FLIMIT Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα....χθες εβαλα τα 10αρια 64bit τα pro Παταω τερματισμο κανονικα και ολα κομπλέ... οταν παταω το power τοu laptop και παει να ανοιξει φτανει μεχρι το σηματακι των windows με τα 4 γαλαζια τετραγωνα και μετα σβηνει. Οταν ξαναπαταω το Power τοτε λειτουργει και ανοιγει κανονικα.... Δηλαδη ανοιγει παντα με την 2η.... Αυτο μου το κανει συνεχεια ..... Εχει κανεις καμια ιδεα? Με τα 7αρια δεν ειχα ποτε τετοια προβλημα
EASolutions Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν εχει φορτωθει καποιος driver .. πιο πιθανων της μητρικης driver
FLIMIT Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 http://support.lenovo.com/gr/el/products/laptops%20and%20netbooks/lenovo%20y%20series%20laptops/y50%2070%20notebook%20lenovo?beta=false Απο εδω παντως και το Chipset management interface driver (ΙΜΕΙ) και το Intel Chipset Driver τα εχω εγκαταστησει τι μπορει να πηγαινει στραβα κατα την 1η εκκινηση και οχι κατα τη 2η παντα?
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Θα σου έλεγα να κάνεις ενα repair με το cd των windows και δοκίμασε να δεις αν σε safe mode μπαίνει κατευθείαν ή σου κανει τα ίδια
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εμένα μου το έκανε και με τα win8.1 εξ αρχής (Lenovo z50-70).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα