dub Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 προτείνετε σας παρακαλώ καποιο πρόγραμμα στατιστικης επεξεργασιας δεδομένων. ευχαριστώ
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Statistica 6.5 SpSS 11.5 Πες τι ακριβώς θες να κάνεις για να σου προτείνω το πρόγραμμα που το κάνει ευκολότερα!
dimlou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Αρκετά καλό είναι το SPSS, αλλά πες μου για ποιά ακριβώς δουλειά το θέλεις.... 8)
dub Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ευχαριστώ πολύ παιδιά! πάω να τα κατεβάσω, να τα δοκιμάσω και να πω τις εντυπώσεις μου!
dub Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 κατάρχην το θέλω για τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ! Για να επεξεργάζομαι τα αποτελέσματα (στοίχημα, Προ-Πο,Λοτο κτλ)
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Βρε dub, νόμιζα ότι το θες για καμία σοβαρή... δουλειά! Πάντως έχω ένα φίλο, μαθηματικό, που για τον ίδιο σκοπό με εσένα χρησιμοποιεί το SpSS... Καλά κέρδη!
ksp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 To SPSS einai kalo alla dyskolo... Kserei kapoios na to douleuei?
grigas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Re paidia excelaki toy theoy...kanei ta panta kai exei k elliniko help...pantws an den ksereis statistiki min elpizeis oti tha mporeseis na kaneis sovari doyleia...opws elege o kathigitis poy mas ekane sto polytexneio, i statistiki einai o kalyteros tropos na les psemata...don't trust the numbers, unless you understand their meaning!!
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 To SPSS einai kalo alla dyskolo... Kserei kapoios na to douleuei? ksp, πες τι θες να κάνεις, να βοηθήσουμε.
ksp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 polles fores douleuw erwtimatologia pou periexoun apo 20-40 erwtiseis me pollaples epiloges stis apantiseis...apo mia ews 4. Ta erwtimatologia ta dianemw se ena ari8mo 250-500 erwti8entwn. Mexri twra polla pragmata ta ekana me to xeri kai ta ypoloipa me to Excel. Enas filos mou sustise to SPSS..alla den katafera na kanw kati... To 9ema einai pws mporw na mazeuw arxika tis apantiseis oles sto SPSS kai meta pws mporw na tis epeksergastw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.