Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6: Apex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο windows store ειναι

ξερει κανεις κανα κολπο για να μπορεσω να το κατεβασω και γω με g3258?

Δημοσ.

Κι εγώ το κατεβάζω τώρα... μετά θα μας λένε ότι το windows store έχει κίνηση και downloads... ενώ μιλάμε για κανονικό game και όχι για metro εφαρμογή. Τέλοσπάντων.

Δημοσ.

Για πείτε μέγεθος που πιάνει στο δίσκο κάποιος που το έβαλε.Επειδή μάλλον για dual boot με βλέπω εν τέλει, μην πω για ξεχωριστό δίσκο μόνο για τα 10ρια.Χθες τα έβαλα και τα έβγαλα για τρίτη φορά!

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για οποιον ξερει, μετα το τελος της μπετα το παιχνιδι θα παραμεινει free η θα πρεπει να το αγορασουμε?

Δημοσ.

Το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!

Είναι ακριβώς ίδια αίσθηση με το Forza 6 στο Xbox One. Ο χειρισμός και η αίσθηση στην οδήγηση είναι ίδια.

Γραφικά λίγο καλύτερα στο PC, φαίνεται ότι υπάρχει υψηλότερη ανάλυση από το X1, και υπάρχουν αντανακλάσεις στον ήλιο που απουσιάζουν στο X1. Ο ήχος από την άλλη είναι λίγο καλύτερος στην κονσόλα. 

Αυτά από μία γρήγορη αντιπαράθεση που έκανα με ίδιο αμάξι, σε ίδια πίστα με PC και κονσόλα!

Και το χειριστήριο του One προσφέρει πολλά στην αίσθηση του παιχνιδιού (στο PC παίζω με το χειριστήριο του 360).

• Like 2
Δημοσ.

Στον SSD το εκγαθιστά; Γιατί δεν με ρώτησε που να το βάλω πριν αρχίσει το κατέβασμα...

Το βρήκα κομπλέ. Θα δώσω και εγώ εντυπώσεις σε λιγάκι. Πρώτο forza που θα παίξω ever.

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα με το κατεβασμα απο το windows store.. :| 

Λιγο πιο αργο απο τον θανατο..

ΚΑΙ d/l με το ετσι θελω ολα στον C:

500αρη SSD εχω και κυριολεκτικα εχω τιγκαρει με τα Windows 10 exclusive titles.. Ημαρτον..

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα με το κατεβασμα απο το windows store.. :| 

Λιγο πιο αργο απο τον θανατο..

ΚΑΙ d/l με το ετσι θελω ολα στον C:

500αρη SSD εχω και κυριολεκτικα εχω τιγκαρει με τα Windows 10 exclusive titles.. Ημαρτον..

Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά μπορείς να το βάλεις σε όποιον δίσκο θες τελικά. Τώρα για D/L speed δεν ξέρω να σου πω. Πρώτη φορά κατεβάζω κάτι τόσο μεγάλο από το store και πάει τέζα στα 5.5MB/s.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά μπορείς να το βάλεις σε όποιον δίσκο θες τελικά. Τώρα για D/L speed δεν ξέρω να σου πω. Πρώτη φορά κατεβάζω κάτι τόσο μεγάλο από το store και πάει τέζα στα 5.5MB/s.

Εγω εχω θεμα παντα με οτι κατεβαζω απο το store.. Ισως θελει πολυ καλες γραμμες και ψιλοστολαρει με τα πακετα σε χαμηλες αναλογικα παντα ταχυτητες..

Α και ποτε σε ρωταει που να το κανει install μετα; Καλο αυτο! Στo GoW δεν με ρωτησε ποτε και στο KI.. Και νομιζω το ιδιο ισχυε και με το Quantum Break το οποιο δεν το εχω αγορασει. Επιτελους φως αν το εφτιαξαν (ακομη και αν το installation package παει παλι στον C με το ετσι θελω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...