denomizw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου, αλλά κλίνω προς το note 5. Το θέμα είναι ότι θα προτιμούσα αγορά από ελληνικό κατάστημα για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων, να εκδοθεί τιμολόγιο στο όνομά μου. Το note 5 το έχω βρει μόνο στο bestprice, αλλά το κατάστημα που το διαθέτει δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν αγοραστεί το note 5 από κατάστημα του εξωτερικού θα έχει θέματα με τις συχνότητες κ.λπ. στην Ελλάδα; Τιμολόγιο μπορεί να εκδοθεί για αγορά από το εξωτερικό; Ευχαριστώ.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μεταξυ των 2 εγω θα επερνα το nexus για το pure android,για την πολυ καλη μπαταρια,για τα υπεροχα στερεο ηχεια,γρηγορες αναβαθμισεις,εχει πολυ καλη καμερα κ οθονη,βεβαια κ το note εχει υπεροχη οθονη κ καμερα..Στα αλλα δεν ξερω να απαντησω 1
mp44christos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Nexus γτ ειναι nexus. Αν και μεταξι μας εγω θα επερνα το Moto x style. Υπαρχει μια προσφορα η 64γβ στα 400 δολαρια με bamboo! http://www.bhphotovideo.com/find/dealZone.jsp?utm_medium=Email%201607740&utm_campaign=DealZone&utm_source=BH%20160302&utm_content=Retail&utm_term=motorla-moto-x-pure-edition-64gb-smartphone
Belisarius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η λατρεία για τα Nexus είναι υπερβολική και έχει να κάνει μόνο και μόνο για τις αναβαθμίσεις. Αν θέλει κάποιος να είναι μόνιμα up to date και δεν αντέχει αλλιώς έχει λογική. Στη προκειμένη περίπτωση βέβαια το πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα του Note 5 και τι εγγύηση θα έχει. Μίλησε με την επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung για να στο ξεκαθαρίσουν. Αν υπήρχε κανονική διαθεσιμότητα δεν θα υπήρχε δίλημμα από την στιγμή που Note>everything αν κάποιος βολευτεί το πενάκι. Δυστυχώς η Samsung τα σκάτωσε τελείως με το 5άρι με την έλλειψη micro sd και την ακατανόητη επιλογή να μην το φέρει Ευρώπη.
Peiraias28 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Για μένα το note 5 είναι πιο μαζεμένα πολύ ομορφότερο από κολλήματα δεν θα δεις με των επεξεργαστή που φοράει με 4 ram αναβαθμίσεις θα πάρεις σίγουρα άλλες 2 φορές, καλύτερη κάμερα από μπαταρία είναι αρκετά καλό,αν κάτσεις και δεις βιντεακια στο YouTube θα δεις ότι είναι γρυγοροτερο. Και όπως και να το κάνουμε είναι από μόνο τους μια κατηγορία
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η λατρεία για τα Nexus είναι υπερβολική και έχει να κάνει μόνο και μόνο για τις αναβαθμίσεις. Αν θέλει κάποιος να είναι μόνιμα up to date και δεν αντέχει αλλιώς έχει λογική. Στη προκειμένη περίπτωση βέβαια το πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα του Note 5 και τι εγγύηση θα έχει. Μίλησε με την επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung για να στο ξεκαθαρίσουν. Αν υπήρχε κανονική διαθεσιμότητα δεν θα υπήρχε δίλημμα από την στιγμή που Note>everything αν κάποιος βολευτεί το πενάκι. Δυστυχώς η Samsung τα σκάτωσε τελείως με το 5άρι με την έλλειψη micro sd και την ακατανόητη επιλογή να μην το φέρει Ευρώπη. Δεν προσφερει μονο αναβαθμισεις το nexus 6p,εχει ενα λογισμικο που η σαμμυ δεν θα δει ποτε..Οχι οτι το note δεν ειναι κινηταρα αλλα για εμενα χιλιες φορες nexus κ χιλιες φορες 3 gb ram με λογισμικο/διαχειριση νεξους παρα 4 με λογισμικο/διαχειριση σαμμυ
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου, αλλά κλίνω προς το note 5. Το θέμα είναι ότι θα προτιμούσα αγορά από ελληνικό κατάστημα για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων, να εκδοθεί τιμολόγιο στο όνομά μου. Το note 5 το έχω βρει μόνο στο bestprice, αλλά το κατάστημα που το διαθέτει δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν αγοραστεί το note 5 από κατάστημα του εξωτερικού θα έχει θέματα με τις συχνότητες κ.λπ. στην Ελλάδα; Τιμολόγιο μπορεί να εκδοθεί για αγορά από το εξωτερικό; Ευχαριστώ. Δεν ξερω με το τιμολογιο τι παιζει που λες αλλα απο εξωτερικο υπαρχει το προβλημα των capital control για μεταφορα χρηματων ανω των 500ευρω το μηνα(αν θυμαμαι καλα και δεν εχει αλλαξει κατι). Εγω προσωπικα δεν θα σου πω παρε το ενα παρε το αλλο.Θα σου πω οτι προτιμησε απο Ελλαδα(ή εστω απο καταστηματα τυπου Amazon αν γινεται απο εξωτερικο)για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο στο θεμα εγγυησης(γιατι ηδη πριν την αγορα και εχεις ας το πουμε ψυχολογικα για το ποσο εμπιστο ειναι το καταστημα) γιατι ως γνωστον
heavyrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεταξυ των 2 εγω θα επερνα το nexus για το pure android,για την πολυ καλη μπαταρια,για τα υπεροχα στερεο ηχεια,γρηγορες αναβαθμισεις,εχει πολυ καλη καμερα κ οθονη,βεβαια κ το note εχει υπεροχη οθονη κ καμερα..Στα αλλα δεν ξερω να απαντησω Εγω προτεινω moto g3.... Εννοειται το note 5 δεν τιθεται θεμα συγκρισης.... (χωρις να σημαινει οτι το nexus 6p δεν ειναι ενα εξαιρετικο κινητο) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από heavyrain
enigma84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 nexus 6p. Αν εισάγεται επίσημα σε κάποια χώρα της ΕΕ το note 5 μπορείς να πατήσεις πάνω σε αυτό σε περίπτωση service αλλά όπως και να το κάνεις θέλει κυνήγι. Εκτός και αν πας μέσω amazon. Με το 6p παίρνεις συσκευή εξίσου όμορφη και καλοφτιαγμένη, με πολύ καλή κάμερα και πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Αν το Note το θέλεις για το πενάκι τότε δεν νομίζω να χρειάζεται να κοιτάς άλλες προτάσεις. Αλλιώς σαν εναλλακτική πρόταση από samsung που να έχει εγγύηση είναι το edge plus. Εγώ πάντως θα πήγαινα στο nexus.
denomizw Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μήπως γνωρίζετε αν το note 5 , που θα αγοραστεί από Γερμανία ή από Αγγλία, θα δουλεύει κανονικά με τις συχνότητες των ελληνικων εταιριών κινητής τηλεφωνίας και γενικώς τί είδους προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω αν το αγοράσω από αυτές τις χώρες;
ziaba Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μήπως γνωρίζετε αν το note 5 , που θα αγοραστεί από Γερμανία ή από Αγγλία, θα δουλεύει κανονικά με τις συχνότητες των ελληνικων εταιριών κινητής τηλεφωνίας και γενικώς τί είδους προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω αν το αγοράσω από αυτές τις χώρες; αφου εισαι ψημενος για το νοτε 5 γιατι ανοιξες το θεμα...? + μπορει να μην σε καλυπτει η εγγυηση εδω γιατι δεν εισαγετε στην ελλαδα
Belisarius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 αφου εισαι ψημενος για το νοτε 5 γιατι ανοιξες το θεμα...? + μπορει να μην σε καλυπτει η εγγυηση εδω γιατι δεν εισαγετε στην ελλαδα Με βάση τις οδηγίες της ΕΕ θα πρέπει να έχει εγγύηση απλά η επίσημη αντιπροσωπεία εδώ μπορεί να το στείλει έξω για επισκευή επειδή δεν έχει ανταλλακτικά για την συσκευή που δεν εισάγει. Καλό θα ήταν να ρωτήσει την αντιπροσωπεία αν και κάτι μπούρδες του στυλ δεν το καλύπτουμε είναι μόνο για να μας κοροϊδεύουν από την στιγμή που η συσκευή εισάγεται και πωλείται κανονικά εντός της ΕΕ. Ούτως ή αλλως πλέον οι συσκευές της Microsoft αν και εισάγονται κανονικά στέλνονται στο εξωτερικό για επισκευή οπότε δεν αλλάζει κάτι δραματικά εκτός απο το οτι θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερες μέρες σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής.
kostas8080 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Βγήκε και το samsung galaxy s7 που είναι κοντά στην τιμή του NOTE 5, Ρίξε μια ματιά
g2econdo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Έχω πάρει τηλέφωνο στην sumsung ήθελα να πάρω το c που θα έρθει Ευρώπη. Μου είπαν ότι όπου είναι το imei προέλευσης θα το στηλουν διότι εδώ δεν έχουν υλικά. Με την προϋπόθεση ότι είναι ευρωπαϊκό, αλλιώς δεν ασχολούνται καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα