eliac7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα και προτού πάρω τον ΟΤΕ είπα να κάνω μια ερώτηση. Το ρουτερ συγχρονίζεται στα 14 και με speedtest πιάνω 11.5 . Σε κάποιες φάσεις όμως, σαν να "τρελαίνεται" και αντιλαμβάνομαι ότι μειώνεται η ταχύτητα, μπαίνω και βλέπω 200 ping και 4 download...όταν κάνω restart το router, κανονικά 11.5 και ping 18, δηλαδή όπως είναι σε "normal" mode. Μπορείτε να το εξηγήσετε κάπως; Έχω το Netgear DGN2200.
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πιο πολύ για ασταθές profile γραμμής μου κάνει ή για κακή καλωδίωση.
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλημέρα Τι εταιρία έχεις ? προτού πάρω τον ΟΤΕ είπα να κάνω μια ερώτηση.
eliac7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Με αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει ? Ναι, μου έχει δώσει ο ΟΤΕ ενα ΖΤΕ και σ'αυτό το κάνει. Να πάρω τηλέφωνο και να τους πω τι; Θα μου πουν καντε ενα restart το ρουτερ, αλλα τι θα γινει; συνεχεια ρεσταρτ το ρουτερ θα κανουμε για να πιανουμε κανονικα;
bill2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δοκίμασες μονο του χωρις τηλεφωνα και splitter Και αν πάλι κανει τα ιδια παρε και δηλωσε βλάβη και πές τους ότι πίανω χαμηλή ταχύτητα
eliac7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δοκίμασες μονο του χωρις τηλεφωνα και splitter Και αν πάλι κανει τα ιδια παρε και δηλωσε βλάβη και πές τους ότι πίανω χαμηλή ταχύτητα Ξανά έβαλα το ZTE και τώρα κλειδώνει σε 14 παρά κάτι ενώ με το Netgear 11.5 , λες να τα εφτυσε το netgear?
bill2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 μπορει δοκιμασε και αν δεν κανει τιποτα μαλλον το ρουτερ σου βγηκε off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα