tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τελικα απ'οτι βλέπω μονο xbox 1 και elite μπορεις να χρησιμοποιησεις. Εμενα το rumblepad2 δεν το αναγνωρίζει με τίποτα. Κρίμα.
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ρε παιδια help λιγο μολης πηρα το καινουριο update που ξεκλειδωνει το frame rate στο forza και σε ολα τα games του playstore, απο που το ενεργοποιω? τι πρεπει να κανω? στις ρυθμηυσεις του forza για παραδειγμα να βαλω dynamic? Και πειτε μου αν μπορειτε και ενα προγραμμα να βλεπω τα fps στο forza γιατι με το fraps δε μπορω
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδια επειδη κατεβασα το game απ το playstore αν θελω να το απεγκαταστησω μετα που θα βρισκω το setup?? καθε φορα θα πρεπει να το κατεβαζω? Για παραδειγμα μπορει να κανω φορματ, δεν υπαρχει καποιο backup του setup για να το κρατησω στον εξωτερικο?Πάρε τον φάκελο όπως είναι και κάνε τον αντιγραφή,αν θες κάντου και συμπίεση με 7zip,winrar.Με το Powershell μπορείς να το κάνεις ξανά "εγκατάσταση" ,ουσιαστικά απλά του λες που είναι ο φάκελος. http://superuser.com/questions/983986/install-windows-store-app-itself Ρε παιδια help λιγο μολης πηρα το καινουριο update που ξεκλειδωνει το frame rate στο forza και σε ολα τα games του playstore, απο που το ενεργοποιω? τι πρεπει να κανω? στις ρυθμηυσεις του forza για παραδειγμα να βαλω dynamic? Και πειτε μου αν μπορειτε και ενα προγραμμα να βλεπω τα fps στο forza γιατι με το fraps δε μπορω Το update μόνο του δεν κάνει τίποτα,απλά προσφέρει τους devs την δυνατότητα να το δουλέψουν,περιμένουμε δηλαδή update και από την turn10. dxtory τελευταία beta δείχνει fps μια χαρά. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τελικα απ'οτι βλέπω μονο xbox 1 και elite μπορεις να χρησιμοποιησεις. Εμενα το rumblepad2 δεν το αναγνωρίζει με τίποτα. Κρίμα. Mε τον ανταπτορα του xbox360 δουλευουν και τα joystick του 360..Ετσι παιζω εγω γιατι το εδωσα το xb1..Αλλα ναι 3rd party οχι.. Όπως είπα εμένα το dualshock 3 μια χαρά δουλεύει.. Βγηκε mod ή ποια μεθοδο χρησιμοποιησες; To DS4 μεσω BT εμενα δεν δουλευει ειναι το μονο παιχνιδι που εχω θεμα..
kgian Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χρησιμοποιώ τον scp driver http://emulation-general.wikia.com/wiki/SCP_Driver_Package για το dualshock.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Και εγω αυτον χρησιμοποιω αλλα δεν δουλευε..Weird.. Σε κανενα αλλο game δεν ειχα θεμα..
liakjim Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ειναι παρα πολυ καλο!!!καμια σχεση σε αίσθηση με project cars και assetto corsa.... Κακώς τα βάζεις στην ίδια πρόταση αυτά. Το AC είναι sim. Το PCars είναι wannabe sim . Τελικά δεν είναι. 4
aliakas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εγώ περιμένω την υποστήριξη της τιμονιερας μου για να ασχοληθώ με το game με το ps3 controller μου δεν το ευχαριστιέμαι 100%
liakjim Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εγώ περιμένω την υποστήριξη της τιμονιερας μου για να ασχοληθώ με το game με το ps3 controller μου δεν το ευχαριστιέμαι 100% Τι σε να κάνει να πιστεύεις ότι θα το ευχαριστηθείς με τιμονιέρα? Ελπίζω να διαψευστώ. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το παιχνίδι δεν αξίζει μέχρι να το διορθώσουν. Είναι απλά unplayble έχει μικρό κολλήματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα, το project cars μου το τρέχει νεράκι από την άλλη μιλάμε για εντελώς smooth εμπειρία και όλα στα ultra σε 1080p, καμία σχέση με το forza, έχει πολύ δουλειά ακόμα σε αναμονή για κάποιο αξιόλογο fix update γιατί racing τίτλος με lag έστω και μικρό απλα δεν υφιστατε
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Άστα να πάνε δουλεύουν και για/με την MS και τα νήματα του παιχνιδιού είναι πέρα βρέχει. Έχουν το κεντρικό νήμα,ή τέλος πάντων αυτό που κάνει την περισσότερη δουλειά, να τρέχει ανεξέλεγκτα (στης κονσόλες περιορίζεται λόγου πυρήνα) και έτσι συχνά πυκνά τα υπόλοιπα νήματα δεν προλαβαίνουν να του δώσουν τα δεδομένα που χρειάζεται για να συνεχίσει με αποτέλεσμα να περιμένει... (stutter) χώρια που όλα τα νήματα τρέχουν σε ένα πυρήνα,αλλά και αυτό αναγκαστικά μπας και περιοριστεί λιγάκι το εν λόγου νήμα και τρέχει λίγο ποιο αργά,κοινός ό,τι νάνε. Για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν αλλά τους κολλάει στην Loading screen 1
dimyok Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 3 φορες το εχω κανει resume το ρημαδι απο το store , στο τελος θα το κατεβασω σε torrent ε αι σιχτιρ πια μου τα χει πρηξει οτι δεν βρισκει χωρο ενω του χω δωσει 40 gb για το download
aliakas Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τι σε να κάνει να πιστεύεις ότι θα το ευχαριστηθείς με τιμονιέρα? Ελπίζω να διαψευστώ. κοίτα αν κάνουν ένα καλό ffb δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα να το απολαύσω εξάλλου το game είναι fun to play γιατί όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα