Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους και σε ολες ονομαζομαι Χρηστος και θα ηθελα τη βοηθεια σας για να αναβαθμισω τον  υπολογιστη μου.Tον χρειαζομαι αποκλειστικα για παιχνιδια  απο το 2015 και μετα .Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι δυστυχως 300-350 ευρω.Θα εκτιμουσα να μου πειτε σοβαρες αποψεις επειδη ειμαι ανιδεος.Θα ηθελα να τρεχει τα παιχνιδια εαν γινεται τουλαχιστον στα 30 fps και πανω δεν με νοιαζει το 60, απο medium και πανω.Το τωρινο μου build ειναι το ακολουθο: 

memory:4096 ram

processor:intel core duo E8400 3.00GHZ

WINDOWS 8.1  64 BIT

καρτα γραφικων:AMD RADEON HD 6670 1GB 

ΑΝΑΛΥΣΗ οθονης¨1360/768

motherboard:Foxconn G31MX-K  

τροφοδοτικο εχω lattice 115-230V ,60/50hz 435 Watt MAX

Δεν με ενδιαφερει το overclock ή οι πολλες οθονες μονο 1 οθονη εχω και θελω.

http://www.expertreviews.co.uk/pcs/graphics-cards/50598/amd-radeon-hd-6670-review η καρτα γραφικων μου.  

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Επισης πειτε μου τη μπορω να κρατησω για να <<γλιτωσω>> λεφτα ευχαριστω!

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

PER.514616

PER.559645

PER.528707

PER.811577

και 10-20 για καμια ψυχτρα της προκοπης ...

κουτι , cdrom , κλπ απο τον υπολογιστη π εχεις παρε ..

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή αναλογία αν σκεφτείς ότι δεν συμπληρώσεις τη φορμα και λείπουν σημαντικά στοιχεία που βοηθούν στην δημιουργία προτάσεων.

• Like 1
Δημοσ.

ποια φορμα φιλε αφου τα εχω ολλα πει

εννοω οτι βλεπωντας αυτα που εχω προαναφερει δεν μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

Ποιό τροφοδοτικό έχεις? Ποιά παιχνίδια ακριβώς θες να παίζεις? Στα 350ευρω έχεις υπολογίσει και τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις αν πουλήσεις αυτά που θα αντικαταστάσεις?

Δημοσ.

τα παιχνιδια witcher 3 fallout 4  και αυτα που θα βγαινουν μετα, τι να πουλησω δεν ξερω γιαυτο ζηταω βοηθεια(και δεν νομιζω να εχω κατι που αξιζει  να πουληθει ή να το παρει καποιος)  επισης τροφοδοτικο εχω lattice 115-230V ,60/50hz 435 Watt MAX

Δημοσ.

Δυστυχως τα παιχνιδια που θες να παιζεις εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις και δεν υπαρχει τιποτα σε αυτο το budget που εστω και να πλησιαζει.
Ουσιαστικα θες πανω απο τα διπλα μονο για να πιασεις τις ελαχιστες απαιτησεις.
Το τροφοδοτικο που εχεις δεν το γνωριζω αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι καποιο No Name generic που δεν αξιζει ουτε 5 ευρω. 
Ακομα κι αν κανω λαθος θες μεγαλυτερο και ποιοτικο ετσι κι αλλιως.
Τα πραγματα που εχεις  μπορουν να πουληθουν περιπου 60-80 ευρω οποτε το budget σου ανεβαινει στα 430 ευρω περιπου.
Με αυτα τα χρηματα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κανενα σετακι μεταχειρισμενα σε καλη τιμη και να κανεις την δουλεια σου.
Θα χρειαστεις οπωσδηποτε ενα καλο τροφοδοτικο (περιπου 50ευρω μεταχειρισμενο), μια μητρικη, εναν παλιο i7, 8GB μνημη (250-300 ευρω)  και μια GTX 760 η 660 αν βρεις κατω απο 120 ευρω.

Δημοσ.

Με ενα τετοιο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/626404-i7-920-sabertooth-x58/ (δεν δουλευουν τα 2 απο τα 6 RAM slots αλλα και με τα 4 εισαι μια χαρα) + 45 ευρω 8GB RAM (καινουριες 2Χ4GB G.Skill Ripjaws, με 30-35ευρω βρισκεις και μεταχειρισμενες) +   Link.png Site: τροφοδοτικο

+ Link.png Site: καρταγραφικων 

παιζεις Witcher 3

Παρε πρωτα μητρικη, επεξεργαστη, μνημες και τροφοδοτικο και παρε την καρτα γραφικων μολις πουλησεις τα παλια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...