Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6: Apex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα ps3 controller μεσω Ds3Tool με xinput-Xbox 360 Controller Emulator αλλα τίποτα δυστηχως πρώτη φορά τετοιο πρόβλημα!

Επισης δεν δουλεύει το msi afterburner για να βλεπω fps + cpu/gpu usage

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα ps3 controller μεσω Ds3Tool με xinput-Xbox 360 Controller Emulator αλλα τίποτα δυστηχως πρώτη φορά τετοιο πρόβλημα!

Επισης δεν δουλεύει το msi afterburner για να βλεπω fps + cpu/gpu usage

λογω οτι ειναι dx12 το game...σε καποιο θρεντ ενος game εχουν ποσταρει αλλες λυσεις για να βλεπεις τα fps..

Υ.Γ. καλο θα ηταν να γινει ενας οδηγος με προγραμματα fps των dx12 και να μεινει sticked

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παίζω με το ps3 controller μιας και η g25 δεν αναγνωριζεται προς το παρόν

απ ότι κατάλαβα το game έχει ενεργοποιημενα κάποια assist γιατί έχω την εντύπωση ότι πατάει μόνο του φρένο

ξέρει κανείς πώς βγαίνουν τα assist ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ παίζω με το ps3 controller μιας και η g25 δεν αναγνωριζεται προς το παρόν

απ ότι κατάλαβα το game έχει ενεργοποιημενα κάποια assist γιατί έχω την εντύπωση ότι πατάει μόνο του φρένο

ξέρει κανείς πώς βγαίνουν τα assist ?

Στο μενού πριν ξεκινήσεις τον αγώνα μπορείς να βγάλεις βοήθειες. Πως κατάφερες να παίξεις με το ps3 gamepad? Έκανες κάτι συγκεκριμένο ή απλά έπαιξε από μόνο του;

EDIT: To παιχνίδι τα σπάει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έχουμε τζάμπα!

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.

Πως κατάφερες να παίξεις με το ps3 gamepad? Έκανες κάτι συγκεκριμένο ή απλά έπαιξε από μόνο του;

εμένα ναι κανονικά το είδε αλλά πρέπει να κάνεις ότι λέει ο πιτσιρικάς στο video

https://www.youtube.com/watch?v=RGFX2ibq4Tw

εννοείτε ότι το έχεις συνδεδεμένο με το usb στο pc

πάντως για λίγο πιο σοβαρό παίξιμο η τιμονιερα επιβάλλεται 

To παιχνίδι τα σπάει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έχουμε τζάμπα!

έχουν βάλει λίγες πίστες ξέρουν τι κάνουν :P

Aπο performance διάβασα πως τρέχει καλά

ναι όντος στο 6αετιας pc μου (i7 920, ati 7950 12g ram) τρέχει νερό 

• Like 2
Δημοσ.

έχουν βάλει λίγες πίστες ξέρουν τι κάνουν :P

Ετσι ακριβως.. Εχει να πεσει car pack και DLC επι πληρωμη που θα παει συννεφο.. Αλλα χαλαλι.. Forza σε pc και σε 4k, σαν ψεμα μου φαινεται..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το game τα σπάει. Άψογο optimization, εξαιρετικός χειρισμός, πανέμορφα γραφικά. Μπράβο, χίλια μπράβο.

Δημοσ.

Κανεις στο Forza tuning και build στα αμάξια εσεις που το ξέρετε απο x1;η ειναι σαν το pcars ;;

Ναι τα κάνεις όλα αυτά στην full έκδοση. 

Παιδιά το παιχνίδι είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο στο PC! Εδώ όντως λες ότι το dx12 αξίζει! Μακάρι να λέγαμε τα ίδια και για το Gears και το Break  :P

Δημοσ.

Παιδιά το game τα σπάει. Άψογο optimization, εξαιρετικός χειρισμός, πανέμορφα γραφικά. Μπράβο, χίλια μπράβο.

windows store και καλο optimization,

μωρέ μπραβο

η *** το store μου βγαζει we encounter eror στο log in (βλέπω το αντιμετωπισαν και αλλοι) και δε μπορώ να το δοκιμασω προς το παρον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...