από εδώ επιλέγοντας win 7 64bit or 32bit ανάλογα τα win που έχεις. 1
takatakaros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Απεγκατέστησε τους drivers με το DDU και εγκατέστησέ τους ξανά αφού τους κατεβάσεις από εδώ επιλέγοντας win 7 64bit or 32bit ανάλογα τα win που έχεις. Το έκανα μόλις και το τριγωνάκι πάλι εκεί. Καμια άλλη ιδέα;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κάνε διπλό κλικ στο στη συσκευή με το τριγωνάκι. Στην 1η καρτέλα (General) και στο Device status τι κωδικό (code) βγάζει?
takatakaros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κάνε διπλό κλικ στο στη συσκευή με το τριγωνάκι. Στην 1η καρτέλα (General) και στο Device status τι κωδικό (code) βγάζει? Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43). οποτε code 43 βγαζει.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Προσπάθησε να κάνεις τα παρακάτω με αργά και σωστά βήματα http://pcsupport.about.com/od/errorc/a/code-43-error.htm Προσοχή στο 1) επειδή έχεις λάπτοπ In the case of a laptop, turn it off and remove the battery, wait a few minutes, and then put the battery back in and start the computer. Προσοχή στα 5) και 6) Να έχεις ενημερωμένα τα win και σιγουρέψου ότι τα 7 που έβαλες έχουν το Service pack και τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση BIOS. Προφανώς κάποια δεν χρειάζεσαι να τα κάνεις όπως το 7) και το 10). Με τα 8 είχες κάποιο θέμα? Τα 7 είναι γνήσια ή όχι? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα 7 από άλλο iso.
takatakaros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Προσπάθησε να κάνεις τα παρακάτω με αργά και σωστά βήματα http://pcsupport.about.com/od/errorc/a/code-43-error.htm Προσοχή στο 1) επειδή έχεις λάπτοπ In the case of a laptop, turn it off and remove the battery, wait a few minutes, and then put the battery back in and start the computer. Προσοχή στα 5) και 6) Να έχεις ενημερωμένα τα win και σιγουρέψου ότι τα 7 που έβαλες έχουν το Service pack και τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση BIOS. Προφανώς κάποια δεν χρειάζεσαι να τα κάνεις όπως το 7) και το 10). Με τα 8 είχες κάποιο θέμα? Τα 7 είναι γνήσια ή όχι? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα 7 από άλλο iso. Δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω αυτό που έστειλες.Στην asus που είχα στείλει email για drivers για τα windows 7 μου είπαν ότι δεν υπάρχουν official drivers για την συγκεκριμένη σειρά γιατί υποστηρίζεται μόνο από τα windows 8. Με τα windows 8 δεν έιχα κάποιο λειτουργικό θέμα. Απλώς δεν μου άρεσαν και είπα να βάλλω τα 7 ( τα οποία όχι δεν είναι αυθεντικά και είναι τα windows 7 ultimate). Θα κάνω μια προσπάθεια με αυτό που μου έστειλες αλλιώς θα ξαναβάλλω windows 8..... Σε υπερευχαριστώ για την βοήθειά σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα