Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με απλές λέξεις: Συνδέομαι στο ίντερνετ εδώ και χρόνια. Αρχικά είχα Windows όπου δεν θυμάμαι πως συνδεόμουν. Έπειτα έβαλα Ουμπούντου και συνδεόμουν όπως συνδεόσαστε όλοι. Έβαζα το στικάκι στον υπολογιστή και πληκτρολογούσα τον κωδικό. Το ίδιο πράγμα που συμβαίνει και στα κινητά. Επιλέγεις το ssid και βάζεις τον κωδικό. Ένας κωδικός, ένα πεδίο.

Το στικάκι μου είναι πολύ παλιό (wpn111 της netgear). Το ουμπούντου όμως το αναγνώριζε αυτόματα χωρίς να εγκαταστήσω driver.

Έβαλα windows 7 και κατέβασα (από το κινητό) το συγκεκριμένο driver που λέει "WPN111 Software Version 3.0 (Supports Win 7)" . Το εγκατέστησα, εμφανίστηκαν όλα τα ssid, έκανα κλικ στο δικό μου και είδα αυτό:

Capture.PNG

Ποιο είναι το User Name;

Πείτε καμία ιδέα γιατί θα τρελαθώ.

Κάτω από το router λέει

username:admin

password:τάδε

HEX=PSK-WPA:τάδε

WIRELESS PIN: τάδε

αλλά όλα αυτά πρέπει να είναι για την παραμετροποίηση της σύνδεσης. Είναι ok η σύνδεση.

Δοκίμασα admin για user name, έβαλα το όνομα χρήστη των windows αλλά τίποτα.

Τι μου ζητάει;

Δημοσ.

δεν φταιει το ρουτερ εδω , ουτε η συνδεση .

φταινε τα windows .

Με μια λεξη φανταζομαι οτι εχεις μπει σαν χρηστης με ορισμενα δικαιωματα ... οχι σαν αντμιν .. αρα σου ζηταει κωδικους του λογαριασμου αντμιν του υπολογιστη σου .. 

• Like 1
Δημοσ.

φταινε τα windows .

Με μια λεξη φανταζομαι οτι εχεις μπει σαν χρηστης με ορισμενα δικαιωματα ... οχι σαν αντμιν .. αρα σου ζηταει κωδικους του λογαριασμου αντμιν του υπολογιστη σου .. 

αυτό ή αυτό δηλαδή προτείνεις;

Δημοσ.

Με απλές λέξεις: Συνδέομαι στο ίντερνετ εδώ και χρόνια. Αρχικά είχα Windows όπου δεν θυμάμαι πως συνδεόμουν. Έπειτα έβαλα Ουμπούντου και συνδεόμουν όπως συνδεόσαστε όλοι. Έβαζα το στικάκι στον υπολογιστή και πληκτρολογούσα τον κωδικό. Το ίδιο πράγμα που συμβαίνει και στα κινητά. Επιλέγεις το ssid και βάζεις τον κωδικό. Ένας κωδικός, ένα πεδίο.

Το στικάκι μου είναι πολύ παλιό (wpn111 της netgear). Το ουμπούντου όμως το αναγνώριζε αυτόματα χωρίς να εγκαταστήσω driver.

Έβαλα windows 7 και κατέβασα (από το κινητό) το συγκεκριμένο driver που λέει "WPN111 Software Version 3.0 (Supports Win 7)" . Το εγκατέστησα, εμφανίστηκαν όλα τα ssid, έκανα κλικ στο δικό μου και είδα αυτό:

Ποιο είναι το User Name;

Πείτε καμία ιδέα γιατί θα τρελαθώ.

Κάτω από το router λέει

username:admin

password:τάδε

HEX=PSK-WPA:τάδε

WIRELESS PIN: τάδε

αλλά όλα αυτά πρέπει να είναι για την παραμετροποίηση της σύνδεσης. Είναι ok η σύνδεση.

Δοκίμασα admin για user name, έβαλα το όνομα χρήστη των windows αλλά τίποτα.

Τι μου ζητάει;

στο wireless δεν υπαρχει username εκτος αν μιλαμε για radius server.το user name και password απο κατω ειναι για να μπεις στο interface του ρουτερ οχι στο wireless.to psk-wpa ειναι ο default κωδικος του wireless.το wireless pin ειναι εναλλακτικο του password και σε πολλα ρουτερ μπορεις να συνδεθεις και με αυτο οπως και με wps.almost never used it οσο θυμαμαι.αυτο ειναι απλα θεμα windows.

οι drivers σωστοι ειναι.

φταινε τα windows .

Καποιος στην microsoft εν τω μεταξυ λεει βαλε τα στοιχεια του web interface του ρουτερ το οποιο πρεπει να ειναι πολυ ακυρο αφου το web interface δεν εχει καμια σχεση.

αυτό ή αυτό δηλαδή προτείνεις;

ελπιζω να μην εχεις πειραξει και τιποτα απο τα advanced sharing settings στα windows που βρισκονται στο network and sharing center.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο administrator. Το έβαλα manually. Βρίσκει το ρούτερ αλλά δεν συνδέεται. Ποια είναι τα properties της συνδεσης, security type, encryption type και τέτοια, που τα βρίσκω;

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο administrator. Το έβαλα manually. Βρίσκει το ρούτερ αλλά δεν συνδέεται. Ποια είναι τα properties της συνδεσης, security type, encryption type και τέτοια, που τα βρίσκω;

μπαινεις μεσα στο ρουτερ στο wireless που εχεις σεταρει και εκει βλεπεις τι εχεις βαλει.λογικα θα εχεις βαλει τιποτα wpa personal + tkip ή wpa2 personal + tkip or aes.αυτα θα πρεπει να βαλεις και οταν σεταρεις το router manually.

ελπιζω να παιξει ετσι.μετα με wps μονο αν υποστηριζει  καρτα και ρουτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...