Dare-Devil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 SSD εχω και δεν εχω συνδέσει κανεναν HDD μεχρι στιγμης. Οσο για μητρικη δεν γινεται να αλλάξω,3 μήνες την έχω Πίστευα ότι ίσως να γινόταν αν "πειραζα" την μητρικη.Δηλαδή να έκανα το λεγομενο overvolt... Το Hardware παίζει ρόλο δηλαδη??? Έχεις απενεργοποιήσει τις θύρες sata που δεν χρησιμοποιείς ; Αυτές καθυστερούν το σύστημα. Τουλάχιστον σε μένα οι marvell GSATA θύρες όπου δεν έχω τίποτα πάνω κάνει το σύστημα να καθυστερεί στο post σίγουρα 3-4 δεύτερα. 1
dimyok Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Aν παρακαμψεις τους ελεγχους με ssd σε 3 ! sec φορτωνουν τα 10. Αλλα προσωπικά με ενδιαφερει η αξιοπιστια , αν αρχισει να πεταει error στη ram θα φας bluescreen που στα 10 δεν ειναι blue αλλα καταλαβες
teoepi2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δεν έχω πολύ καιρό ssd αλλά θεωρητικά με ssd είναι δύσκολο να πετάξει bsod γιατί τα περισσότερα error έχουν να κάνουν με υπερφόρτωση που προκαλεί μεγαλύτερη συχνότητα error ανάγνωσης από το δίσκο για δεδομένα μνήμης που αποθηκεύονται στο δίσκο, συνήθως εκεί γεννιέται το πρόβλημα με τους μηχανικούς δίσκους, με ssd δεν θα πρεπε να βγαίνει πρόβλημα τόσα εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα