Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω τα παρακατω αλλα δεν ξερω αν κολλανε μεταξυ τους.

Με ενδιαφερει το oc και η αμφιβολια μου ειναι στο τι μνημες να βαλω...

MB+CPU ειδα οτι ειναι μια χαρα combo...

MB   : ASUS MAXIMUS VIII HERO

CPU : INTEL CORE I7 6700K

RAM : 16GB (2x 8GB) G.Skill Ripjaws 4 Red F4-2400C15D-16GRR

θελω προτασεις για μνημες γιατι δεν εχω ιδεα απο ddr4...

Δημοσ.

αν δηλαδη οι μνημες ειναι καλες για oc και ταιριαζουν με το mobo...

αν οχι τι μνημες να βάλω για να μην με περιοριζει (αν παιζει ρολο) στο oc...

Δημοσ.

Συμβατά είναι τα κομμάτια. Επέλεξες την μητρική λόγω εμφάνισης; Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές. Αυτές οι ROG του Ζ170 δεν μου γεμίζουν το μάτι. Πολύ marketing ρε παιδί μου. 

Από μνήμες δες και αυτές.http://www.skroutz.gr/s/6290650/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2400MHz-CMK16GX4M2A2400C14.html

Τυχαίνει να τις έχω και είναι εξαιρετικές και στο oc. 

Δημοσ.

αν δηλαδη οι μνημες ειναι καλες για oc και ταιριαζουν με το mobo...

αν οχι τι μνημες να βάλω για να μην με περιοριζει (αν παιζει ρολο) στο oc...

Τι συγκεκριμένες μνήμες δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά γενικά τις gskil τις θεωρώ αξιόπιστες.

Δημοσ.

Συμβατά είναι τα κομμάτια. Επέλεξες την μητρική λόγω εμφάνισης; Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές. Αυτές οι ROG του Ζ170 δεν μου γεμίζουν το μάτι. Πολύ marketing ρε παιδί μου. 

Από μνήμες δες και αυτές.http://www.skroutz.gr/s/6290650/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2400MHz-CMK16GX4M2A2400C14.html

Τυχαίνει να τις έχω και είναι εξαιρετικές και στο oc. 

δεν την διαλεξα λογω εμφανισης , δεν με ενδιαφερουν φθηνοτερες , αυτη ειναι η φθηνοτερη που θελω να παρω , για παραπανω πηγαινα :P

Οποτε απο οτι καταλαβα , δεν υπαρχει κανενα θεμα να με κοβουν καπου οι μνημες , οποιες και αν ειναι σωστα ?

θα δω και αυτες τις corsair που μου προτεινεις.. ty

Δημοσ.

δεν την διαλεξα λογω εμφανισης , δεν με ενδιαφερουν φθηνοτερες , αυτη ειναι η φθηνοτερη που θελω να παρω , για παραπανω πηγαινα :P

Για τί την διάλεξες αν επιτρέπεται; 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα, εχει ωραια heatsink πρεπει να παραδεχτεις

Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα τελευταία της ROG. Το άσπρο-μαύρο θέμα των ακριβών asus signature μου αρέσει περισσότερο, αν και γενικώς με χάλασε η εκτεταμένη χρήση πλαστικών καλυμμάτων στα πίσω Ι/Ο. 

Δημοσ.

συνεχιζω να ψαχνω ακομα για μνημες και βλεπω οτι υπαρχουν και ddr4 με CL12...

διαβαζω οτι δεν παιζει και πολυ ρολο το cas αλλα να ειναι πολλα mhz...

τελικα παιζει η δεν παιζει ρολο το cas/cl η οπως αλλιως το λενε στο oc/gaming ?

να αγορασω ενα απλο set γρηγορο και ας ειναι και CL17,18 ???

Δημοσ.

Σαφώς και παίζει το ρόλο το cas. Όσο πιο μικρό είναι το CL σε μια συχνότητα τόσο πιο γρήγορες είναι. Τώρα αν αυτή η διαφορά είναι διακτριτή στις διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιείς είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

Μπορείς να πας και σε πιο γρήγορες μνήμες. 2666, 2800, 3000+

εχεις να μου προτεινεις καποιες ?

Σαφώς και παίζει το ρόλο το cas. Όσο πιο μικρό είναι το CL σε μια συχνότητα τόσο πιο γρήγορες είναι. Τώρα αν αυτή η διαφορά είναι διακτριτή στις διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιείς είναι άλλη ιστορία.

αρα να παρω καποιες με cl12 και ας ειναι πιο αργες στα mhz ?

Δημοσ.

Εξαρτάται από τη συχνότητα αν συμφέρει ή όχι το μικρότερο CL. Π.χ. σε συχνότητα 2666 βλέπω μνήμες με CL 13, 15 και 16. Το CL 13 είναι γρηγορότερο αλλά βλέπω μόνο μνήμες kingston savage και δεν έχω ασχοληθεί με αυτές. Με τα όσα έχω διαβάσει με συχνότητα 2666 και CL 15 είσαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...