aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Γεια σας,έχω ένα πρόβλημα με την αλλαγή απο Cyta σε Wind που έκανα.Πριν ένα χρόνο περίπου έβαλα Cyta γιατί είχε μια αρκετά καλή προσφορά.Τώρα άλλαξα πάλι και αποφάσισα να πάω στην Wind μιας και η προσφορά έληξε και θα έπρεπε να πληρώνω παραπάνω στην Cyta.Το πρόβλημα είναι πως σήμερα που έγινε η ενεργοποίηση στην Wind δεν έχω πλέον τηλέφωνο,το internet λειτουργεί κανονικά όμως.Θυμάμαι πως όταν είχα βάλει Cyta ο τεχνικός που είχε έρθει για την εγκατάσταση είχε αλλάξει κάτι στην πρίζα και είχε χωρίσει το καλώδιο που έβγαινε από την πρίζα και το σύνδεσε μετά ξεχωριστά στο modem σε ένα που έλεγε phone και το άλλο που είναι το adsl.Ξέρω πως η Cyta χρησιμοποιεί Voip το θέμα τώρα είναι πως μπορώ να το επαναφέρω χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω κάποιο τεχνικό.Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται και αν ναι αν γίνεται εύκολα?
aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Wind αλλά έχω το modem της Cyta ακόμα γιατί μου είπαν και στην Cyta και στην Wind πως θα λειτουργούσε.
soteras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το θέμα ειναι απλό ενωσε τα καλωδια οπως πριν η την εξοδο phone με ενα καλωδιο βαλτο στην αλλη μερια της μπριζας και ολα κομπλε
aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το θέμα ειναι απλό ενωσε τα καλωδια οπως πριν η την εξοδο phone με ενα καλωδιο βαλτο στην αλλη μερια της μπριζας και ολα κομπλε Δεν κατάλαβα.Τι ακριβώς εννοείς?
soteras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Λοιπον η Wind μεσα στο κουτακι ειχε ενα φιλτρο που εχει εξοδο αδσλ και phone.Η μπριζα η μια μερια δουλευει στον τοιχο η αλλη οχι εε ι μερια που δουλευει θα παρεις ενα καλωδιακη θα μπει στο φιλτρο και η μερια που λεει phone θα παει στο πριζακι στη μερια που δεν δουλευει και το αδσλ στο ρουτερ πανω
aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και για τα δυο.Να προσθέσω κιόλας πως δοκίμασα το τηλέφωνο απευθείας στην πρίζα και ούτε έτσι λειτουργούσε.
aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Λοιπον η Wind μεσα στο κουτακι ειχε ενα φιλτρο που εχει εξοδο αδσλ και phone.Η μπριζα η μια μερια δουλευει στον τοιχο η αλλη οχι εε ι μερια που δουλευει θα παρεις ενα καλωδιακη θα μπει στο φιλτρο και η μερια που λεει phone θα παει στο πριζακι στη μερια που δεν δουλευει και το αδσλ στο ρουτερ πανω Η πρίζα έχει μόνο μια έξοδο όποτε δεν μπορώ να το συνδέσω έτσι όπως λες ή αν κατάλαβα εγώ κάτι λάθος... ουτε ιντερνετ ουτε τηλ δεν εχεις Έχω internet όπως έχω αναφέρει και παραπάνω...τηλέφωνο δεν έχω!
bill2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μπες www.foritotita.gr και δες που ειναι ο αριθμος σου και αν μπορεις πες μου τι led ειναι αναμενα πανω στο ρουτερ
aTOMic_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μπες www.foritotita.gr και δες που ειναι ο αριθμος σου και αν μπορεις πες μου τι led ειναι αναμενα πανω στο ρουτερ Μπήκα στην Wind με βγάζει...για τα led δεν μπορώ να σου πω αυτήν την στιγμή μιας και λείπω από το σπίτι. καλα ξεμπερδέματα με την wind Τόσα χρόνια Wind είχα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τελικά άλλαξα διότι ήταν ακριβή.
navigator0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μαλλον πανω στη μεταβαση κατι δεν εγινε σωστα. Απο ταχυτητα τι πιανει το router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα