Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το router του τίτλου και οταν παω να ανοιξω καποια πορτα δεν την ανοίγει.. 

Κάνω TEST με port check tool και μου λεει οτι ειναι κλειστή

f19wg8.jpg

Δημοσ.

a.θα το πεταγα το ρουτερ.

β.Η ip που εχεις κανει Port forward βλεπω οτι ειναι η 192.168.1.1 που αυτη ειναι η Ip του ρουτερ .εσυ θα πρεπει να δωσεις την Ip που εχει η συσκευη που θες και καλο θα ειναι η Ip αυτη να δωθει και καρφωτα στην καρτα δικτυου της συσκευης.

γ.προσοχη σε Firewall.

β.για να δεις αν ενα Port ειναι ανοιχτο βαλε το Port που θες πχ στο Mtorrent ανοιξε το mtorrent για να χρησιμοποιειται η πορτα και μετα τρεξε το τεστ στο www.canyouseeme.org .υπαρχει περιπτωση αν δεν χρησιμοποιειται η πορτα να στην βγαζει κλειστη.

Δημοσ.

Α. Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι

Β. η IP μου ειναι η 192.168.1.1, του Router ειναι η 192.168.1.254

Γ. το εκλείσα απο τα windows και εβαλα στο χαμηλοτερο επιπεδο μεσα στο ρουτερ

Δ. το δοκίμασα οταν είχα ανοιχτό server Teamspeak (που για αυτο ανοιξα τις πορτες)

Δημοσ.

Α. Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι

Β. η IP μου ειναι η 192.168.1.1, του Router ειναι η 192.168.1.254

Γ. το εκλείσα απο τα windows και εβαλα στο χαμηλοτερο επιπεδο μεσα στο ρουτερ

Δ. το δοκίμασα οταν είχα ανοιχτό server Teamspeak (που για αυτο ανοιξα τις πορτες)

α.ας το φτιαξουμε το θεμα και μετα το πετας.:P. .λογικα το Port forward πρεπει να παιξει.δεν νομιζω οτι φταιει το zte αλλα γενικα ναι ειναι για πεταμα αυτο το ρουερ απο ολες τις αποψεις.αν εχει βγει πιο νεο Firmware update καντο.

β.οποτε ειναι οκ το port forward οπως φαινεται εφοσον 192.168.1.1 ειναι η συσκευη που θες.

γ.οκ με το firewall στο ρουτερ.αν κλεινει κλειστο τελειως αλλα λογικα τα port forward rules πρεπει να κανουν override το firewall.

δ.δοκιμασε με το mtorrent και το canyouseeme.org αντι για το Teamspeak.

ε.λογικα εχεις wind.καποιες φορες η wind καποιους συνδρομητες τους βγαζει απο Proxy(μαλλον δεν εχει αλλες Ip) οποτε δεν παιζουν τα port forward.αν θυμαμαι σωστα οταν βγαινεις απο Proxy σαν wan ip μεσα στο ρουτερ θα εχεις καποια του στυλ 10.χ.χ.χ αλλα οταν μπαινεις στο www.whatismyipaddress.com θα σου βγαζει αλλη.για τσεκαρε και πες μου.

αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια του οτενετ γιατι κοβει ports.αν googlareis αυξημενη ασφαλεια οτενετ θα σου βγαλει που πρεπει να πας και τι να κανεις για να βγει.

Δημοσ.

Βασικά εχω HOL απλα το ρουτερ το ειχα απο wind, της HOL τα παιξε μεσα σε 2 μηνες, ζητησα αλλο και τα παιξε και το αλλο μεσα σε 3 μηνες 

Δημοσ.

οσο ξερω η Hol δεν κοβει κατι σε ports ουτε ξερω να βγαζει απο proxy.θα πρεπε να σου παιζει.δοκιμασε με τον τροπο που σου γραψα πιο πανω με το Mtorrent για δοκιμη .αμα σου δινουν τιποτα zte δεν με παραξενευει που χαλανε.γενικως ζητησε τους αντικατασταση για να το εχεις για δοκιμες ειτε για το Port forward που θες ειτε σε περιπτωση προβληματος.γιατι αμα εχεις προβλημα και εχεις αλλο ρουτερ πανω θα ξεκινησουν τα κλασσικα.οτι δεν εχετε το ρουτερ μας για αυτο δεν παιζει και αντε να ξεμπλεξεις.ενω αμα τους πεις οτι δοκιμασα και με το δικο σας αλλα και με δικο μου και δεν παιζω ειναι διαφορετικα.

Δεν πιστευω να σου δινουν και Ipv6 για αυτο να εχεις θεματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...