spartan29gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Θα φέρουν και τα καινούρια forza στο pc ; Απο εδω και στο εξης ολλα θα βγαινουν στο PC (το επομενο που θα ανακοινωθει θα ειναι το horizon 3)
Μαγειρας Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το εβαλα κ γω τελικα!πολυ καλο μου φαινεται..για πρωτη επαφή με Forza γενικα..αλλα θελω την τιμονιέρα μου δε μπορω με χειριστήριο!
bad_freddy Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημέρα. να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψουμε τον περιορισμό του store που δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις καν το game λόγω specs? Μου φαίνεται απίστευτο να μην με αφήνει να βάλω το παιχνίδι στο desktop (Q6600, gtx 460, 6gb ram) που ενδεχομένως να είναι κάπως playable και να με αφήνει στο medium/low ranged laptop μου (AMD FX-7500, R7 m260dx, 4gb ram) όπου χωρίς βέβαια να το εχω δοκιμάσει είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν θα παίζει αποδεκτά σε οτιδήποτε ρυθμίσεις...
Μαγειρας Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Και εμενα δεν με άφηνε απλα ηθελε update drivers κάρτας
GIOVINCO Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 @bad_freddy μηπως παιζει ρολο το οτι ειναι dx12? ωραια η επιλογη στα γραφικα να επιλεγεις το frame rate που θες και να φτιαχνει μονο του τις ιδανικες ρυθμισεις βαση hardware
bad_freddy Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Και εμενα δεν με άφηνε απλα ηθελε update drivers κάρτας Το ανέφερε κάπου? Μην αναβαθμίζω άδικα drivers γιατι πριν κανένα εξάμηνο είχα θέμα με τους τελευταίους με συνεχόμενα "driver stop responding" και αναγκαστικά έκανα rollback σε παλαιότερη έκδοση για να μην εχω θέμα. @bad_freddy μηπως παιζει ρολο το οτι ειναι dx12? ωραια η επιλογη στα γραφικα να επιλεγεις το frame rate που θες και να φτιαχνει μονο του τις ιδανικες ρυθμισεις βαση hardware Δεν νομίζω άλλωστε απ οσο ξέρω όλες οι DX11 κάρτες είναι και DX12 compatible...
mclein Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 τα win 10, ειναι ακομη free ή πρεπει να αγορασω καποιο licence ? sorry για το off απλως πιστευα θα μεινω 2-3 χρονια ακομη με τα 7 που με βολευουν στο οικιακο
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το παιχνιδι απλα τα σπαει.. Εφτιαξα λιγο και τα deadzones στο joystick οπως με βολευουν και το χαιρομαι πραγματικα οπως το ονειρευομουν να το παιξω μια μερα οταν το επαιζα στο xbox.. Μπραβο και παλι μπραβο στην Turn10.. Τρομερη δουλεια..
nikos5800 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το ανέφερε κάπου? Μην αναβαθμίζω άδικα drivers γιατι πριν κανένα εξάμηνο είχα θέμα με τους τελευταίους με συνεχόμενα "driver stop responding" και αναγκαστικά έκανα rollback σε παλαιότερη έκδοση για να μην εχω θέμα. Δεν νομίζω άλλωστε απ οσο ξέρω όλες οι DX11 κάρτες είναι και DX12 compatible... όχι φιλέ μου η gtx460 δεν υποστηρίζει dx12 για να το διαπιστώσεις και μόνος σου Γράψε στην αναζήτηση dxdiag και δες και μόνος σου ποια εκδοση DX εχεις
bad_freddy Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 όχι φιλέ μου η gtx460 δεν υποστηρίζει dx12 για να το διαπιστώσεις και μόνος σου Γράψε στην αναζήτηση dxdiag και δες και μόνος σου ποια εκδοση DX εχεις Επειδή είχα σχετικά παλαιότερο driver έτρεξα το dxdiag και αναφέρει σαν DirectX version 11.2 Εγκατέστησα τους τελευταίους και το version άλλαξε σε 11,3 οπότε πιθανόν να έχεις δίκιο αν και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Nvidia φαίνεται να το υποστηρίζει... Περίεργα πράγματα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Επιτέλους ένα DX12 παιχνίδι με καλό performance. Το μόνο που του λείπει είναι unlocked frame-rate, επιλογή για V-Sync Off και υποστήριξη για G-Sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα