Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. εχω το πισι της υπογραφης, εδω και πολλα χρονια μαλιστα και ενω με υπηρετουσε πιστα χτες ειπε να αποστατησει.. μετα απο μια διακοπη της δεη που δεν με εχει φοβισει ποτε στο παρελθον, το πισι εβγαλε θεμα. Για αρχη ειχε τελειωσει η μπαταρια των bios (και το ηξερα καιρο επειδη μετα απο ενα ταξιδι που ειχα παει και κλεινοντας τον γενικο, οταν γυρισα ειχε χασει την ωρα) οποτε οταν εκλεισε το ρευμα χαθηκαν ολες οι ρυθμισεις. Αλλαζω μπαταρια αυτην την φορα, παω να τον ανοιξω και πριν το σημειο που τσεκαρει ram και τετοια μου κλεινει.. ξαναπαταω να ανοιξει αλλα πλεον ανοιγει για τρια δευτερα και κλεινει πριν παει καν στο προηγουμενο σημειο που ανεφερα. Η μητρικη μου εχει ενα κουμπι με το οποιο μπορεις απευθειας να κανεις default τα bios. Μετσ απο πατημα αυτου, παλι φτανει στο σημειο που κανει τους ελενχους και κλεινει αμεσα. Και στο ξανα ανοιγμα υστερα ξανακλεινει αμεσως.. και εκει εχω μεινει. Στην αρχη νομιζα τροφοδοτικο. Δοκιμασα αλλο και τα ιδια. Δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων που ( δεν χρειαζεται και εξτρα τροφοδοσια) και τα ιδια. Εβγαλα ολα τα DIMMakia ραμ και αφησα μονο ενα το οποιο μετακινησα και σε ολα τα σλοτς, και τα ιδια.... η μητρικη μου εχει επισης μια οθονουλα που λεει τα error codes αλλα με τα χρονια χαλασε η mini lcd και δεν μπορω να βγαλω τι λεει... ιδεες?? Ειμαι χωρις πισι και γραφω απο το κινητο τωρα...

Το πισι να αναφερω οτι βρισκεται πανω σε πολυμπριζο και καλα προστασιας της Apc και το τροφοδοτικο εχει και αυτο ενα ματσο προστασιες απο υπερτασεις υποτασεις και τετοια.

Δημοσ.

Αποσύνδεσε τα πάντα πάνω από τη μητρική και βάλε μόνο δίσκο 24pin και τροφοδοσία cpu για να δεις αν θα ανοίξει. 

Δημοσ.

"Το πισι να αναφερω οτι βρισκεται πανω σε πολυμπριζο και καλα προστασιας της Apc " Αυτο το attitude είναι λάθος τα πολύπριζα προστασίας της APC υπο την προυπόθεση οτι η πρίζα σου έχει σωστή γείωση είναι κορυφαία, δεν σημαίνει κάτι αν η μητρική σου τα έφτυσε ή έφτασε η ώρα του τροφοδοτικού σου ή αν είχες p.x. ενα ethernet στην μητρική και στην έκανε η γραμμη του τηλεφώνου για παράδειγμα

• Like 1
Δημοσ.

Arrows το "και καλα" στην προταση που εκανες quote δεν μπηκε τυχαια. La morte αυτο ακριβως εκανα και κανει ακριβως το ιδιο προβλημα. Αφησα πανω και καρτα γραφικων ομως για να εχω εικονα. Και μια ραμ γιατι αλλιως δεν ανοιγει. Βασικα οταν βγαζω ολες τις ραμ το πισι ανοιγει και μενει ανοικτο αλλα δεν κανει τπτ παραπερα προφανως. Δεν εχω ουτε δευτερο πισι να κανω troubleshooting στο νετ εν το μεταξυ. Με το κινητο δεν γινεται δουλεια.

Δημοσ.

Arrows το "και καλα" στην προταση που εκανες quote δεν μπηκε τυχαια. La morte αυτο ακριβως εκανα και κανει ακριβως το ιδιο προβλημα. Αφησα πανω και καρτα γραφικων ομως για να εχω εικονα. Και μια ραμ γιατι αλλιως δεν ανοιγει. Βασικα οταν βγαζω ολες τις ραμ το πισι ανοιγει και μενει ανοικτο αλλα δεν κανει τπτ παραπερα προφανως. Δεν εχω ουτε δευτερο πισι να κανω troubleshooting στο νετ εν το μεταξυ. Με το κινητο δεν γινεται δουλεια.

Ή αν τελικά δε μπορέσεις να βρεις άλλες RAM δόκιμασε μήπως βρεις κανένα φίλο σου και δοκιμάσεις τις δικές σου σε εκείνον

Δημοσ.

Βρηκα μια απο ενα πισι φιλου. Θα μου την φερει σημερα

Όπως σωστά είπε και La_mort δοκίμασε και τις δικέ σου στον φίλο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξε η μαλακια!!! Δεν εχω δοκιμασει πολλα. Απλα το ξηλωσα απο το κουτι και το τεσταρα σε bench type. Εβαλα την δανεικη ραμ και καταφερα να μπω bios να κανω ρυθμισεις

Δημοσ.

Δοκίμασε ξανά τις παλιές μνήμες. Αν δεν ανοίγει τα παιξαν οι μνημες και ποαίρνεις άλλες. Παίξε όμως λίγο με το pc σου κάποιες ωρίτσες αν όλα είναι οκ και δεν έχεις κολλήματα.

Δημοσ.

Τι να παιξω.. ξηλωσα την μητρικη απο το πισι.. χαλασα ωρες ολοκληρες cable management και υδροψυξης.. πρεπει να τα ξαναφτιαξω ολα.. δοκιμασα παλι με τις δικες μου και τωρα λειτουργει. Εκανα και τις σωστες ρυθμισεις bios

Αυτα τα φαντασματα των υπολογιστων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...