dimitris21gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 DEFAULT INSTALL LOCATION: To see where the game will install as default, press the Windows key, type “Storage” and then select ‘Storage.’ Here you can choose which drive apps will save to by default. Το λέει και στην περιγραφή του forza. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 DEFAULT INSTALL LOCATION: To see where the game will install as default, press the Windows key, type “Storage” and then select ‘Storage.’ Here you can choose which drive apps will save to by default. Το λέει και στην περιγραφή του forza. Ναι αλλα και παλι δεν διαχωριζει το installation package απο το install λογικα,το GoW π.χ μια που τον κατεβασε στο C και μια που το εκανε install εκει χωρις να ρωτησει.. Οπου βαλεις το ενα θα μπει κ το αλλο.. Π.χ εγω θελω το installation package να κατεβαινει οπου θελω εγω και να κανω install στον C ή στον D που ειναι SSD.. nm θα το τσεκαρω thnx
DjAde Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδια δεν ξερω τι λετε για το window store. Αλλα πριν λιγες ωρες εστειλα παραπονα στην ms οτι δεν με αφηνει καν να κατεβασω το game λογο χαμηλων spec και τωρα που δοκιμασα, μετα απο απειρες προσπαθειες, επιτελους με αφησε να το κατεβασω!!!
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Θετικές εντυπώσεις κι από μένα. Επιτέλους βλέπουμε το Forza όπως πραγματικά του αξίζει! Τα μόνα αρνητικά που βρήκα ήταν flickering σκιών σε νυχτερινούς αγώνες και δυο-τρία ελαφρά stutters εδώ κι εκεί. Λογικά είναι θέμα drivers μέχρι να ωριμάσουν λίγο. Μακάρι να πάρουμε σύντομα το full πακέτο.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μεγάλες στιγμές οι πισάδες! Κρίμα που με ηλιθιότητες μας αποτρέπουν αρκετούς.Αυτά με τα installation folders όσο αστεία και απλά και να ακούγονται, για κάποιον που έχει έναν 120ρη ssd για παράδειγμα είναι αποτρεπτικός παράγοντας.
dimitris21gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όντως πολύ καλό. Πολύ ικανοποιημένος από μια πρώτη ματιά. Κρίμα όμως που δεν βλέπει το trust gamepad που έχω τώρα μέχρι να μου έρθει το x360 controller και αναγκάζομαι να παίζω με πληκτρολόγιο.
dimitris21gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 την g25 να την βλέπει άραγε ? Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά κάπου είχα δει ότι wheel support θα έχει μετά από κάποια μελλοντικά updates.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 δοκιμασε κανεις την beta? πηγα στο store και δν με αφηνει λεει to use this app youll need a device with more features λογικα το λεει λογο χαμηλου cpu(ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ) Η ms φταιει που εχεις επεξεργαστη κατω απο τα Minimum και σου ριχνει ακυρο???(αν ειναι για αυτο το λογο). Το εχουμε πει για τον εν λογω επεξεργαστη οτι ηταν τιμιος για τα χρηματα του και τις δυνατοτητες του σε oc αλλα και σε αρκετα παιχνιδια αλλα εχει και τα ορια του επεξεργαστης κατω των 100ευρω σε βαρια παιχνιδια.
Μαγειρας Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Να ρωτησω κατι..επειδη αυριο θα κανω αναβαθμηση σε win 10 απο 7..μεχρι ποτε θα ειναι στο store των win 10 το Forza;
GIOVINCO Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ο στοκ 3220 μου ειναι καλυτερος απο τον minimum? Δε νομιζω. Γιατι εμενα μια χαρα παιζει το πσιχνιδι. Φιλε update τους vga drivers εκανες; Εντυπωσεις : πολυ καλο optimization, κλασσικη αισθηση forza gameplay, πολλα και καλα αυτοκινητα, λιγες πιστες. Τεραστια ευχαριστη εκπληξη η δωρεαν beta
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ο στοκ 3220 μου ειναι καλυτερος απο τον minimum? Δε νομιζω. Γιατι εμενα μια χαρα παιζει το πσιχνιδι. Φιλε update τους vga drivers εκανες; Εντυπωσεις : πολυ καλο optimization, κλασσικη αισθηση forza gameplay, πολλα και καλα αυτοκινητα, λιγες πιστες. Τεραστια ευχαριστη εκπληξη η δωρεαν beta Μια χαρα ειναι ο i3 που εχεις απο πλευρας δυναμης,αν και ψιλο παλιος.Επιπλεον εχεις και μια 950 δεν ειναι οτι εισαι με GT 730 και σου τρεχει νερο.
DjAde Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η ms φταιει που εχεις επεξεργαστη κατω απο τα Minimum και σου ριχνει ακυρο???(αν ειναι για αυτο το λογο). Το εχουμε πει για τον εν λογω επεξεργαστη οτι ηταν τιμιος για τα χρηματα του και τις δυνατοτητες του σε oc αλλα και σε αρκετα παιχνιδια αλλα εχει και τα ορια του επεξεργαστης κατω των 100ευρω σε βαρια παιχνιδια. προφανος κατι παιχτηκε οταν μπηκε στον server γτ απο οσο ειχα ψαξει οσοι ανεβαζουν apps κτλπ στο winstore εχει επιλογη για να να τικαρεις απαραιτητο hardware ετσι ωστε να το κατεβαζουν συγκεκριμενοι. επισης αυτο μου το εβγαζε μονο σε αυτο το game ενω σε κατι αλλα πχ. gears of war που ηθελε και εκει κατι ι3 minimum με αφηνε κανονικα να το κατεβασω. βασικα ειναι *** να μην αφηνει καν το κατεβασμα Πχ ο i3 3220 ειναι πιο αδυναμος και σε single κ σε multi thed απ τον pentium χωρις καν oc δεν ειναι αδικο να επιτρπει σε τετιον ι3 και οχι σε αυτους με pentium? απλα φαντασου να το εκανε το steam αυτο και για τις καρτες γραφικων ολοι ξερουμε οτι τα system requirements ειναι οτι να ναι.
johnnyman Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το παιχνιδι τρεχει νερο ολα ultra με 2x ΑΑ με τους τελευταιους amd drivers!!Καπληκτικη δουλεια στα γραφικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα