noobogadgetakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μολις παρελαβα ενα λπτοπ λενοβο β50-80 και προσπαθω να μπω στο μπιος για βαλω το μποοτ στον dvd kai δεν μπαινει με κανεναν κουμπι..ποιο ειναι το key για να μπω;
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 χαχαχ σος μουσταρδα επικοο! offtopic off Ontopic on! Εγω που εχω Lenovo G40-30 για να μπω στο bios πρεπει να πατησω ενα κουμπακι με καρφιτσα οπου βρισκεται ακριβως διπλα στο jack τροφοδοσιας του λαπτοπ. Μου εμφανιζει επιλογες και παταω BIOS setup,και μπαινω! Κοιταξε μην εχει κανα κουμπακι τιποτα,συνηθως ειναι αριστερα πανω! Το συγκεκριμενο κουμπι λεγεται NOVO Button!
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ισχύει ότι λέει ο φίλος απο πάνω δές το video 1
noobogadgetakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τελικα μπηκα στο μπιος με fn+f2 κανονικα.το κουμπακι αυτο εγω το εβλεπα αλλα φοβομουν να το πατησω.χαχαχα .θα το κοιταξω παντως παλι.εγινε η δουλεια κανονικα ομως.σας ευχαριστω πολυ παιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα