Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6: Apex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερερει κανεις πως μπορουμε να πειραξουμε καπια xml αρχεια του παιχνιδιου?

δλδ να αποκτησουμε access γτ καθε φορα που παω να αλλαξω καπιες τιμες τρωω ακυρο.

(μπας και το καταφερω να τρεξει σε g3258)

Δημοσ.

Έχω ι3 6100 skylake και gtx950 με τους τελευταιους drivers 365.10. Το dxdiag μου βγάζει ότι έχω dx12 αλλά το παιχνίδι δεν μου δίνει δυνατότητα να κατέβει. Τι φταίει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σας βλέπω όλους με χειριστήρια.Να τολμήσω να ρωτήσω αν υποστηρίζει πληκτρολόγιο;  :-(

Φυσικά και υποστηρίζει. Αλλά δεν γίνεται να παίξεις με αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα σχετικά παλαιότερο driver έτρεξα το dxdiag και αναφέρει σαν DirectX version 11.2

Εγκατέστησα τους τελευταίους και το version άλλαξε σε 11,3 οπότε πιθανόν να έχεις δίκιο αν και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Nvidia φαίνεται να το υποστηρίζει... Περίεργα πράγματα...

Για να συνεχίσω στο θέμα μου, το πρωι που πήγα στην δουλειά και τσέκαρα το laptop με dxdiag όντως δείχνει dx12 την κάρτα οπότε μάλλον αυτό φταίει που δεν αφήνει να το κατεβάσω στο desktop...

Όμως σύμφωνα με λίγο googling ανακάλυψα παλαιότερη ανακοίνωση της Nvidia όπου στις Fermi based κάρτες (όπως η δικιά μου) θα δοθεί driver για την ενεργοποίηση του dx12 κάποια στιγμή αργότερα...

Δημοσ.

Εγώ υποθέτω πως δεν με αφήνει γιατί μπαίνω στον υπολογιστή με remote desktop. To βράδυ που θα πάω σπίτι και θα δοκιμάσω απευθείας θέλω να πιστεύω πως θα με αφήσει...

Δημοσ.

Το κατεβαζω μολης τωρα απ το playstore μιας και εμαθα τα νεα δηλωνω καταενθουσιασμενος, παιδια ξερουμε αν παιζει free online η beta?

Δημοσ.

Τελικά όντως έφταιγε το Remote Desktop. Όταν έκατσα στον υπολογιστή έβγαλε επιλογή και κατέβηκε. Τώρα δοκιμή το βράδυ.

Δημοσ.

Πάντως έχει κάτι ψιλοκολληματάκια, δεν είναι νερό, φαντάζομαι φταίει το γεγονός ότι δεν τρέχει σε πραγματικό fullscreen το παιχνίδι και φυσικά στην δικιά μου περίπτωση που δεν δουλεύει το G-Sync. Θέλω να τσεκάρω και την Vram, γιατί παίζω σε 1440P + 4xMSAA, μήπως και ξεμένω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...