Georzin0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα τη γραμμή μου σε 50 mbps μου είπαν ότι η γραμμή μου θα αλλαξη σε λίγες ημέρες, σήμερα το βράδυ πηγε η ταχύτητα από 7 στα 0,60 mbps και μετά έκανα restart το router και έπιανα 11 μετά από λίγο έπιανα 8 τώρα τη να κάνω να τους πάρω τηλέφωνο εσεις που νομίζετε ότι οφείλετε αυτό ?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα τη γραμμή μου σε 50 mbps μου είπαν ότι η γραμμή μου θα αλλαξη σε λίγες ημέρες, σήμερα το βράδυ πηγε η ταχύτητα από 7 στα 0,60 mbps και μετά έκανα restart το router και έπιανα 11 μετά από λίγο έπιανα 8 τώρα τη να κάνω να τους πάρω τηλέφωνο εσεις που νομίζετε ότι οφείλετε αυτό ? Να περιμενεις, δεν σου ειπαν οτι θα σε ενημερωσουν για την αλλαγη;
Georzin0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 όχι δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο απλός μου είπε ότι το πολύ να είναι έτοιμο αυτη τη παρασκευή
sokinfragoul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Περιμενε να σου δωσουν απο κατω.η πανε σε ενα καταστημα να δεις αν το αιτημα σου ολοκληρωθηκε.ωστε ν απεριμςνεις μετα να σου δωσουν τα κεντεικα
bill2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κλαημέρα Μέσα σρο ρουτερ ωτι προφίλ σου λεεί adsl2plus i vdsl2
Georzin0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ΚλαημέραΜέσα σρο ρουτερ ωτι προφίλ σου λεεί adsl2plus i vdsl2 αστο τώρα πείρα τηλεφωνώ και μου λέει ότι έχει πρόβλημα και θα το φτιάξουν αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα