Lam13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εγω με το συστημα της υπογραφης μου παιζω αλλα ειτε το εχω low ειτε high.τρωει κολληματα..η gpu δεν δινει το 100% το κοιταξα..επισης το παιχνιδι δεν περναει μεσα στο προγραμμα της nvidia experience να το αναγνωρισει παρολο που κατεβασα τους drivers που συγκαταλεγεται και το συγκεκριμενο παιχνιδι.εχετε καμια λυση η καποιος αλλος εχει κατι παρομοιο?φταιει οτι ειναι beta τι να πω...
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Φταίει ότι το όποιο νήμα που θέλει να κάνει δουλειά τρέχει ανεξέλεγκτα χωρίς να "συνεννοηθεί" με τα υπόλοιπα,όσο ποιο γρήγορα τρέχει σε σχέση με τα υπόλοιπα τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα που προκαλεί. Βάλε της ρυθμίσεις όσο ποιο ψιλά μπορείς για να τερματίσει η κάρτα γραφικών έτσι τα νήματα θα τρέχουν ποιο χαλαρά και θα είναι ποιο μικρές οι πιθανότητες να ξεφύγει κάποιο νήμα. 1
arrows Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε εμένα δεν υπάρχει κάποια επιλογή στο store να το κατεβάσω, έχει ένα μύνημα οτι τα windows χρειάζονται αναβάθμιση έχοντας κάποιο λινκ κατεβάζω μια εφαρμογή απο αυτό το λινκ και αναφέρει οτι δεν υποστηρίζεται η γλώσσα του λειτουργικού Το windows update to έχω ανοικτό και ενημερωμένο μέχρι και το χθεσινό update και τα specs του υπολογιστή είναι παραπάνω απο επακρή δε ξέρω έχω μπλέξει καμια ιδέα (windows γνήσια)
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μερικοί λένε να καθαρίσεις την cache του store και να κάνεις update και το ίδιο αφού δεν κάνει μέσου win update (ναι ξέρω... ) Δοκίμασε να φτιάξεις και άλλο account και να μπεις με αυτό. (Τέλος υπάρχει και σε torrent) 1
arrows Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Επειδή άκρη δεν έβγαλα το κατέβασα και απο torrent και εχω ενα αρχείο 19gb τύπου appx τό οποίο ούτε iso είναι ούτε δεν καταλαβαίνω τι να το κάνω, κάτι βιντεάκια που βρήκα στο youtube δεν καταλαβαίνω τι να κάνω ακριβώς
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Windows store app- Click your Start menu button and type "gpedit.msc" - Under "Computer Configuration" navigate to: Administrative Templates, Windows Components, then click "App Package Deployment" - Enable the 4 top settings, starting with "Allow deployment operations in specific profiles" - Click your start menu again and type "Settings" - Click "Update & Security" (last item on bottom row to the right) - Select "For developers" and make sure the Developer mode radio button is selected - Open Powershell with Administrator permissions (UAC) - Run: "Set-ExecutionPolicy Unrestricted" and type "A", then hit Enter - Run: "cd X:\Path\to\Microsoft.ApexPG_1.0.6.0_x64__8wekyb3d8bbwe" Example: "cd X:\Users\Roger\Downloads\Microsoft.ApexPG_1.0.6.0_x64__8wekyb3d8bbwe" - Run: "Add-AppxPackage -Register AppxManifest.xml" Εννοείτε την διαδρομή την αλλάζεις σε όπου έβαλες τον φάκελο,αν δεν το κατάλαβες ο φάκελος κανονικά είναι Microsoft.ApexPG_1.0.6.0_x64__8wekyb3d8bbwe ,εσύ μπορείς να αλλάξεις όνομα στο φάκελο ή να αλλάξεις της εντολές αναλόγως. Αν εσένα είναι ένα αρχείο λογικά είναι συμπιεσμένο οπότε δοκίμασε να το ανοίξεις με winrar 7zip κτλ. 1
arrows Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 θα το δοκιμάσω φίλε ευχαριστώ anyway το έχω αποσυμπιέσει 1 αρχείο είναι 19gb μορφής appx
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μόλις συνειδητοποίησα ότι μου τερματίζει την 8άρα RAM. Πάμε για άλλα 8, δηλαδή, εξαιτίας ενός μέτριου παιχνιδιού...
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μόλις συνειδητοποίησα ότι μου τερματίζει την 8άρα RAM. Πάμε για άλλα 8, δηλαδή, εξαιτίας ενός μέτριου παιχνιδιού... Δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι που ξεπερναει τα 8gb ram και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει και ο ορος ''μετριο παιχνιδι'' απο την στιγμη που μιλαμε για beta.....
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά μπορείς να το βάλεις σε όποιον δίσκο θες τελικά. Τώρα για D/L speed δεν ξέρω να σου πω. Πρώτη φορά κατεβάζω κάτι τόσο μεγάλο από το store και πάει τέζα στα 5.5MB/s. Αυτό πως το κάνουμε με τα παιχνίδια από ο store? γιατί στον 120άρι ssd δεν.... άκυρο το βρήκα.
DjAde Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 απο οτι ειδα εβγαλε update στο store βρηκε κανεις τι "φτιαχνει" ?
Lam13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 απο οτι ειδα εβγαλε update στο store βρηκε κανεις τι "φτιαχνει" ? τα update γινονται αυτοματα?
DjAde Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εγω μπηκα στο store και μου εβγαλε update δεν ξερω αν υπαρχει επιλογη να γινεται αυτοματα
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το κατεβάζω αμέσως...Thanks! edit: Για το χάλι που έχουν τα νήματα μια φορά δεν έκανε τίποτα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από TheELF
DjAde Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 οντως και καπου ειδα οτι φτιανχει το cpu utilization αλλα @@@ παλι σε ενα core τρεχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα