Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6: Apex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα κάνει κάποια μικρά κολληματάκια και συγκεκριμένα στην πίστα Rio. Το παιχνίδι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη και ευτυχώς χρόνος υπάρχει αφού η beta θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι όπως φαίνεται.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια εχει graphic options πουθενα εκτος απο τα κλασσικα στα options που βλεπω?Εχει 3 επιλογες ολες και ολες χωρις ΑΑ settings.Ειδα οτι ο psycho εχει 4χmsaa και δε ξερω που την βρηκε αυτην την επιλογη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ είναι δυνατόν με το σύστημα που έχω να μου έχει ξεσκιστει στα frame drop στη πρώτη πίστα στo rio συγκεκριμένα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις γραφικων που έπαιξα που τα έχει όλα dynamic είχα πολλά frame drops καποια κοληματακια θα ελεγα καλυτερα ελαφρυας μορφής αλλά ενοχλούν έως ένα βαθμο κατά το gameplay αν και μετα που ρυθμησα απ τα γραφικα εως 60fps σαν να εστρωσε, παίζω σε 1080p monitor 60hz, το project cars μου το παίζει "νερό" παρόλα αυτά, συμβαίνει και σε εσας αυτό με το forza?

Δημοσ.

attachicon.gif13214544_10154075465616070_1878410176_o.jpg

Παιδες γιατί μου το βγάζει αυτό ? Είναι δυνατόν ?

Αυτη ειναι η GPU μου Msi R-7870  Twin Frozr III 

Δεν του φτανουν τα  2 Gb vram η εχεις καποια ρυθμιση που δεν τα βλεπει σωστα ; Μηπως βλεπει την onboard vga. To βαζω και εγω απο περιεργεια να δω το demo :P .

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η vram αυτό που βγάζει είναι λόγου driver,δεν υποστηρίζει κάτι που χρειάζεται το παιχνίδι

(μάλλον το dx12; ) ,δες αν υπάρχει ποιο νέα έκδοση ή αν έχεις την τελευταία κάνε uninstall με το udd

και πέρνα τον ξανά.

Δημοσ.

Το δοκίμασα. Με τα γραφικά στο αυτόματο έχει κάποια αρκετά κολλήματα. Όταν το γύρισα σε χειροκίνητο 60fps και διάλεξα λίγο επιλογές πήγε πολύ πολύ καλύτερα με λίγα μικρά κολληματάκια. Το dualshock 3 δουλεύει μια χαρά με δόνηση και όλα. 

GTX 950 και i3 6100.

Δημοσ.

Άντε να βγάλουν update, να δουλέψει το G-Sync επιτέλους, να ξεκλειδώσει και το frame-rate..

Τον ήπιε και σ' αυτό η πράσινη..Καλά πάμε..

Δημοσ.

Παιδια επειδη κατεβασα το game απ το playstore αν θελω να το απεγκαταστησω μετα που θα βρισκω το setup?? καθε φορα θα πρεπει να το κατεβαζω? Για παραδειγμα μπορει να κανω φορματ, δεν υπαρχει καποιο backup του setup για να το κρατησω στον εξωτερικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...